تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 709 از 1219 اولاول ... 2096096596997057067077087097107117127137197598091209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان یه سوال می شه ، تصویر رو از hdmi گرفت و صدا رو از AV ؟!؟ دوستان اگه کسی با مانیتور بازی می کنه در این مورد ما رو راهنمایی کنه ...
    آره مشکلی نداره. تازه کیفیت صدا بهتر هم میشه.

2. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

به نظر میرسه بازی خیلی توپی باشه . مثل این که خیلی رو داستان هاش کار کردن . اگه به لینک زیر مراجعه کنید میتونید داستان های بازی رو دانلود کنید .

داستان های L.A.Noire
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از abbasgh66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزمی داداش چوب کاری میکنی مارو

من حرفی ندارم جیگر ولی فعلا یکیم اوضای انجمن GAME و Console بدجوری به هم ریخته اول باید اونو جمع و جورش کنیم.

داداش این قسمت MGS رو حتما باید از سرنگ استفاده کنی .

من کوچیکنم حامد جون شرمنده میکنی .
    سلام سعید جون .

آقا بالاخره این mgs4 رو رد کردم و مشکلم این بود از سرنگه استفاده نمی کردم .

حاجی کاشکی این قضیه سرنگرو زودتر میگفتی . 3 - 4 روز بود سر این قضیه سرنگه گیر کرده بودم .

ولی دمت گرم ردش کردم خیلی با بازیش حال کردم ....راستی چقره این بازی دمو داره.

دمو هاش مثل اساسین کری 1 میمونه انقدر طولانی میمونه . ایشالا MGS5

راستی شندیم MGS 5 از بازی انحصاری ps3 در اومده و تو xbox و ... pc و ... شرکت کنامی می خواد بده بیرون !!!!!

به جون تو اون لحظه که این خبرو شنیدم کلی شاخ در آوردم البته دیگه snake توش نیست ...

به نظر میرسه سبک بازی L.A.Noire شبیه مافیا می مونه ؟؟؟؟؟ شایدم بازی کال آف دیوتی و مافیا رو طرف مخلوط زده ؟؟؟؟
    Last edited by hamed-akbarie; 17-05-2011 at 22:23.

6. 2 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

تشکر . ولی یه مسئله ای یعنی وقتی کنسول -- شد میشه اون دی وی دی هایی رو که میفروشن رو کپی کرد رو هارد کنسول بعد همینجوری اجرا میشن ؟ یعنی یه دیسک اوریجینال نباید رو دستگاه باشه ؟ آخه من یه جا خوندم باید باشه .
    یه دیسک اوریجینال بهتره داشته باشید و مهم نیست اون بازی چی باشه ! فقط مهمه یه دیسک اوریجینال بازی داشته باشید ...

8. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به نظر میرسه بازی خیلی توپی باشه . مثل این که خیلی رو داستان هاش کار کردن . اگه به لینک زیر مراجعه کنید میتونید داستان های بازی رو دانلود کنید .

داستان های L.A.Noire
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داستان هاش !؟ مگه چند تا داستان داره ؟!

سلام سعید جون .

آقا بالاخره این mgs4 رو رد کردم و مشکلم این بود از سرنگه استفاده نمی کردم .

حاجی کاشکی این قضیه سرنگرو زودتر میگفتی . 3 - 4 روز بود سر این قضیه سرنگه گیر کرده بودم .

ولی دمت گرم ردش کردم خیلی با بازیش حال کردم ....راستی چقره این بازی دمو داره.

دمو هاش مثل اساسین کری 1 میمونه انقدر طولانی میمونه . ایشالا MGS5

راستی شندیم MGS 5 از بازی انحصاری ps3 در اومده و تو xbox و ... pc و ... شرکت کنامی می خواد بده بیرون !!!!!

به جون تو اون لحظه که این خبرو شنیدم کلی شاخ در آوردم البته دیگه snake توش نیست ...

به نظر میرسه سبک بازی L.A.Noire شبیه مافیا می مونه ؟؟؟؟؟ شایدم بازی کال آف دیوتی و مافیا رو طرف مخلوط زده ؟؟؟؟
    سلام حامد جان

خداروشکر پسر من که قبلش هم بهت گفتم باید از سرنگ استفاده کنی مقل اینکه پستم رو ندیدی.

این بازی شاهکاره عرصه GAME هست به نظر من . داستان بازی رو اگه بخونی متوجه میشی.

MGS:Rising کاره خوده Kojima نیست برای همین به صورت MultiPlatform عرضه میشه.

خوده Kojima تا اونجایی که به گوش ما رسیده داره رو نسخه ی 6 بازی کار میکنه .

10. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام. من می خواستم که xbox رو با p3 عوض کنم نظر شما چیه(منو راهنمایی کنید لطفا)

و اینکه قیمت p3 الان چنده؟ح...ک شده ؟ بازی هاش معمولا چند gig؟ و دردسر های xbox رو داره ؟ و مشکلات رایج p3 یه؟ بازی ها کپیه یا اصلی

Last edited by hawck; 17-05-2011 at 23:24.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داستان هاش !؟ مگه چند تا داستان داره ؟!

سلام حامد جان

خداروشکر پسر من که قبلش هم بهت گفتم باید از سرنگ استفاده کنی مقل اینکه پستم رو ندیدی.

این بازی شاهکاره عرصه GAME هست به نظر من . داستان بازی رو اگه بخونی متوجه میشی.

MGS:Rising کاره خوده Kojima نیست برای همین به صورت MultiPlatform عرضه میشه.

خوده Kojima تا اونجایی که به گوش ما رسیده داره رو نسخه ی 6 بازی کار میکنه .
    سلام سعید جان

آره می دونم تو یه پست دیگه بهم گفتی از سرنگ استفاده کنم . من حواسم نبود .شرمنده سعید جان...

ایشالا که شاهد یه بازی جاسوسی دیگه تو این سبکا باشیم .

تشکر . ولی یه مسئله ای یعنی وقتی کنسول -- شد میشه اون دی وی دی هایی رو که میفروشن رو کپی کرد رو هارد کنسول بعد همینجوری اجرا میشن ؟ یعنی یه دیسک اوریجینال نباید رو دستگاه باشه ؟ آخه من یه جا خوندم باید باشه .
    سلام دوست عزیز
    عزیز من یه سری از بازی ها به دیسک اورجینال نیاز ندارن . یه سری هام نیاز دارن . این جوری نیست که شما هر بازی ای رو میزارین دیسک اورجینال نیاز داشته باشه من خودم بازی uncharted 2 رو بدون بازی اورجینال اجرا کردم.

اینم که یه سری از بچه ها میگن دیسک اورجینال تو دسنگاه باشه درس میگن علتشم اینه :

دیسک اورجینال بعث ایجاد یک درایو در دستگاه میشه و باعث میشه شما او بازی ای که داری از تو هاردت اجرا میکنی دستگاه یه جورایی گول

بخوره و فکر کنه داری از بلو ری رام می کنه .

در اصل دیسک اورجینال بازی شما دایم داره تو دستگاه می چرخه ولی بازی از اون اجرا نمی شه بلکه از توی هارد داره اجرا می شه ...

خوابم گرفت انقد این موقع شبیه حرف زدم بای

و اینکه قیمت p3 الان چنده؟ح...ک شده ؟ بازی هاش معمولا چند gig؟ و دردسر های xbox رو داره ؟ و مشکلات رایج p3 یه؟ بازی ها کپیه یا اصلی

به نظر من ارزش فروختن داره چون xbox آرکد تو خارج 150 دلاره ولی تو ایران 300 -400 هزار تومنه .

البته یه چیزیم بهت بگما xbox تو ایران حکم طلا رو داره فروشند ها انگار سر گنجن هر چه قدر که بخوان می فروشن

سوال بعدیت : منظورتو از دردسر های xbox نمی فهمم آیا منظورت آپدیت ههای تند تند xbox هست ؟؟؟

بازی هم کپی داریم هم اصل .... صالشو که کلی باید پول بدی ولی کپیشو می تونی با 3000 تومن بگیری.

اصلم از 25000 شروع میشه به بالا ....
    Last edited by hamed-akbarie; 17-05-2011 at 23:41.

13. 4 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

کنسول Xbox 360 شما چه مدلی هست ؟ اگه جزو سری FAT با مادربورد های بعد از Falcon هست اصلا همچین کاری رو نکن چون الان

Xbox های Fat حکم طلا رو تو بازار داره.

15. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنسول Xbox 360 شما چه مدلی هست ؟ اگه جزو سری FAT با مادربورد های بعد از Falcon هست اصلا همچین کاری رو نکن چون الان

Xbox های Fat حکم طلا رو تو بازار داره.
    سعید جان منم دقیقا همین حرفو زدم

انگار این فروشنده های xbox آدمو گشنه و تشنه سر گردنه گیر آودن . من نمی دونم xbox آرکد تو خارح 150 دلاره

یعنی 150 هزار تومنی ولی نمی دونم چرا تو ایران 300 - 400 تا هزار تومنی نا قابله

17. 2 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

Arcade-Jaspare-Hd120Gig

چی کار کنم الان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •