تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 709 از 959 اولاول ... 209609659699705706707708709710711712713719759809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

پاک شود لطفا!!!
    Last edited by sinak3; 20-05-2010 at 22:14.

2. این کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تاپیک خیلی خنده دار شده بود.تاپیک به این مهمی باید سنگین باشه . اون شکلک ها هم خیلی دیگه .... بودن.
    اما ملاک مگه اینجور چیزاست سینا جون ؟؟
    پس شما و خیلی از بچه ها هم از جمله خودم تو پستهامون هی شکلک میزنیم و شوخی میکنیم ..... پس صحبت های ما هم *** ؟؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من آدم انتقاد پذیری هستم (جون عمم) اگر واقعاً حس می‌کردم چاشنی طنز برای همه ناراحت کنندست می‌تونستم ادیتش کنم (با این‌که خودم اصلاً اصلاً همچین فکری نمی‌کنم چون واقعاً این‌جا فضایی خیلی خشک و غیر صمیمانه‌ای حاکمه و رفاقت‌ها بین کاربرا خیلی ضعیفه، اکثراً فکر می‌کنی داری مجله می‌خونی این‌جا تا اینکه یه فرومم و در ارتباط با دیگران باشی!).
    کلاً که من دیگه تو این بخش کار زیادی برام نمونده به این تاپیکم بیشتر از این دیگه نمی‌خوام گند بزنم گرچه الان میان پاک می‌کنن، بدرود دوستان ما بر‌می‌گردیم بخش خودمون اون‌جا می‌بینمتون.

5. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شما به تاپيك E3 قبلي يه نگاهي بكنيد و ببينيد چي براي پست اول لازم هست بعد يك "پست اول" كامل آماده كنيد و 5 روز مونده به E3 تاپيك رو ايجاد كنيد . در ضمن تاپيك به اين مهمي بهتر هست جدي باشه و نظرات شخصي تو پست اول دخالت داده نشه . ميتونيد هم با خود هومان هماهنگ كنيد پست اول چي داشته باشه و چطوري باشه .
    باز هم نظر ، نظر مديريت هست ولي به نظرم امسال تاپيك E3 2010 ماله شما باشه .

7. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

من آدم انتقاد پذیری هستم (جون عمم) اگر واقعاً حس می‌کردم چاشنی طنز برای همه ناراحت کنندست می‌تونستم ادیتش کنم (با این‌که خودم اصلاً اصلاً همچین فکری نمی‌کنم چون واقعاً این‌جا فضایی خیلی خشک و غیر صمیمانه‌ای حاکمه و رفاقت‌ها بین کاربرا خیلی ضعیفه، اکثراً فکر می‌کنی داری مجله می‌خونی این‌جا تا اینکه یه فرومم و در ارتباط با دیگران باشی!).
    کلاً که من دیگه تو این بخش کار زیادی برام نمونده به این تاپیکم بیشتر از این دیگه نمی‌خوام گند بزنم گرچه الان میان پاک می‌کنن، بدرود دوستان ما بر‌می‌گردیم بخش خودمون اون‌جا می‌بینمتون.
    چرا ناراحت میشی؟!!
    من که چیز بدی نگفتم...
    منظورم اینه این نمایشگاه رسمی هستش و باید تاپیکش هم رسمی باشه منم که نمی خواستم تاپیک بزنم...
    تازه هنوز خیلی مونده به نمایشگاه...
    من که منظوری نداشتم حالا این تاپیک رو شما بزنید من اولین نفر ازتون تشکر می کنم.
    ما که روابطمون خوبه نمی دونم منظورتون چی بودش!
    اگه گذاشتن شکلک روابط رو صمیمانه می کنه که ما هم استفاده کنیم.
    همونطور که گفتم من قصد زدن این تاپیک رو نداشتم که بخوام اینجوری جلوی شما سنگ اندازی کنم.
    مثل این تاپیکا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضی هم هی میگن باند بازی خب اگه چیزی می دونید بگید ما هم بدونیم دیگه...

9. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقای guts عزیز خواهشا ناراحت نشید!!
    اولا من یکی خودم به شخصه از شما تشکر میکنم که قصد یک کار مفید رو توی انجمن داشتید ولی مطمئن باش هومان یکی از منطقی ترین افراد این انجمن بلکه این فرومه و هرگز کاری رو از روی غرض شخصی نمیکنه و خود من با کمال شجاعت میگم همیشه کارهایی رو که کرده فقط و فقط با هدف ارتقای سطح انجمن بوده و اینقدر بهش ایمان دارم که اگه حتی همین فردا بیاد و منو بن هم بکنه هرگز بهش چرا نمیگم!!
    در مورد تاپیک هم والا این چیزی که من دیدم هم اصلا بهش نمیخوره تاپیک یکی از مهمترین رویدادهای سال بازی باشه و من هم کاملا با بچه ها موافقم که این تاپیک اصلا در حدی که باید باشه نبود(منظورم نوع لحن تاپیک بود)قبول دارم شوخی و طنز خوبه ولی قبول کنید که جای اون شکلکها اصلا توی تاپیک به این مهمی نبود اونا اکثرا فقط به درد شوخیهایی می خوردند که بچه ها توی پروفایلهاشون با هم میکنند!!
    درضمن دلیل اصلی بشته شدنت تاپیک شما هم این بود که شما خیلی زودتر از موعد اقدام به زدن تاپیک کردید که همینطور که خودتون قبلا هم دیدید باید بدونید زدن یک تاپیک قبل از موعد می تونه چه مشکلات عدیده ای رو ایجاد کنه(مخصوصا در مورد این تاپیک که خوراک دعوای فنها بود!!)پس خواهشا ناراحت نشید و یه جوری صحبت نکنید که انگار بچه ها با قصد وغرض خاصی با تاپیک شما اینجور برخورد کردند
    در ضمن من موندم که اومده این جمله رو انداخته توی دهن بچه ها که اینجا فقط چند نفر حق تاپیک زدن دارن!!!بابا خودتون یه نگاهی به صفحه اول و دوم انجمن بندازین تا ببینید واقعا چند نفر توی صفحه اصلی انجمن تاپیک دارند!!!

11. 6 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دقیقا.Guts جان شما هم ناراحت نباش.5 روز مونده به شروع دوباره بزن تاپیکو.در هر صورت هومان جان داره کارشو انجام میده ومن هم میدونم که ایشون نه قصد دعوا دارن نه قصد دلخور کردن دیگران.اتفاقا ایشون خیلی هم منطقین.
    در ضمن کی میگه رفیق نیستن بچه ها؟!
    این همه رفاقت.(الآن شما بیا بازی های آنلاین و شبکه ای حال کن با رفاقت!)
    بعدشم کی میگه شما گند میزنی؟؟شما رفیق خوب خودمونم هستی ما هم چاکرتیم!

13. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقای Gut! چون اسمتون رو م نمیدونم مجبور با اسم کاربریتون صدا تون کنم...

ببینین. خیلی راحت عنوان می کنم. درسته که برای زدن تاپیک سعی کردین زحمت بکشین (و من موقع بستن تاپیکتون متاسفانه تشکر نکردم و یکی از دوستان هم این قضیه رو به من یادآوری کرد) اما باید قبول کنین که این تاپیک زمان ایجادش مناسب نبود. تاپیک های اینچنینی حدودا یه هفته مونده به اون رویداد و با محتوای کافی ایجاد می شد. ثانیا دیگه با چاشنی طنز اینچنینی که شما شروع کردین هیچ وقت همراه نبوده. برای خبر رسانی یه رویداد بزرگ به هیچ وجه معمول نیست این کار...

سلام،
    می‌خواستم اولین نفری باشم که در مورد E3 تاپیک میزنم.
    به اسم تاپیکم گیر ندین.

همونطور که که می‌دونید یا شایدم نمی‌دونید (خیلی پرتین )...

خودتون حق نمیدین که تاپیک ناجور ایجاد شده بود؟ تاپیکهای E3 2009 و GamesCom 2009 و Tokyo Game Show 2009 رو نگاه کنین لطفا. دیگه خبر رسانی حالت طنزی نداره. خشک هم نگفتم باشین. تا به حال همچین حرف نزدم. همیشه حالت صمیمانه رو قبول دارم برای این جور کار ها. و گرنه تو پست های غیر خبری با بچه ها شوخی هم می کنیم. شکلک هم می زاریم. هیچ مشکلی نداره. خود من هم یه چندین باری استفاده کردم شکر خدا! کس هم نمی تونه بگه یه بارم استفاده نکردم!

اما در مورد این حرفم "صحبتهایی شده با یه چند نفر از بچه ها بابت شروع و هدایت تاپیک..." منظورم این بود که از کسانی که کارهای قابل قبول داشتن تا به حال یکیشون رو تعیین کردم که عهده دار زدن تاپیک باشه. اون طرف تاپیک رو می زنه پست اولش رو اگه تونست به روزش هم بکنه. من به هیچ وجه منظورم این نبود که این تاپیک رو فقط چند نفر محدود در دست بگیرن و اونا فقط پست بدن. بقیه هم بشن پشم! (جمله خودتون) پس سو تفاهم نشه. شما هم مثل بقیه خبر میزاری بقیه هم استفاده می کنن و متشکر میشن ازت.

کاربر Guts! زمان به اندازه کافی هست تا اینکه یک تاپیک قشنگ برای E3 امسال زده بشه. شما اگه واقعا در خودت این توانایی رو می بینی که بتونی تاپیک امسال رو بزنی, باشه... می تونی بزنی. هیچ مشکلی هم نداره. اما بهتر می بینم مطالبی که برای پست اول میزاری رو قبلش بفرستی ببینم. همون طور که سر قضیه ایجاد تاپیک Tokyo Game Show 2009 مطالب حسین کد رو در حد کافی و خوب دیدم.

موفق باشی!

تو دو قسمت از این پست جواب صحبتهای محمد رو هم دادم.
    این پست و تمامی پست های مرتبط بعدا پاک میشه.

15. 14 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

IGN به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !
    بعید نیست این بازی دوباره بیاد بازی سال بشه !

17. 12 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام عزیزانم
    هومن جان من هنوز تورو دوست میدارم ها الهی فدات بشم من
    IGN به سوپر ماریو گالاکسی 2 ، 10 داد !

این پست اعلام هویت بود
    محمد

19. 5 کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •