عزیز پچ 1.03 رو نصب کردم و از کرک مخصوص رازور برای ورژن 1.03 دارم استفاده می کنم باید چیکار کنم
عزیز پچ 1.03 رو نصب کردم و از کرک مخصوص رازور برای ورژن 1.03 دارم استفاده می کنم باید چیکار کنم
والا دیگه من بلد نیستم برو توی تاپیک حل مشکلات نصب gta در خواست بده بچه ها کمکت میکنن
بعضی ها همین مشکل رو داشتن رفتی به اون تاپیک صفحه های قبل رو هم 1 نگاه بنداز
سلام.
دیمیتری جون نیکو و رومنو نجات میده . اما آخرش به نیکو خیانت میکنه توی یه معامله و خونه رومن و نیکو آتیش میزنه . اخرشم که اگه معامله کنی باهاش باز رومنو میکشه !
خب پلی بوی از نوچه های دایوان بوده . ولی آخر سر رابطشون خراب میشه و دایوان میفته زندان .
بله داستانم من قرار بود بنویسم . اما بنا به دلایلی ارزش نداره برای ....
بازی یه باگ گیم پلی داره !
من داشتم با یه ماشین در حالت 5 ستاره از دست پلیسا فرار میکردم . بعد از قصد ماشینمو انداختم تو آپ . چندین ماشینم پشتم بودن . بعد یهویی دیدم ون های پلیس واستادن ! یهویی خودشون انداختن تو آب =))))
خیلی باحال بود . عکسشم دارم
مگه ماشین های پلیس توی بازی ون هم بینشون هست؟ون های پلیس واستادن
میشه عکس ماشین هاشون رو بذاری...
بچه ها نمیدونم اینو بلد هستین یا نه ولی وقتی سوار ماشین هستین و به رادیو گوش میدین شماره 9485550100 را بگیرین بعد از چند لحظه یه اس ام اس میاد و نام خواننده و اسم اهنگو براتون مینویسه!!!
دوستان جایی سراغ دارن که بشه اهنگهای بازی رو دانلود کرد.مخصوصا اهنگهای روسی
توی تاپیک رفع اشکال برو توی پست اول اینارو زده برای دانلود
سام علیک به همه...
یه چی باحال یافتم تو GTA...اگه گفتین!!!
یه هم ولایتی پیدا کردم!! بش میخوره همشهری بچ های تهرونی باشه!!! من یواشکی ازش عکس گرفتم!!:43: ببینین..
خیلی جالبه که راکستار به فکر مسلمونام بوده...البته حتی از عکس پیداس که این خارجکیا اصن با مسلمونا خوب نیستن ازون نگاه نیکو و اون شوفر کامونه که فک کنم داره تیکه میندازه مشخصه!!!
آخ اگه یه M4 با 13تا خشاب بم میدادن مستقیم میرفتم همشونو صف میکردمو با یه تیر همشونو headshotمیکردمو صحیح و سالم برمیگشتم!!!![]()
من همیشه این کارو می کنم. دگمه tab رو گذاشتم برای اینکه توی ماشین عقب رو ببینه. خوب وقتی می پیچم دگمه tab رو یه لحظه می زنم. می بینید که دوربین بعدش برمیگرده به سره جای اولش!!
یه چند بار استفاده کنید عادت می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)