سلام دوستانمن وقتی میخوام یه متن رو که در آن تصویر نیز هست در ورد 2010 باز کنم عکسها نمایش داده نمیشوند
میخواستم ازتون بخوام که راهنماییم کنید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
سلام دوستانمن وقتی میخوام یه متن رو که در آن تصویر نیز هست در ورد 2010 باز کنم عکسها نمایش داده نمیشوند
میخواستم ازتون بخوام که راهنماییم کنید چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
سلام
ببین حتماً عکس ها کپی نشدن داخل Word بلکه لینک شون کپی شده نه خود عکس!
برای اطمینان پسومد فایل رو به Zip عوض کن و بازش کن و برو توی پوشه word و بعد توی پوشه media، اینجا اگه عکسی باشه باید بتونی ببینی! اگه نباشه پس مطمئن میشی که نیست و باید از اول عکس ها رو کپی کنی!
موفق باشی
در پست 6905 توضیح دادم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
هنگامي كه در قسمت page numbering به جاي اعداد از حروف ( الف، ب، ...) استفاده ميكنم حروف رو به شكل عربي يعني با همزه ميدهد. لطفاَ راهنمايي كنيد.![]()
همانجوری که تو ارور هم گفته شده
شما هنوز روی سیستم ورژنی از افیس رو دارید اول همه اینها را حذف کنید بعد برای نصب اقدام کنید
یا باید روی عکس راست کیلیک وcopy imageکنید ودر ورد pastکنید
یا
عکس را insertکنید
بابا یکی این سوال مار رو هم ببینه سه صفحه گذشت هنوز کسی یه نگاه بهش ننداخته لااقل بگید بلد نیستم.
الان سروکله مدیر پیدا می شه می گه چقدر عجله داری بابا سه روزه اخه
سلام
یه فایل ورد 2007 هست که توش فرمول نویسی شده اما توی چاپ یا پی دی اف نشون داده نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
نه آخه وردم کلا عکسها رو نشون نمیده مثلا یه فایلی رو که میدونم خودش عکس داره و حتی ورد پد هم عکسشو نشون میده ولی ورد2010ام عکس رو نشون نمیده!
سلام
من برنامه را پک کردن هیچ اثری ازش نیست
در ریجستری هم پاک کردم
سلام.وقت همگی بخیر.
به من گفتند که یک مقاله بنویس که در این مقاله باید این کار را رعایت کرده باشید.
گفتند که:spacing 1.5
برای این که این کار را کنم باید چکار کنم؟
ممنون.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)