تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 709 از 870 اولاول ... 209609659699705706707708709710711712713719759809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

آره میگن قرص ابالفضل میداده به اعضای تیم ملی وزنه برداری
    رضا زاده تو واژگان فارسی هم دستی برده و از این به بعد به جای واژه منحوس داروهای نیروزا از واژه مبارک
    قرص ابالفضل استفاده میکنه
    چون دیگه دبی بازار کساده...
    از بس تبلیغاتش رو پخش کردن املاک دبی ورشکست شد....
    جالبیش اینه تبلیغات املاک رئال استیت انجام میداد که همشون نماینده های
    شرکت های آمریکایی هستند.....
    ولی مهم اینه نیت خیر بوده
    الان که رئیس شده اعضای تیم ملی
    به علت بیش ازحد مصرف هرمون از مردانگی نیفتن شانس آوردن ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض بررسی عوامل افت شدید تیم ملی در بازی های اخیر

سلام به همه دوستان !!!

به نظرم بد نرسيد که تاپيکي باشه تا دوستان بيان و نظرات خودشون ( چه از نظر فني ، چه مديريتي ، چه رواني و ... ) درباره افت شديد و عجيب تيم ملي ايران ذکر کنند.

دوستان توجه کنند که لطفا به عقيده و نظر کسي توهين نشه و لطفا در صورت تمايل به پاسخگويي به نظر شخصي فقط نظر اون کاربر رو نقد کنيد و به عقايد شخصي ايشون توهيني نکنيد !!!

سوالات :

1- اصلي ترين دليل افت تيم ملي ايران از نظر شما ؟؟؟
    الف : افشين قطبي ( مسايل فني )
    ب : فدراسيون با رياست کفاشيان (مسايل مديريتي )
    ج : بازيکنان
    د : مسايل روحي و رواني

2- به نظر شما اتفاقات و تظاهرات ها و اختلافات اخير موجود در کشور تا چه حد بر اين عملکرد بازيکنان تاثير گذاشته است ؟؟
    الف : تاثير زيادي داشته است
    ب : تا حدودي تاثير داشته
    ج : هيچ تاثيري ندارد

3- افشين قطبي چند درصد مقصر ناکامي ها است ؟؟
    الف : 100 %
    ب: 70 %
    ج : 50 %
    د : 20 %

4- آيا دستورات مسوولان رده بالاي سازمان ورزش ( سعيدلو و ...) در اين ناکامي ها موثر بوده ؟؟؟
    الف: بله 100 %
    ب: تا حدودي تاثير داشته
    ج : تاثير زيادي نداشته

5- بازيکنان تا چه حد مقصرند ؟؟
    الف : عامل اصلي افت بازيکنان هستند
    ب: بازيکنان هم تا حدودي نقش دارند در اين افت
    ج : نقش زيادي ندارند

---------------------------------------

دوستان توجه کنند که بعد از قيد کردن پاسخ به هر سوال دلايلشون رو هم ذکر کنند

با تشکر

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

1 - ( ب ) : فوتبال ما دچار فساد مدیریتی شده. سیاست در همه مسائل ما رخنه کرده که فوتبال هم یکی از اوناست. مدیران ما اصلا مدیر نیستن. چون اگر مدیر بودن الان حداقل باید شاهد 5-6 جلسه اضطراری در مورد نتایج افتضاح تیم ملی می بودیم. و وقتی که مدیر ما نشسته خونه و فکرش همه جا هست الا تیم ملی. و کارمندانش دارن حقوق می گیرن تا در بعضی جاها حضور داشته باشن و در بعضی جاها کر و کور باشن. مربیان و بازیکنان نظارتی رو بالای سرشون نمی بینن. پس تلاشی هم نمی کنن.

2- ( ب ) : ناخودآگاه وقتی امنیت جانی و اجتماعی وجود نداره مردم توجه چندانی به فوتبال ندارن. بازیکنان و مربیان هم آدم هستن. اونا هم مثل مردم.

3- ( د ) : ما زمانی میتونیم ایشون رو مقصر بدونیم که تمام نیازهای ایشون رو فراهم کنیم و بعد ببینیم آیا تاثیری می بینیم یا نه.

4- ( ب ) : نمی تونم توضیح بدم. تاپیک بسته میشه.

5 - ( ب ) : بازیکنان در تیم ملی از 10% توانشون هم استفاده نمی کنن. دروازه بان تیم اصفهانی در بازیهای لیگ سوپر دروازه بان میشه و در بازی های تیم ملی ....... چی بگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض ادعای سایت نزدیک به دولت : قطبی بعد از تورنمنت قطر برکنار می شود !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض عسگری یا بهروان ; این هفته رئیس جدید کمیته داوران معرفی می شود

براي قبول رياست كميته داوران
    فدراسيون فوتبال از عسگري و بهروان برنامه خواست

فدراسيون فوتبال از دو پيشكسوت داوري براي اداره كميته داوران برنامه خواست.

رضا غياثي رئيس سابق كميته داوران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا آنجائيكه من مي‌دانم مسئولان فدراسيون از حسين عسگري و غلامرضا بهروان براي اداره كميته داوران برنامه خواسته‌اند.اما نمي‌دانم هنوز رفتن مسعود عنايت از كميته داوران قطعي شده است يا نه.
    شايعه تغيير رياست كميته داوران مدتي است كه در محافل ورزشي منتشر شده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض 300 میلیون رقم قرارداد علی دایی تا آخر فصل

یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس خبر داد
    300 میلیون رقم قرارداد علی دایی تا آخر فصل

خبرگزاری فوتبال ایران- پس از انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، گمانه‌زنی‌های مختلفی در مورد رقم قرارداد او مطرح شد و نکته جالب این بود که باشگاه پرسپولیس قصد نداشت در مورد این موضوع اطلاعات شفافی را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، وقتی خبرنگاران از دایی در مورد رقم قرارداد او سئوال کردند، خطاب به آنها گفت: «من این موضوع را به آقای کاشانی واگذار کرده‌ام و بهتر است از او بپرسید. در ضمن فکر می‌کنم اینکه یک مربی و یک بازیکن چقدر پول می‌گیرند نباید به رسانه‌ها کشیده شود. من در هرتابرلین مدت‌ها با یک بازیکن یونانی هم‌اطاق بودم ولی هیچ کدام از ما متوجه نشدیم که دیگری چقدر حقوق می‌گیرد.» جدا از دایی، کاشانی هم در گفت‌وگو با خبرنگاران حاضر نشد که مبلغ قرارداد سرمربی جدید را فاش کند و این موضوع فعلا مبهم باقی مانده است.
    یک منبع آگاه در باشگاه پرسپولیس اما در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ایران خبر داد که مبلغ قرارداد علی دایی تا پایان فصل جاری حدود 300 میلیون تومان است. گویا دایی در جلسه‌ای که با کاشانی داشته مبلغی حدود 450 تا 500 میلیون را پیشنهاد داده است ولی کاشانی به دایی گفته که باشگاه به دلیل مشکلات مالی نمی‌تواند چنین مبلغی را به او بپردازد و در نهایت طرفین به مبلغ 300 میلیون تومان راضی شده‌اند. البته این مبلغ فقط برای فصل جاری است و دایی و کاشانی در مورد مبلغ قرارداد برای فصل آینده صحبتی نکرده‌اند. ذکر این نکته ضروری است که خبرگزاری فوتبال اطلاعات این منبع آگاه را فقط در حد یک گمانه‌زنی می‌داند و مسئولان باشگاه پرسپولیس می‌توانند در این زمینه موضع خود را به صورت رسمی اعلام کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض دایی خواهان جذب آندرانیک تیموریان شد

در جلسه سرمربی پرسپولیس با کاشانی
    دایی خواهان جذب آندرانیک تیموریان شد

خبرگزاری فوتبال ایران- حضور علی دایی در کادر فنی پرسپولیس فقط به تغییر و تحول در کادر فنی این تیم منجر نشده و سرمربی جدید سرخپوشان خواستار جذب چند بازیکن جدید شده است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، گفته می شود سرمربی جدید پرسپولیس در جلسه‌ای که با حبیب کاشانی سرپرست باشگاه داشته است، از او خواسته زمینه حضور آندرانیک تیموریان بازیکن ملی‌پوش و ایرانی فولام انگلیس را در پرسپولیس فراهم کند.البته این خبر هنوزتوسط باشگاه پرسپولیس تایید نشده و فقط در حد شنیده‌ها است.در ضمن فهرست باشگاه پرسپولیس پر است و شاید دایی برای فصل آینده روی او نظر دارد.
    آندو که دو سالی است برای ادامه فوتبال به انگلیس رفته در اکثر اوقات جایی در لیست 18 نفره نداشت و بیشتر بازی‌ها را از روی سکو تماشا کرده است. با این حال کادر فنی تیم ملی و علی دایی به این هافبک باتجربه اعتقاد دارند و پس از اصرار قطبی برای استفاده از تیموریان در تیم ملی سرمربی پرسپولیس نیز خواهان جذب او شده است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض قلعه‌نویی: آقایانی که سیاست را وارد فوتبال کردند بگویند پول ها کجاست و چرا فوتبال ملی اینگونه شده !!!

قلعه‌نویی: اگر قرار باشد حرف بزنم خیلی چیزها را باید بگویم

خبرگزاری فوتبال ایران- سپاهان با تعطیلی موقت رقابت‌های لیگ برتر، در جزیره كیش اردوی تداركاتی خود را برگزار كرده است. البته این تعطیلی برای امیر قلعه‌نویی خوشایند نیست و او نگران است كه روند صعودی تیمش تغییر كند.

قلعه‌نویی در مورد آخرین وضعیت سپاهان و همچنین اوضاع فعلی تیم ملی به سئوالات خبرگزاری فوتبال ایران پاسخ می‌دهد. جالب اینجاست كه او تمایل ندارد تا در مورد شرایط بحرانی تیم ملی حرف بزند. صحبت‌های سرمربی سپاهان را می‌خوانید.

وضعیت فعلی سپاهان چطور است؟

شرایط كه خوب نیست. ما در‌حال حاضر در غیاب بازیكنان ملی پوش خود و همچنین دو بازیكن خارجی‌مان كه به تعطیلات كریسمس رفته‌اند تمرینات را در جزیره كیش پیگیری می‌كنیم. این تعطیلی واقعا به ضرر همه تیم‌ها شد و مشكلاتی را به وجود آورد.

شما قبل از این تعطیلی روند بسیار خوبی داشتید. نگران نیستید كه با شروع دوباره لیگ همه چیز به یك باره تغییر كند؟

صد درصد نگران هستم ولی اگر حرف بزنیم می‌گویند قلعه‌نویی دوباره مخالفت می‌كند. باید با این شرایط كنار بیاییم.

بعد از تعطیلی با فولاد خوزستان بازی دارید؟

بله. فولاد خوزستان با مجید جلالی منسجم‌تر شده و شرایط بهتری پیدا كرده است. آنها در آخرین بازی مقاومت را در خانه خود شكست دادند در ضمن فولاد تمامی بازیكنانش را در اختیار دارد و در تعطیلات بدون بازیكن غایب تمرین كرده است. به نظر من این تعطیلات در نهایت روی چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا فشار می‌آورد و اگر تیم‌ها نتیجه نگیرند بعضی‌ها شروع به انتقاد می‌كنند. در آن زمان پا را روی گاز می‌گذارند و یكسره بازی‌های لیگ را برگزار می‌كنند كه این به ضرر نمایندگان ایران است. شما دیدید كه نكونام و مسعود شجاعی در تعطیلات نیم‌فصل استراحت كردند ولی در ایران اینطور نیست.

نتایج حریفان‌تان را در لیگ قهرمانان آسیا دنبال می‌كنید؟

بله. گروه آنالیز ما در‌حال جمع‌آوری اطلاعات است و آقای حاج‌رضایی هم وقت می‌گذارند.

سخت‌ترین حریف سپاهان در این گروه چه تیمی است؟

به نظر من سپاهان در سخت‌ترین گروه قرار گرفته است. هر سه حریف ما بسیار قدرتمند هستند و ما كار سختی در پیش خواهیم داشت.

در مورد بازگشت علی دایی به فوتبال چه نظری دارید؟

من گفتم كه از این اتفاق خوشحالم و امیدوارم كه خداداد عزیزی هم برگردد. چرا‌كه جای او هم خالی است.

فكر می‌كنید دایی در پرسپولیس موفق می‌شود؟

از الان كه نمی‌توان در این مورد حرف زد ولی دایی از لحاظ فنی و وزنی برای هر تیمی یك عنصر تعیین‌كننده است و امیدوارم كه در كارش موفق باشد.

بعد از شكست مقابل مالی انتقادها از شرایط فعلی تیم ملی به اوج رسیده است. نظر شما چیست؟

اجازه بدهید من در این مورد حرفی نزدم چون در عادت ندارم در جایی كه مسئول نیستم صحبت كنم ولی من هم مثل خیلی‌ها نگران تیم ملی هستم.

علت افت تیم ملی چیست؟

این سئوال را باید از مسئولان و كادر فنی تیم ملی بپرسید. ما آن زمان برای چنین روزی برنامه داشتیم ولی آقایانی كه بر سر بعضی از مسائل معامله كردند باید جوابگوی افت فعلی فوتبال ملی باشند كه به این روز افتاده است. من اگر بخواهم حرف بزنم باید چیزهای زیادی را بگویم ولی بهتر است ورود نكنم.

به نظر شما اخراج قطبی كار درستی است؟

من در این مورد حرفی ندارم.

گفت‌وگو: كریم اعظمی

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پولها تو جیب ساکتهاست !! و در مواقع لزوم به تیم داوری پرداخت میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پولها تو جیب ساکتهاست !! و در مواقع لزوم به تیم داوری پرداخت میشود.
    گل گفتی....!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •