تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 709 از 2605 اولاول ... 20960965969970570670770870971071171271371975980912091709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر کنم اینترنت ملی شد

2. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی

امروز دیگه اینترنت کلا پوکیده .

گوگل ، سایتهای خارجی غیر شیلتر ( همشون ) و حتی یه سری از سایتهای ایرانی هم باز نمیشه .
    فکر کنم اینترنت ملی شد
    ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس
    احتمال میره این مدل مشکلات به دی ان اس سرور ربط داشته باشه

با توجه به این عکس تغییر بدید

4. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگن
    نتیجه رو اعلام کن
    زنگ زدم 2020 ...گفتم امروز اینترنت خرابه تو گوگل نمیره ..گفتش بله مشکل از شبکست ...یادم رفت بپرسم کی درست میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس

آقا دمت گرم..درست شد

این عددا که نوشتی ...رو وارد کردم ...گوگل تو 1 ثانیه با زمیشه + بقیه سایتها ..خداییش گل کاشتی

7. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

dns رو تغییر دادم درست شد...دستت درد نکنه....دوستان دیگه هم از همین استفاده کنن مشکل رفع میشه.

9. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..

11. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..
    وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشه
    اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون)
    در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم)
    دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده

خواهش میکنم

13. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی ارتباطتت دی سی نمیشه بعد از 2 مین؟ جل الخالق

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشه
    اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون)
    در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم)
    دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده

خواهش میکنم
    آقا شما یه نگاه به تنظیمات مودم بنداز ببین dhcp اف هستش؟
    البته قاعدتا آفه!
    منم وقتی دیزبلش می کنم و دستی آی پی میدم متاسفانه اینترنتم کار نمی کنه! و مجبور میشم بذارم enable بمونه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من امروز سرعت اینترنتم خیلی کند شده صفحات فروم خیلی طول می کشه باز بشه گاهی وقتا هم نصفه کاره می مونه و کامل باز نمیشه! چرا اینجوری شده؟واسه همه همینجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •