از پنل LG استفاده کرده؟
از پنل LG استفاده کرده؟
پاناسونیک فقط از پنل های LG استفاده میکنه.
اصلا سازنده ی دیگه ای نیست واسه پنل های oled.
فکر نمیکنم چون پاناسونیک و سونی چند ماه پیش یه کارخونه جدید تاسیس کردن که کارش فقط oled ساختنه اسمشم گذاشتن joled سهم سونی و پاناسونیک هر کدوم 5 درصده بقیشم برای دوتا کمپانی ژاپنی دیگه هست قرار بود از ژانویه 2015 هم کارشو شروع کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه همکاریشون رو قطع نکردن؟
من شنیدم بعد از اون مدل مشترک ۲۰۱۳ دیگه باهم همکاریای نداشتن. گویا سونی قصد ورود به oled رو حداقل به این زودی نداشت.
خیلی خوب میشه بجز الجی برند دیگهای هم تولید تجاری oled رو شروع کنه. اینجوری ایراداتش سریعتر رفع میشه.
توی اون فایل pdf نوشته تمرکزش روی پنل های کوچیکه بیشتر!
پاناسونیک دنبال ساخت پنل با تکنولوژی چاپ سه بعدی led بود که فکر نمیکنم به این زودیا تجاریش کنه و احتمال بسیآر زیاد اگرم بخواد فعلا بسازه پنل LG استفاده می کنه و اابته طبق معمول کیفیت تصویرشم خیلی بالاتر از خود LG در میاد!!
سلام به دوستان.دوستان نظرتون درباره as800چیه بافیمت 9تومن 1کی از فامیلمون میخواد بخره البته چون خواهرش vt60 داره میگه دیگه خودم بالاترین مدل led پاناسونیک رو بخرم .as800 خوبه بخره؟یا مخشو بزنم برای vt60البنه اگرقبول کنه همشم اهل شبکه های م ا ه و اره هست و اهل فیلم های اچ دی درسته که vt60 بهتر هست از این لحاظ ولی مدل مد نظر خودش as800 هست راهنمایی کنید ممنون میشم
به شدت قیمت بالایی داره و ارزش خرید نداره
VT60 بسیار گزینه بهتری هست
دوستان اهل فن من اپدیت تلوزیون رو دانلود کردم و روی فلش میریزم و به تلوزیون میزنم نمیخونه میشه درباره اپدیت کردن صحیح 1توضیحی بدید اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 1فایل 126مگابایتی رو دانلود کردم
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
دوستان پلاسما تا 1تومن چی هست واسه گیم با ps4??
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)