در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتی
در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتی
من موندم که قضیه چیه؟ اگه این که ما داریم مبین نته، پس اون که دیگران دارند چیه؟
سرویس 512 یکساله: سرور تهران
این هم یه سرور خارجی
تازه، این روز خوشیمونه؛ شب ناخوشیمون که مصیبته![]()
برادران عزیز امروز همه مشکل دارن ؟
برا من سایت به زور باز میشه !!!
پینگ هم رو 450 با تایم آوت :(
تبریز از ساعت 12 مبین نت قطع هست
[QUOTE=Tornado2800;6959988]در مورد مودم های جیبی که نوشته بودند اصلا نمیگیرن به راحتی[/QU
من که تست کردم خوب بود، ضمنا به این مودم ها اکسترنال آنتن وصل میشه که می تونید تهیه کنید.
[QUOTE=MaysamMaysam;6960161]فکر کنم فعلا فقط طرحی که دادند میشه فقط استفاده کرد و مثلا 1 مگ نمیشه
دوستان این روزا دانلود شبانه خیلی خراب شده خیلی
راستی راهی نیست آدم بفهمه امشب چقدر دانلود شبانه داشته ؟ از طریق حساب کاربری ؟؟؟
از طریق برنامه du meter میشه اینکارو کرد. برنامه های دیگه ای هم هستن البته!
اینم یه اسکرین شات که دانلود پریشب منو نشون میده:
![]()
دوستان میخام بدونم سرویس های مختلف 1024 در دانلود شبانه سرعتشون و کیفیتشون باهم فرق دارند یانه ؟
همچنین در مورد سرویس های 512 در دانلود شبانه سرعتشون و کیفیتشون باهم فرق دارند یانه ؟
لطفا جواب بدید
به نظر من که بعید میدونم سیستم اکانتینگ مبین نت اصلا در کل قابلیت اشتراک گذاری پهنای باند رو داشته باشه. با این گدا بازی ای که توی طراحی سایت و پرداخت آنلاین کردن، معلوم نیست از چه نرم افزار آشغالی برای اکانتینگ استفاده کردن که حتی فارسی هم نداره. چندین میلیارد خرج شبکه کردن، زورشون اومده یه 2-3 میلیون هم خرج اکانتینگ کنن. الان حتی آی اس پی های شهرستان های کوچیک اکانتینگ بهتری دارن..این 1 به چهار شدن فقط بهونه بوده برای گرون شدن سرویس و کم کردن ترافیک. اونایی که تغییر دادن تفاوتی ندیدن، و اگرم دیدن موقتی بوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)