شما در امتحان نهایی هر نمره ای بگیر ضرب در 3/4 میشه و به علاوه نمره مستمر میشه همین.
شما در امتحان نهایی هر نمره ای بگیر ضرب در 3/4 میشه و به علاوه نمره مستمر میشه همین.
کی گفته برای کنکور سال دیگه تاثیر میدن ؟ چیز نگفتن که
برای آشنایی بیشتر با تابع لگاریتم طبیعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید.
+ کتاب دیفرانسیل صفحه 37 مثال 19
اونموقع که دبستان بودیم این فلوراید رو هم به ما می دادن...واسه ما که اون موقع حوصله مسواک نداشتیم بدک نبود!
یه چیز دیگه... دوران دبستان بودیم که طرح امتحانات مستمر و این چیزا رو رو ما آزمایش کردن و امتحانات ثلثی رو از بیخ ورداشتن...
جدن موش آزمایشگاهی خوبی براشون بودیم هاااا
بچه ها کسی نمونه سوال ادبیات 2 سراغ نداره سایتی گذاشته باشه بخونیم
یکی پیدا کردم مال سال 88 رشته ی هنره از هیچی بهتره اینم لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال سری بعد از ظهرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اون فلورايد هم براي اين بهمون ميدادن كه سرمون امتحانش كنن ببينن دهنمون ... ميشه(ميره) يا نه؟!اونموقع که دبستان بودیم این فلوراید رو هم به ما می دادن...واسه ما که اون موقع حوصله مسواک نداشتیم بدک نبود!
یه چیز دیگه... دوران دبستان بودیم که طرح امتحانات مستمر و این چیزا رو رو ما آزمایش کردن و امتحانات ثلثی رو از بیخ ورداشتن...
جدن موش آزمایشگاهی خوبی براشون بودیم هاااا
دوستان خوشا به حالتون...
كاشكي منم ميخوندم.
من براي خودم اصلا مهم نيست امسال قبول شم يا نه ولي خوب اخه ابروم ميره
فكر كن همه فك و فاميلامون بار اول قبول شدن...من؟
برادرم دولتي . خواهرام دولتي
من آزادم قبول نشم خيلي بده...
من خيلي به كنكور فكر نميكنم.اما نميدونم چرا افسردگي گرفتم.همش سرم درد مياد.ميخوام گريه كنم...
به نظرتون طبيعيه؟ به نظر من كه اصلا طبيعي نيست.
كاشكي يكي بود باهاش دردودل كنم.........................................آ
اميدوارم همتون امتحان ادبياتو خوب بديد...
منم مثه تو ام منم همه خانواده میگفتن رتبه اول میشی الانم میگن !اخه درسم خیلی خوب بود پارسالم نهایی شدم 17.82 معدل دیپلم هم 18.33 تا پارسال روزی نیم ساعت میخوندم میرفتیم امتحان میدادیم یه 18 -19 هم میگرفتیم ولی امسال از این خبرا نبود دیگه کنکور با نیم ساعت یه ساعت خوندن نمیشه قبول شد به کل بیخیالش شدم همون نیم ساعت هم بیخیالش شدم دیفرانسیل هم که میفتم شانس گند ما معافیت سه برادری رو هم داداشمون کش رفت چون بزرگتر بود خلاصه کلا ادم بدشانس تر از من بعیده باشه اعصابم خرده کلا حال و حوصله هیچکسو ندارم و همه روزو پای اینترنت سر میکنم در نتیجه باید امسال روانه خدمت مقدس !!!! ( اسمایلی سبز ) بشیم
![]()
منم با سنجش آخر گاج جمع بندی می کنم. منتها 3 یا 4 تا آزمون اولی که از خودم میگیرم رو 3 روز یک بار می دم که جنبه ی مرور و یادآوری و تثبیت خوبی داشته باشه و دو روز بینشون رو بتونم بهتر مرور کنم و بقیه رو 2 روز یه بار می دم واسه اینکه دیگه بیشتر جنبه ی سنجش داشته باشه.![]()
بابا ما پارسال اين گروهرو تركونده بوديم
"برنامه امتحان نهایی سال سوم و بحث در مورد آن"
اينجا چرا هيچ خبري نيست؟
اونجا ده دفعه به عنوان اسپم بازاري بسته شد
راستي چنر درصد افراد اين تاپيك پيش دانشگاهين؟
تاپيك مخصوص براي پيش داريم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)