تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 709 از 1137 اولاول ... 209609659699705706707708709710711712713719759809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام براي جمع بندي شيمي ميخوام گنجينه ازمون بگيرم مبتكران هر كي نظر داره بگه
    درود من دارمش
    ولی به نظر من برای جمع بندی نیست

شیوه به این صورت هست که یک فصل را چهار یا 5 قسمت کرده
    و از هر قسمت 30 یا 34 تا سوال طرح کرده
    اون آخر هم 3 تا آزمون جامع اون کتاب را آورده

یعنی هر فصل تقریبا 130 تا تست می شه و همون کتاب تست هست ولی به صورت آزمون

داره خودمونی میشه XFIGHT3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

- من تو عید با زحمت تونستم شیمی 3 مبتکران رو تموم کنم و ازش خیلی خوشم اومد ولی حجم کتاب زیاد بود. حالا واسه شیمی 2 هم مبتکران بگیرم خوبه یا نه ؟
    - فیزیک 3 مبتکران بهتره یا خیلی سبز ؟
    - واسه دینی کتاب جامعی که بیشتر تست های کنکور داشته باشه چی پیشنهاد میدید ؟
    - تست فیزیک 2 ؟

ممنون

در آغاز فعالیت hamid mardanian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همدات

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه کسی گزارش کار آرمایشگاه فیزیک2 و 3 هالیدی رو معرفی کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یه کتاب تست خوب ادبیات جامع بهم معرفی کنید.

داره خودمونی میشه iw8u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    توي هارد کامپیوتر،نزني فرمت كني

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یه کتاب تست خوب ادبیات جامع بهم معرفی کنید.
    میکرو طبقه بندی گاج جامع رو بگیر

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

- من تو عید با زحمت تونستم شیمی 3 مبتکران رو تموم کنم و ازش خیلی خوشم اومد ولی حجم کتاب زیاد بود. حالا واسه شیمی 2 هم مبتکران بگیرم خوبه یا نه ؟
    - فیزیک 3 مبتکران بهتره یا خیلی سبز ؟
    - واسه دینی کتاب جامعی که بیشتر تست های کنکور داشته باشه چی پیشنهاد میدید ؟
    - تست فیزیک 2 ؟

ممنون
    توصیه میکنم شیمی2 رو نگیری البته کتاب خوبیه ها ولی حجمش شدیدا زیاده اگه تا الان نخوندی فک نکنم بشه تا کنکور خوند(اگه امسال میخوای کنکور بدی) اگه هم که مثل من تازه سال دومی حتما بگیر
    در مورد فیزیک 3 دوستان دیگه نظر بدن بهتره من اطلاعی ندارم ولی فیزیک3 مبتکران حجمش بالاس و برا کنکورم به نظر من مناسب نیست چونمن فیزیک 2 ش رو دارم هر وقت میخونم گ.2 کم میزنم
    من رمزینه میخونم (حجمش مناسبه) خیلی هم عالی بوده به نظرم همیشه درصدام نسبت به بقیه بهتر بوده
    برای شیمی2 کتاب کلاس رمزینه خیلی خیلی خیلی عالیه هم حجمش مناسبه هم سطح علمیش بالاس من هم رمزینه و هم مبتکران میخونم
    برای تست فیزیک 2 فقط میتونم بگم آبی کانون نگیر نمیدونم چرا تستاش سادس کنارش نوشته سراسری ولی اکثرا با چشم هم شاید بشه حل کرد نمیدونم چرا ولی من که تست های کنکور امسالو دیدم سوالاش خیلی ترسناک بود (با چشم هم حل نمیشد )
    در مورد دین و زندگی من جامع نشر الگو رو دیدم ( همشو نخوندم فقط تو فروشگاه دیدم) تست های خوبی داشت برای کتاب های دوم و سوم و پیشه یه خلاصه ای اول هر درس اوورده بعد تسته فقط اگه خواستی بگیری یادت باشه اون ضمیمشو که فک کنم پاسخ تشریحه بت بده وگرنه باید از سایت دانلود کنی و خودت پرینت بگیری

ببخشید که خستتون کردم
    انشاالله موفق باشید

7. 3 کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان من ۱پشت کنکوریم که ۲سال از درس دور بودم حالا امسال کنکور ثبت نام کردم!میخواستم بدونم برای این مدت کم تاکنکور برای رشته ریاضی چه کتابهایی باید بخونم کمک اموزشی و چه برنامه ای داشته باشم!ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید!میخوام از همین امروز فردا شروع کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال در رابطه با خرید کتاب داشتم: 1.من برای فیزیک پیش 1 کتاب کلاس رمزینه دارم میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم رمزینه یگیرم یا شما کتاب بهتری میشناسید؟ 2.ایا کتاب خوبی هست که هم فیزیک 2 دبیرستان و هم فیزیک 1(بخش اینه و نور که تو کنکور ازش سوال میاد رو با هم داشته باشه اگر نیست برای هرکدوم بصورت جداگانه چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید؟3.برای تست فیزیک پایه گاج بگیرم یا کانون؟ 4.برای ریاضی 2 چه کتابی بگیرم؟ 5. برای هندسه 2 چه کتابی بگیرم ؟ برای امار چی بگیرم؟6. برای ادبیات 2و3 و پیش 1و2 کلک معلم دارم ایا لازمه که کتابهای موضوعی ادبیات بگیرم یا نه؟7.برای زبان انگلیسی کتاب زبان جامع انتشارات سبز(بقول خودشون خیلی سبز)دارم اگه رو این کتاب تسلط پیدا کنم ایا لازمه که کتاب دیگه ای داشته باشم؟خیلی ممنون

10. این کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال در رابطه با خرید کتاب داشتم: 1.من برای فیزیک پیش 1 کتاب کلاس رمزینه دارم میخوام بدونم برای فیزیک پیش 2 هم رمزینه یگیرم یا شما کتاب بهتری میشناسید؟ 2.ایا کتاب خوبی هست که هم فیزیک 2 دبیرستان و هم فیزیک 1(بخش اینه و نور که تو کنکور ازش سوال میاد رو با هم داشته باشه اگر نیست برای هرکدوم بصورت جداگانه چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید؟3.برای تست فیزیک پایه گاج بگیرم یا کانون؟ 4.برای ریاضی 2 چه کتابی بگیرم؟ 5. برای هندسه 2 چه کتابی بگیرم ؟ برای امار چی بگیرم؟6. برای ادبیات 2و3 و پیش 1و2 کلک معلم دارم ایا لازمه که کتابهای موضوعی ادبیات بگیرم یا نه؟7.برای زبان انگلیسی کتاب زبان جامع انتشارات سبز(بقول خودشون خیلی سبز)دارم اگه رو این کتاب تسلط پیدا کنم ایا لازمه که کتاب دیگه ای داشته باشم؟خیلی ممنون
    سلام

فیزیک ÷یش 1 رمزینه خوبه برای 2 هم بگیر
    ادبیات شر دریافت
    ریاضی ÷ایه اگه وقتشو راری رمزینه
    Last edited by reza0382; 04-04-2011 at 19:57.

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جزوه پارسه یا سنجش تکمیلی برای رشته مدیریت و حسابداری و ITرو از کجا میشه تهیه کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •