فقط در مورد سوالتان که در مورد زیرنویس پرسیدید، بگم که اکثر زیرنویس های فارسی ( یعنی بالای 99 درصد آنها) یا sub idx هستند که این گیرنده ها نمیتواند پخش کند و یا SRT هستند که اکثر گیرنده ها بدون مشکل پخش میکنند.
فقط در مورد سوالتان که در مورد زیرنویس پرسیدید، بگم که اکثر زیرنویس های فارسی ( یعنی بالای 99 درصد آنها) یا sub idx هستند که این گیرنده ها نمیتواند پخش کند و یا SRT هستند که اکثر گیرنده ها بدون مشکل پخش میکنند.
ببخشید رابطه بین اهم بلندگوها و خروجی آمپلیفایر باید به چه صورت باشه؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
رایان عزیز خوب در مورد جامو فقط یک جا پیدا کردم مدل 506 تست صدا نمی داد با سابش 1750 مشکوک می زد که نو هست یا کار کرده .
پایونیر rs777 در مدت سه روز 30 نومن گران شد شد 1380
دنون 1312 xp 1280
یه جا b&w چیدا کردم تمام تیوتر هاش تعویش شده بود باز هم مرد بود گفت 2850
من هم دنون رو گرفتم صداش رو هم هنوز تست نکردم اینطوری پیش برود باید کم کم مارشال و میکرولب بگیریم .
از دوستان کسی سورس برای سی دی اصلی صوتی و دی وی دی و بلوری دارد با تشکر
سلام امیر آقا . الان همین فرمت sub idx رو گیرنده ایستر گفته پخش می کنه نمی دونم شاید فقط برای تبلیغات باشه . از دوستان کسی این گیرنده رو نداره ( x.vision 353(که به ما بگه :
این گیرنده از لحاظ مدیا پلیر چطوره ؟قدرت دریافت سیگنالش چطوره ؟و از همه مهم تر این که قدرت برد ریموتش خوبه یا نه ؟
دنون 1312 رو با بلند گو هاش خریدید 1280؟؟؟
یا فقط آمپ خالی؟؟
قیمت بلو پلیر ها چقدر شده بود؟؟؟
پلیر شما چی هست؟؟؟
تست کردید ما رو هم مطلع کنید.
بله من هم دي وي دي و هم بلوري اصل دارم.
ايميل بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهم میزان مقاومت بلندگو به جریان الکتریکی هست.آمپلی فایر ها معمولا یه توان فرکانسی دارند مثلا بین 4 تا 8 اهم.بلندگوی مورد استفاده هم باید اهمی توی این محدوده داشته باشه مثلا 8 اهم یا 6 اهم یا ...
اگر آمپلی فایر و بلندگو اهم یکسانی نداشته باشند باعث صدمه دیدن به بلندگو و یا آمپلی فایر میشه.هر چه اهم کمتر باشه آمپلی فایر نیازمند توان بیشتری برای راه اندازی بلندگو می باشد.
درود رایان عزیز
بالاخره آمپ 921 و باند جامو 428 روگرفتم 1930 کابل اتصال به بانده ها رو متری 2000 تومن ؟! روی هم شد 1980 البته یه کابل اچ دی ام ای 1.4 اشانتیون داد . نمی دونم مناسب خرید کردم یا نه ؟ عذاب وجدان دارم توی این شرایطی که مردم دارن
می خواستم بدونم برای اتصال دیوایس هایی چون ----- - لب تاب - پلیر و تبلت سام به چی صورت عمل کنم ؟ و از چه رابط هایی استفاده کنم که بهترین کیفیت تصویر و صدارو داشته باشه ؟(البته هم تی وی همآمپ ARC دارد ) و اینکه به آمپ وصل کنم یا به تی وی و چه کابل هایی خریداری کنم ممنون میشم زود جوابمو بدین
دوستی که سوال کرده بوده اند بله پکیج دنون 1312 با بلند گو شده 1280
پلیر هنوز انتخاب نکردم .
جناب رایان عزیز شما پلیر چی پیشنهاد می فرمائید
من نظرم وی پایونیر 140 و440 بود انتخاب دیگری هم شما می شود بفرمائید .
hp1351 دوست عزیز جامومی شود بفرمائیداز کجا گرفتیدو چند با ساب هست یا خیر
برای پایه بلند گو های دنون از کجا می شود گرفت کلا پایه برای بلند گو . با تشکر
درود
من جامو رو از پاساژ شرکا آقای دریایی گرفتم 110 بدون ساب پنج تیکه است مدل 428 شما قیمت دیگری دارید ؟ برای پایه هم چیز زیادی نمی دونم بهتر اقای رایان یا دوستان دیگر پاسخ بدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)