سلام دوستان. ظاهرا الان که سرعت برگشته به روال قبلی ! خوب شده !![]()
سلام دوستان. ظاهرا الان که سرعت برگشته به روال قبلی ! خوب شده !![]()
مخابرات یعنی همین تیکه که آبی رنگ شده! و دیگر هیچ!البته واسه خیلیها مثل من همین خیلی خوبه!چون با 13000تومان توی یک ماه،کل دانلودهای دوسالی که شاتل بودمو نتونستم بخاطر محدودیت دانلود کنم رو گرفتم!تازه شاتل 26000تومن میدادم ماهی 5گیگ!
گرچه وبگردی مخابرات خیلی بده! تایم اوووووووووووووووووووووووو ووت هم که دیگه واویلا
تازه منه بدبخت مشکل جعبه تقسیم سر کوچه مون رو هم دارم که نویز خطم رو زیاد کرده! کسی هم جوابگو نیست
![]()
بله،با اینترنت مخابرات حتی نمی شه یک مسابقه آنلاین تماشا کرد،ویدئو که الان 9 ماهه اصلا" حرفشو نزنید،بله من اینترنت مخابرات دارم اما نه به عنوان اینترنت اصلی،شاید در هفته چند بار کانکتش کنم،برای من که مدام می رم fb و ویدئو تماشا می کنم بدترین گزینه مخابرات هستش![]()
بله دقیقا حرفت درسته! منم شاتلو تخلیه کردم و یه نامحدود 128 مخابرات گرفتم 13250 تومن، یه وایمکس واسه وبگردی و اف بی و یوتیوب و.....کلا 30000تومن درماه هم نمیشه! ولی میارزه بدجور!
![]()
سلام بکس از کارشناسای مخابرات سوال کردم که
سلام چرا سرعت دانلود از سایت خارجی اینقدر کمه؟جواب دادند
پس تا چند روز بعد خوب میشه ولی چندان مطمعن نیستم
با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است علیرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
بله برای منم الان خوب شده! الان با هات اسپات دارم این پستو جواب میدم بازم سرعت خوبه
بله،پس این نظر من و تایید می کنید که نت مخابرات اگه بدون داشتن نت دیگه باشه،نمی ارزه،درسته؟![]()
اینترنت به این می گن
![]()
داداش این متن رو برای همه کپی پیست میکنن.
پاسخ شکایت منم همین بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)