ورژن 7 رو نمیدونم اما در 2010 اینجوریه دوست عزیز . من احتمال میدم که 7 هم همینطور باشه
شما به ترتیب این مسیرها رو میری : Application control>روی هر نرم افزاری که میخوای راست کلیک>custom setting >rules > network rules>Block
ورژن 7 رو نمیدونم اما در 2010 اینجوریه دوست عزیز . من احتمال میدم که 7 هم همینطور باشه
شما به ترتیب این مسیرها رو میری : Application control>روی هر نرم افزاری که میخوای راست کلیک>custom setting >rules > network rules>Block
ببخشید یه سایتی رو میخواستم که تا جایی که یادمه چینی بود و با یک ایمیل لایو میشد یک کلید 6 ماهه گرفت.. آدرس سایتو فراموش کردم.. کسی میتونه کمک کنه؟؟
بفرما
http://kaba.msn.com.cn
سلام.می خواستم بدونم آیا با کسپرسکی میشه در حالت بوت هم ویروس کشی کرد؟و اگر میشه،به چه نحوی.
ممنون.
بله
در قسمت security+ برید و روی ریسورس دیسک کلیک کنید. یک فایل ایمیج به حجم بالا دانلود میشه که باید اون فایل با قابلیت بوت روی سی دی رایت کنی. سپس سیستم رو با اون سی دی بوت کنی.
دوستان من کاسپر بتا رو نصب کردم و پیش رفت که همون اول بعد از نصب پیام داد که اپدیت نیست و بعد گفت که چندتا پور ت هستن که نمی تونه تعمیر کنه و بعد من رو گزینه هاش کلیک کردک که دیگه بع از اون کاسپر هنک کرد و اصلن دیگه باز ننمیشد و سرعت سیستم رو کم میکرد. 3بار اون رو ان اینستال کردم و دوباره نصب کردم اما باز هم همین مشکل رو داشت.این کاسپر با این همه تعریفاین بود؟
همین اللان نود رو در کنار فیروال اوتپوست دوباره نصب کردم که فایروالش اون پورت ها رو بلاک می کنه و نمی زاره ازش حمله بشه؟
دوستان کسی می تونه به من بگه علتش چس بود
نسخه بتا هنوز کامل نشده که. هر 2 روز یه چیزش تغیر میکنه. نسخه 9.0.0.736 یعنی کسپرسکی.
اره اون فایروال برای فایروال بودنش کافیه.
دوستان تنظیمات کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2011 رو ندارید؟
راستی من هر چی کی میدم به این ورژن قبول نمیکنه از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)