تا اونجایی که میدونم نمیشه. فقط توی شبکه میتونی بازی کنی. حتی من یه سرور خصوصی هم نتونستم باهاش بزنم! به جاش میتونی از سورس استفاده کنی که فکر میکنم اختصاصی واسه آنلاین درست کردنش برعکس زیرو که فقط واسه آفلاین و تحت شبکه هست.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
تا اونجایی که میدونم نمیشه. فقط توی شبکه میتونی بازی کنی. حتی من یه سرور خصوصی هم نتونستم باهاش بزنم! به جاش میتونی از سورس استفاده کنی که فکر میکنم اختصاصی واسه آنلاین درست کردنش برعکس زیرو که فقط واسه آفلاین و تحت شبکه هست.
کانتر 1.6 چی؟
کانتر من دیجیتال زون هست
حالا چی؟؟؟؟/
بازم پچ نیست
سلام
نمیدونم چرا فقط سرور پیشگامان برای من پیدا میشه بقیه این اررور رو میده :
the game may change during online play
چکار کنم ؟؟
ار نسخه کانتر من است ؟؟
لطفاً ایپی یک سرور UpTime 100% و درست و حسابی را بدید ممنون میشم و سرور هایی که همیشه دوستان P30World بازی میکنند
Last edited by Mr.Pooya; 21-09-2010 at 14:40.
خیلی بالاست
من این رزولیشن را انتخاب کردم خیلی کوچیک میشه همه چی
این ورتیکال سینک کجاست ؟
منم با Pooya Raki موافقم.برای منم یه همچین مشکلی داره.
اگه کسی کمک کنه ممنون می شم(یعنی میشیم!)
کسی هست بریم انلاین بزنیم ؟
البته اگه پینگم درست باشه
سلام
رفتم سایت sxe-injected و فایل مربوطه را دان و نصب کردم حالا که بازش میکنم و بازی را باز میکنم بازی فایل را میبنده و با هم کانفلیکت دارند ؟؟ چکار کنم ؟؟
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
سلام
من هستم ولی متاسفانه تو آنلاین کردن مشکل دارم اگه درست بشه من هستم اسمم هم Pooya_arya
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
شما اسمت چیه ؟؟
منم مشکل همین جناب آقای Pooya Raki رو دارم.اگه درست بشه منم هستم
سلام
یک نسخه دیگه از 1.6 هم نصب کردم اون Sxe-injected درست شد الان سرور را که می زنم ارور dll میده ؟؟؟ با 2 هم که اصلاً نمیشه بازی کرد هرچی میزنم سرور را اصلاً جلو نمیره ؟؟
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
دیگه فکر کنم باید از خیر کانتر آنلاین ..... ولش کن دیگه خسته شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)