تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 709 از 752 اولاول ... 209609659699705706707708709710711712713719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سبک موسیقی که همه سبکی گوش میدم اما بیشتر پاپ و راک انگلیسی
    از نظر ظاهری و سبک کلی یه چیز شبیه این مدل نوکیا میخوام،، البته خودم که گشتم چیزی پیدا نکردم
    اگه هم این سبک نشد فول سایز میخوام،، داخل گوش دقیقا گوشی خودش بیتس داره دیگه نیازی نیست خوب
    البته اینا رو هم پیدا کردم اما خبری از قیمت شون ندارم و اینکه تو ایران پیدا میشن یا نه!

Montion stereo headset SH-S2

Sennheiser PMX 90
    مدل اول که گفتین sh-s2 هدفون و mp3 پلیر هست که کارت مموری sd میخوره و امکانات رادیو و fm داره و کیفیت صدایه خوبی هم نداره.
    مدل دوم هدفون پشت گردنی سنهایزر هست که کیفیت خوبی داره و قیمت حدود 100 هزار تومان هست .
    البته چند مدل پشت گردنی دیگه که قبلا دیده بودم و فکر کنم هنوزم موجود باشن رو بهتون معرفی میکنم
    sennheiser mm100
    sennheiser pmx680
    sony mdr g75lw که این مدل سونی کیفیت خیلی خوبی بنسبت قیمتش داره.
    موفق باشین

2. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
    دیروز رفتم بازار ex50 sony رو میگفت 28 تومان قیمتش چطوریه و این که در مقابل ep630 کدوم بهتره راستی ex20 هم داشت 23 تومان این چه جوریه من بیشتر راک و پاپ و پاپ راک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید
    من ex50 رو داشتم صداش خیلی افتضاحه یعنی خیلی تیز و کلا 10 تومن هم نمی ارزه من 24 تومن گرفته بودم.

4. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به دنیا به امانت چشم باز میکنیم که از امانت این دنیا استفاده کنیم چه خوب چه بد ولی ناگهان در یک روز آفتابی و زیر آسمون آبی چشم ها برای همیشه بسته خواهند شد و برمی گردیم به جایی که از آنجا آمده بودیم

این تمام چیزی هست که از این دنیا میدونم و این رو هم میدونم که سوای از سختی تحمل و رنج نبود عزیزان اون چیزی که باعث امید دوباره میشه وجود دوستان بسیار خوش قلب و مهربونی مثل شماست

از همه تون تشکر تشکر تشکر تشکر میکنم بخدا از شوق شما تنهایی این روزگارم پر پر شد
    مرسی از همه شما دوستون دارم و برای همه شما آرزوی بهترین ها رو دارم

شما هم موفق باشید.

6. 13 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال...میگم شما از eq استفاده میکنین؟اگه میکنین واسه همه سبک ها از یه نوع استفاده میکنین؟
    از اکولایزر استفاده نمی کنم چون:
    1. باعث میشه صدای واقعی Setup خودتون رو نشنوید
    2. ممکنه تنظیمات دقیق و اصولی انجام نشه
    3. اغلب تنظیمات اکولایزر هر تراک نسبت به تراک دیگه ای از یک البوم متفاوته چون کار مستر و میکس متفاوتی برروی اون انجام شده
    4. اغلب اکولایزرها نرم افزاری هستند و این به دلیل پیچیدگی پیاده سازی الگوریتم های اون معمولآ کیفیت خوبی ندارند
    5. تنظیمات اکولایزر به صورت حرفه ای هیچ ارتباطی به سبک نداره چون در این سطح از صدا ماهیت صدا مهمه نه سبک چون قرار نیست و درست هم نیست که سبک موسیقی رو با اکولایزر تصحیح کرد در حالیکه با اکولایزر صداهای تولید شده رو تصحیح می کنند تا به حالت فلت یا مانیتور یا همون صدای واقعی که موقع اجرا ضبط شده بود نزدیک بشه

تا جای امکان از هیچ افکتی برای گوش دادن استفاده نکنید تا هر آنچه هست شنیده بشه نه کم نه زیاد مثلآ چقدر جذابه رنگ تلویزیون رو برای یک صحنه از منظره زیاد کنید و به همون حالت بقیه برنامه های اون رو نگاه کنید به هر حال در حد یک دسی بل تغییرات قابل اغماض هست ولی بیشتر از اون باعث خرابی و اعوجاج در سایر صداها میشه یعنی با بدست اوردن چیزی چیزهایی از حالت اصلی خارج خواهند شد.

سعی به گوش دادن صدای خالص و طبیعی برای کسی مفیده که دوست داره صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنه نه تفریحی

شما هم موفق باشید.

8. 10 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام خدمت همگی مخصوصا آقا رضا و سالار عزیز
    آقا رضا شما نظرت راجب به خرید Bowers & Wilkins P5 چیه؟
    بین این مدل و سنهایزر HD25 ( سری آدیداس ) و M50 نظرتون رو کدوم هست ؟
    دنبال شفافیت بالای صدا + بیس اندازه و متعادل هستم ( کم نباشه و خیلی خیلی هم نباشه ) و مید و تریبل مناسب
    سوند استیج هم قابل قبول باشه و قیمت هم ملاک نیست
    استفاده هم با کامپیوتر هست و کارت صدای x-fi titanium hd

خودم چون اگر یادت باشه dr dre pro ( اصل ) دارم می خوام دقیقا مثل اون نباشه

البته سالار عزیز توضیحاتی دادن اما می خواستم نظرتون رو بدونم

ممنون از کمکت مثل همیشه
    Last edited by dooste.man83; 07-05-2012 at 21:25.

10. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

3. اغلب تنظیمات اکولایزر هر تراک نسبت به تراک دیگه ای از یک البوم متفاوته چون کار مستر و میکس متفاوتی برروی اون انجام شده
    4. اغلب اکولایزرها نرم افزاری هستند و این به دلیل پیچیدگی پیاده سازی الگوریتم های اون معمولآ کیفیت خوبی ندارند
    5. تنظیمات اکولایزر به صورت حرفه ای هیچ ارتباطی به سبک نداره چون در این سطح از صدا ماهیت صدا مهمه نه سبک چون قرار نیست و درست هم نیست که سبک موسیقی رو با اکولایزر تصحیح کرد در حالیکه با اکولایزر صداهای تولید شده رو تصحیح می کنند تا به حالت فلت یا مانیتور یا همون صدای واقعی که موقع اجرا ضبط شده بود نزدیک بشه

تا جای امکان از هیچ افکتی برای گوش دادن استفاده نکنید تا هر آنچه هست شنیده بشه نه کم نه زیاد مثلآ چقدر جذابه رنگ تلویزیون رو برای یک صحنه از منظره زیاد کنید و به همون حالت بقیه برنامه های اون رو نگاه کنید به هر حال در حد یک دسی بل تغییرات قابل اغماض هست ولی بیشتر از اون باعث خرابی و اعوجاج در سایر صداها میشه یعنی با بدست اوردن چیزی چیزهایی از حالت اصلی خارج خواهند شد.

سعی به گوش دادن صدای خالص و طبیعی برای کسی مفیده که دوست داره صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنه نه تفریحی

شما هم موفق باشید.
    با اینکه من هم پیش فرض های شما رو در نظر می گیرم ( موارد 1و 2 و 3 و 4 و5) ولی نتیجۀ متفاوتی رو به بعضی افراد توصیه میکنم
    چونکه در مورد گزینۀ 1، واضحه که این حرف وقتی درسته که مثلاً بقیۀ قسمت های ستاپ ما کاملاً صدای فلت و واقعی رو باز پخش کنن و اونوقت بگیم خوب نیست که ماهیت طبیعی صدا رو دست کاری کرد؛
    اکولایزر رو اگر بشه به کار برد، نتیجۀ خیلی خوبی میده، ولی قضیه اینه که برای هر آهنگ اکولایزر متفاوتی در اصل نیازه ( البته اینجا اشاره کردین
    در حالیکه با اکولایزر صداهای تولید شده رو تصحیح می کنند تا به حالت فلت یا مانیتور یا همون صدای واقعی که موقع اجرا ضبط شده بود نزدیک بشه
    )

کلاً براساس چیزی که من خوندم، تنظیم اکولایزر صحیح کار واقعاً سختیه، و نیاز به تجربه و گوش های خیلی خوبی داره؛ برای همین توی عمل تنظیمش خیلی سخته و در نهایت هر تنظیمی، در واقع برای یک آهنگ (یا لااقل یک آلبوم) مناسب خواهد بود

دوستان حال داشتن این رو ببینن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی الأن که این قضیه پیش اومد، یک سوال چند وقتیه ذهنم رو در گیر کرده، واقعاً اکولایزر چقدر میتونه نقص های هدفون رو جبران کنه
    بعضی ها می گن که اکولایزر فقط کمیت رو تغییر میده و کاری به کیفیت نداره؛ خب من در جواب یک سوال دارم، خب اگر بیاییم از شفاف ترین و analytical ترین هدفون استفاده کنیم (چیزی مثل etymotic er4 یا hifiman re272 )
    بعد باید بتونیم هدفون های خیلی گرون قیمت تر رو بیخیال بشیم
    مثلاً من خیلی ها رو دیدم که همین etymotic رو خیلی دقیق تر (جزء طبیعی ترین ها) از وستون4 میدونن چه برسه به شور535
    Last edited by rave-87; 07-05-2012 at 22:38.

12. 8 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هم موفق باشید.

با اینکه من هم پیش فرض های شما رو در نظر می گیرم ( موارد 1و 2 و 3 و 4 و5) ولی نتیجۀ متفاوتی رو به بعضی افراد توصیه میکنم
    چونکه در مورد گزینۀ 1، واضحه که این حرف وقتی درسته که مثلاً بقیۀ قسمت های ستاپ ما کاملاً صدای فلت و واقعی رو باز پخش کنن و اونوقت بگیم خوب نیست که ماهیت طبیعی صدا رو دست کاری کرد؛
    اکولایزر رو اگر بشه به کار برد، نتیجۀ خیلی خوبی میده، ولی قضیه اینه که برای هر آهنگ اکولایزر متفاوتی در اصل نیازه ( البته اینجا اشاره کردین )

کلاً براساس چیزی که من خوندم، تنظیم اکولایزر صحیح کار واقعاً سختیه، و نیاز به تجربه و گوش های خیلی خوبی داره؛ برای همین توی عمل تنظیمش خیلی سخته و در نهایت هر تنظیمی، در واقع برای یک آهنگ (یا لااقل یک آلبوم) مناسب خواهد بود

دوستان حال داشتن این رو ببینن:

راستی الأن که این قضیه پیش اومد، یک سوال چند وقتیه ذهنم رو در گیر کرده، واقعاً اکولایزر چقدر میتونه نقص های هدفون رو جبران کنه
    بعضی ها می گن که اکولایزر فقط کمیت رو تغییر میده و کاری به کیفیت نداره؛ خب من در جواب یک سوال دارم، خب اگر بیاییم از شفاف ترین و analytical ترین هدفون استفاده کنیم (چیزی مثل etymotic er4 یا hifiman re272 )
    مثلاً من خیلی ها رو دیدم که همین etymotic رو خیلی دقیق تر (جزء طبیعی ترین ها) از وستون4 میدونن چه برسه به شور535
    برای من که ستاب درست و درمونی ندارم اکولایزر کار پوشاننده نقص دستگاهی رو می کنه. مثلا با هدفونهای قدیمیم که بیشتر به درد چت می خوردن با بالابردن رنج های و لو صدا رو از وکالایزد بودن در میووردم.
    الآن بیشتر با اکولایزر نقص مید رنج هدفونم رو جبران می کنم . این کار هم تک به تک رو اهنگها انجام می دم و صدای ساز هایی مثل درامز و گیتار الکتریک که از نزدیک صداشونو شنیدم و رفرنس قرار میدم .

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

14. 5 کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام لطفا یه چیز خوب برای گوشی One X معرفی کنید، گوشی تکنولوژی Beats داره
    همه چی گوش میکنم از راک تا کلاسیک ولی خب میخام باس خوبی داشته باشه و گوش رو هم اذیت نکنه(موقع کار همیشه آهنگ گوش میدم)
    فقط یه لطفی بکنبن جنس چینی معرفی نکنین! یه چیزی که اصلش اینجا گیر بیاد!
    ممنون
    سلام دوستان خیلی چیزا دیدم ولی این دو مدل به نظرم بهتر اومد
    MX 580 و MX 880
    میخاستم ببینم با این گوشی و این چیزایی که ازش میخام انتخاب خوبی کردم یا نه و اگه آره کدوم یکی از اینا بهتره
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت همگی مخصوصا آقا رضا و سالار عزیز
    آقا رضا شما نظرت راجب به خرید Bowers & Wilkins P5 چیه؟
    سلام به شما
    اگه خاطرم باشه قبلآ درباره این هدفون با شما صحبت کرده بودیم و نظر کلی این بود که هدفون بسیار خوبی هست ولی متاسفانه به شخصه تست نکردم و از همه مزایا و معایب اون اطلاع دقیقی ندارم
    بین این مدل و سنهایزر HD25 ( سری آدیداس ) و M50 نظرتون رو کدوم هست ؟
    دنبال شفافیت بالای صدا + بیس اندازه و متعادل هستم ( کم نباشه و خیلی خیلی هم نباشه ) و مید و تریبل مناسب
    سوند استیج هم قابل قبول باشه و قیمت هم ملاک نیست
    استفاده هم با کامپیوتر هست و کارت صدای x-fi titanium hd

خودم چون اگر یادت باشه dr dre pro ( اصل ) دارم می خوام دقیقا مثل اون نباشه

البته سالار عزیز توضیحاتی دادن اما می خواستم نظرتون رو بدونم

ممنون از کمکت مثل همیشه
    با توجه به کاربرد شما به نظرم M50 انتخاب اول هست و نیازی به توضیح نیست چون به اندازه کافی هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای خارجی بسیار این هدفون مورد نقد و بررسی قرار گرفته و در مجموع یکی از بهترین های در رده قیمت حتی تا دو برابر قیمت خودش هست

شما هم موفق باشید.

17. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اکولایزر به عنوان یک تصحیح کننده جزیی هست نه بیش از اون چیزی که به نظر میرسه و درسته که می تونه هر باند رو تا مثبت و منفی 10 دسی بل تنظیم کرد اما توجه کنیم که پاسخ فرکانسی هدفون معمولآ جاهایی نقص داره که اکولایزرها قادر به تصحیح همه اون نواحی نسیتند چون قرار هم نیست که تمام معایب پوشیده بشه
    اما سعی می کنند با تصحیح (اکولایز) کردن باندهای مختلف به خط فلت نزدیک بشن ولی توجه کنید که هدفون با هر سطح ولوم یک نوع پاشخ فرکانس متفاوت داره که اغلب بهش بی توجه هستیم مثلآ ممکنه در وسط یک تراک صداها به میزان چند دسی بل افزایش پیدا کنه، حالا خودتون تصور کنید که با اکولایزر چه بلایی بر سر فرکانسها آوردین مثلآ فرض میکنیم هدفون ما در 1 کیلو هرتز و در ولوم 50 درصد به 2 دسی بل تنظیم باند 1 کیلوهرتز از اکولایزر نیاز داره، خوب حالا اگه ولوم به 70 درصد برسه این هدفون نه تنها نیازی به اون تنظیم اکولایزر نداره بلکه برعکس شاید هم باید 2- دسی بل تقویت نیاز داشته و حالا این ها رو زمانی در نظر بگیرید که اول تراک ما اکولایزر رو تنظیم کردیم برای خط فلت 1 کیلوهرتز اما به وسط تراک که رسیدیم ناگهان فرکانسهای 1 کیلوهرتز به طور اغراق آمیزی تقویت شده که این مسئله مهمی هست و این مشکل اصلی استفاده از اکولایزر در کاربرد هدفون هست چون هدفون دقیقآ در مقابل گوش قرار داره و هر گونه تغییرات جزیی اون به خوبی شنیده میشه

در آخر توضیح خیلی زیاده ولی پیشنهاد میکنم تا جای امکان از هیچ اکولایزر و افکتی در هنگام گوش دادن استفاده نکنید

و در آخر آخر اینکه اگر یک هدفون فرضآ 100 تومنی با اکولایزر کیفیت صدای اون به اندازه یک هدفون حرفه ای 500 تومنی بشه حالا تصور کنید هدفون 500 تومنی کیفیتش معادل چند تومنی خواهد شد؟

شما هم موفق باشید.

19. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •