سلام;
فکر نمیکنم اجباری باشه که بیاین و جو تاپیک رو خراب کنین.
سلام;
فکر نمیکنم اجباری باشه که بیاین و جو تاپیک رو خراب کنین.
دوست عزیز هر کی علایق خاص خودشو داره شما طرفدار فیفا هستی و از ساکر خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بیایی بگی ساکر بده...هر کدوم خوبی ها و بدی هایی دارن و هیچ کدومشون هم بی نقص نیستند.
اينطوري كه بد شد
البته شايد هم پچي بياددرست كنه
بچهه ا همشون شاكي هستند
در نسخه قبلي بازيكنان اتوماتيك خطا ميكردند و پنالتي ميدادند
در اين نسخه هم كه خطا نميگيره (البته فعلا سرم نيومده)
ياد فوتبال 99 پلي وان افتادم كه هر تكلي ميزدي كارت نداشت اگر هم كارت ميداد فقط زرد داور اصلا كارت قرمز نداشت
نزديكها دروازه كلا پر نوره
به عبارتي حاله ماننده شايد يكي اونجا باشه ... :ي
اين فيفا يه جوريهنوشته شده توسط mahmoud_bahal
خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟
من اصلا نميتونم با گيم پليش بسازم
در فوتبال مهمترين چيز گيم پلي هست
خلاصه هر كس يه سليقه ايداره
میشه تو مسترلیگ بازیکن رو با یکی عوض کرد؟مثل ورژن های قبلی
مردم از خنده میدونید گیم اسپات به بازی مورد علاقتون چه نمره ای داده؟!
نمیدونید آخه وگر از بازی کردن خودداری میکردید!
به نسخه های Xbox360 , PS3 نمره فوق العاده 6.5 از 10 را دادهو به نظر من دو نمره زیادی بهش داده !
![]()
دوستان یعنی هیچی کسی این مشکل رو نداشته ؟
یا از بس درگیر fanboy بازی و review شدید پست من رو ندیدید ؟![]()
من به نظر شما احترام می ذارم.
گیم اسپاتی ها هم pes 2010 رو اگه دوست ندارن بازی نکنن . ما که بازی می کنیم حالشم میبریم . تازه من فیفا 10 کامپیوتر رو فقط نصب کردم و بعد از 10 دقیقه پاک کردم.
لطفا جو رو متشنج نکنین . اینجا به اندازه کافی از این جور بحث ها هست .![]()
وارد شدن به فایلهای داخل بازی زیاد کاری نداره شما فقط باید با برنامه های مثل afs explorer فایلهای img بازیو باز کنید . توی این فایل فایلهای زیر مجموعه با پسوندهای مختلف وجود داره مثل bin , adx و ... باز مجددا با برنامه باید وارد این فایلها شد از اینجا به بعد کار مشکل میشه چون ما باید تک تک این فایلها رو شناسایی کنیم که مربوط به قسمتی از بازی میشه .
منم مثل بسیاری از گیمرها داریم با سعی و خطا تک تک فایلها رو شناسایی میکنیم و البته اطلاعاتمونو یک جا جمع آوری میکنیم تا الان به این موارد رسیدیم :
محتوای مخفی:
فعلا من دارم فایلهای مربوط به گیم پلی بازی رو دستکاری میکنم اگه به نتیجه خوبی رسیدم حتما توی تاپیک میذارم .
اما در حال حاضر با یک کار راحت میشه گیم پلی نسخه دمو رو به نسخه نهایی منتقل کرد فقط این مواردو یکی یکی اجرا کنید :
1- برنامه AFSExplorer رو باز کنید .
2- وارد این قسمت برنامه بشید : menu FILE – IMPORT AFS File
3- توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید .
4- از پوشه img نسخه نهایی بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید. اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد no رو انتخاب کنید.
5 - بعد چند ثانیه که تمام فایلهای داخل dt01.img به برنامه ایمپورت شد فایلهای شماره 86 تا 752 که آخرین فایل هستش رو توی یک پوشه توی کامپیوترتون ذخیره کنید ( یک اسم مثلا a برای این پوشه انتخاب کنید تا در ادامه راحت تر متوجه توضیحات من بشید ) .
6- حالا مجددا مراحل 1 تا 3 رو تکرار کنید ( بدلیل اینکه ما میخوایم یک فایل جدید رو ایمپورت کنیم )
7 - از پوشه img نسخه" دمو " بازی فایل dt01.img رو انتخاب کنید ( قبلش حتما یک بک آپ ازش بگیرین ) .
8 - وارد منوی action بازی بشید و Import Folder رو انتخاب کنید و توی پنجره ای که باز میشه پوشه ای رو که توی کامپیوترتون بنام a ذخیره کردید رو انتخاب کنید اگه پنجره ای باز شد و سوالی ازتون کرد yes رو بزنید.
9 - توی پنجره ای که باز میشه از نوار پایین پنجره ALL FILES رو انتخاب کنید و اسم فایلو مثلا b انتخاب کنید و گزینه save رو انتخاب کنید و در جواب سوال yes رو انتخاب کنید بعد از چند ثانیه عمل ایمپورتین انجام میشه .
10- برنامه AFSExplorer رو ببندید .
11 - فایل dt01.img رو پاک کنید و اسم این فایل جدیدی که ساختین ( فایل b ) رو به
dt01.img تغییر بدین و اونو توی پوشه img نسخه نهایی بازی کپی کنید .
سلام به همه pes بازها.
یه پچ میخوام که همه نقل و انتقالات انجام شده باشه و پرچم همه تیمها و اسم بازیکنها درست شده باشه.
تشکر.
کسی میدونه توی مستر لیگ چجوری میشه شماره بازیکنا رو تغییر داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)