سرعت فورجی که آبروریزی هست.هر جای دنیا نشون بدی میخندن.خخ.سرعت دانلود از یک مگ بیشتر نمیشه.این است.سرعت بی حد و مرز
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سرعت فورجی که آبروریزی هست.هر جای دنیا نشون بدی میخندن.خخ.سرعت دانلود از یک مگ بیشتر نمیشه.این است.سرعت بی حد و مرز
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
همراه اول تعرفه ترافیک داخلی سایت های پرمراجعه ایرانی را نیم بها کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در راستای اجرای سیاست ها و اهداف شبکه ملی اطلاعات و با هدف رونق محتوای فاخر ایرانی و توسعه کسب و کارهای بومی، همراه اول تعرفه اینترنت همراه مشترکین خود در سایت های پر مراجعه داخلی را به میزان ۵۰ درصد کاهش داد.
گفتنی است این کاهش تعرفه که شامل کاهش ۵۰ درصدی «تعرفه آزاد» اینترنت همراه مشترکین در ۲۱۰ سایت پرمراجعه ایرانی (بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) می شود، از روز ۲۹ فروردین ۹۶ اجرایی شده است.
مشترکین همراه اول جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص و مشاهده اسامی و IP سایت ها می توانند به پرتال همراه اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
Last edited by javadth; 22-04-2017 at 13:35.
به نظر من عادیه و البته فکر کنم زیاد هم هستش
چی بگم
مگه کسی هم هست قبل از اس ام اس فعال سازی دانلود کنه؟؟
دیشب هم 5ت ضرر زد همراه اول بهم
3ا شارژ داشت و بسته الفاپلاس 1روزه و نامحدود 1روزه زده بودم حدود 17 گیگ که دانلود کردم دیدم اینترنت قطع ساعت حدود 5 صبح
195 شکایت پر کردم
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
شما برای جلوگیری از این کار
حتما اول چک کنید وای فای های گوشی هاتون خاموش باشن همگی
پدر و مادر که همیشه یادشون میره
دانلود منیجر رو تنظیم کنید 10 دقیقه مونده به پایان زمان قطع بشن
یه نرم افزار خاموش ساز خودکار کامپیوتر هم نصب کنید که باز همون زمان خاموش کنه سیستم رو
اگه بسته ۲تا ۷ گرفتین که درست بوده چون اون بسته نامحدود نیست و الکی میگن اما اکه ۱ تا ۱۱ گرفتین درست میگین
دیشب برعکس خودم بیدار بودم...
ساعت 2:20 طرح رو فعال کردم و دیتا رو هم اون موقع روشن کردم
ساعت 5 حدودا هم شارژم رو صفر کرده بود و هم بسته الفا پلاس و استعلامم میگرفتی میگفت که بسته نامحدود داری
دو تا هفت هم نامحدود هست من بارها استفاده کردم هیچگاه هم مشکل محاسباتی نداشتم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نه دوست عزیز نامحدود نیست شما قبلا هم ابن حرف رو گفتی چند بار
اما هم من هم اکثر بچه هایی که اینجا اسنفاده میکنند میدونند که مجموع اپلود ودانلود بالای ۲۰ گیگ بشه تموم میشه
حالا واسه شما یه نفر نمیدونم چه جوریه که نامحدود هست
اما فقط ماهیانش و هفته ای نامحدوده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)