تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 959 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

تصاویر جدید و خودنمایی میان‌افزار PhysX
    مسوولان کمپانی‌های 2K Games و انویدیا تایید کردند تکنولوژی PhysX را برای تمام نسخه‌های مافیا2 فراهم خواهند کرد، ضمن آنکه نسخه‌ی رایانه‌های شخصی در کنار میان‌افزار PhysX از تکنولوژی ویژن که امکان مشاهده‌ی تصاویر سه‌بعدی را برای بازی‌کننده فراهم می‌کند نیز برخوردار خواهد بود.
    برطبق اطلاعات منتشر شده مافیا2 اولین عنوان رایانه‌های شخصی خواهد بود که از سیستم انویدیا APEX در پردازش لباس‌های شخصیت‌های بازی استفاده می‌کند. این سیستم به شبیه‌سازی حرکات لباس‌های شخصیت‌ها و طبیعی‌تر جلوه دادن آن‌ها کمک خواهد کرد.

اخیرا مسوولان کمپانی Take-Two از انتشار شماره‌ی دوم بازی مافیا، جدیدترین محصول استودیو شعبه‌ی چک 2K در تاریخ بیست‌وچهارم آگوست (2 شهریور 1389) در ایالات متحده‌ی آمریکا خبر داده‌اند. همچنین مافیا2 در تاریخ بیست‌وهفتم آگوست سال جاری میلادی (5 شهریور 1389) در سرتاسر جهان در اختیار عموم علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

پیش از این آقای دنبی گریس، تهیه‌کننده‌ی ‌بازی در مصاحبه‌ای اختصاصی با سرویس خبری وی‌جی247 در جریان همایش GDC سال جاری میلادی از برنامه‌های 2K در زمینه‌ی انتشار بسته‌های الحاقی قابل‌دانلود برای مافیا2 خبر داده بود.
    گریس پیش از این در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری Incgamers اذعان داشته بود: "از لحاظ کیفیت بافت‌ها، دقت به‌کار رفته در جزئیات اماکن و محیط‌ها و قابلیت تخریب‌پذیری اشیاء و اجسام هیچ محیط شهری دیگری در هیچ بازی دیگری نمی‌تواند حتی به مافیا2 نزدیک شود."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    انتشار Ghost Recon: Future Soldier در سال 2011 میلادی
    نوان اکشن بعدی کمپانی یوبی‌سافت گوست‌ریکان: سرباز آینده با تأخیر مواجه شد و به‌جای تعطیلات پایانی سال 2010، در سه‌ماهه اول سال 2011 میلادی منتشر خواهد شد.

مسئولان کمپانی یوبی‌سافت این موضوع را در جریان کنفرانس خبری خود اطلاع دادند. قرار بود بازی تا قبل از تعطیلات سال جاری میلادی وارد بازار شود. اما به گفته‌ی مسئولان یوبی‌سافت، برای "جلوگیری از رقابتی تنگاتنگ" این تاریخ تغییر پیدا کرده است. چندی پیش مسئولان اکتیویژن خبر از انتشار عنوان بعدی کال‌آودیوتی با نام Black Ops در ماه نوامبر سال جاری میلادی(آبان ماه 1389) دادند که احتمالاً دلیل اصلی تأخیر سرباز آینده است.

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 شهریور .... مافیا 2 !!!!!

2. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

5 شهریور .... مافیا 2 !!!!! یعنی الان تو بازاره ؟؟؟؟؟
    مگه الان 5 شهریوره؟؟؟؟؟ امروز 30 اردیبهشت هست.

4. 10 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب trailer جدید از F.3.A.R اومد که تاپیکی ندیدم براش گفتم اینجا بگذارم

زمان : 2:15
    حجم : 15 مگ

کد:

6. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

احتمال رونمایی از دویل‌می‌کرای بعدی در نمایشگاه E3
    اکثر بازی‌کننده‌ها کپ‌کام را به‌عنوان یکی از ناشران و سازنده‌‌هایی که بهترین مجموعه بازی‌های تاریخ را تحویل صنعت بازی‌های رایانه‌ای داده است، می‌شناسند. مجموعه بازی‌هایی همچون رزیدنت‌اویل، مگامن، استریت‌فایتر، دویل‌می‌کرای، بایونیک‌کماندو و مارول در برابر کپ‌کام و ... . شاید برای شما جالب باشد که بر اساس شنیده‌ها از آخرین پادکست کپ‌کام، این کمپانی قصد دارد دنباله‌ی یکی از بزرگ‌ترین سری بازی‌های خود را در قالب یک بمب خبری بسیار بزرگ و مخرب در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی که قرار است ماه آینده برگزار شود، معرفی کند.

حتما پیش از این شنیده‌اید که کپ‌کام اطمینان خود را نسبت به استودیو‌های بازی‌‌سازی غربی از دست داده است، البته بعد از خلق شاهکاری‌هایی همچون نسخه‌ی جدید بایونیک‌کماندو و دارک‌وید این امر آنچنان دور از ذهن نبود. مسوولان کپ‌کام بحدی نسبت به بازی‌سازان غربی بد بین شده‌اند که رسما اعلام کردند از این پس پروژه‌ی ساخت و تولید عناوین جدید خود را به آن‌ها نخواهند سپرد. البته کپ‌کام با ساخت دنباله‌ی مجموعه بازی‌های مطرح این کمپانی به دست استودیوهای بازی‌سازی غربی مشکلی ندارد.

پیش از این اخباری مبنی بر ساخت دنباله‌ی مجموعه بازی‌های دویل‌می‌کرای توسط استودیو بازی‌سازی انگلیسی نینجا تئوری بگوش می‌رسید و حال با اطلاعاتی که از آخرین پادکست کپ‌کام به بیرون درز کرده است، این احتمال بیش از پیش قوت گرفته است.
    اگر در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی خبر ساخت قسمت پنجم از مجموعه بازی‌های دویل‌می‌کرای توسط خالقان Heavenly Sword تایید شود، حدس می‌زنید موج حاصل از این انفجار چند متر شما رو به بالا پرتاب خواهد کرد
    منبع:
    کد:
    پ.ن:یکی به من آب قند بده دارم از حال میرم...
    الان دیگه فقط E3 ارزشش به این بازیه....

8. 13 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

احتمال رونمایی از دویل‌می‌کرای بعدی در نمایشگاه E3
    اکثر بازی‌کننده‌ها کپ‌کام را به‌عنوان یکی از ناشران و سازنده‌‌هایی که بهترین مجموعه بازی‌های تاریخ را تحویل صنعت بازی‌های رایانه‌ای داده است، می‌شناسند. مجموعه بازی‌هایی همچون رزیدنت‌اویل، مگامن، استریت‌فایتر، دویل‌می‌کرای، بایونیک‌کماندو و مارول در برابر کپ‌کام و ... . شاید برای شما جالب باشد که بر اساس شنیده‌ها از آخرین پادکست کپ‌کام، این کمپانی قصد دارد دنباله‌ی یکی از بزرگ‌ترین سری بازی‌های خود را در قالب یک بمب خبری بسیار بزرگ و مخرب در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی که قرار است ماه آینده برگزار شود، معرفی کند.

حتما پیش از این شنیده‌اید که کپ‌کام اطمینان خود را نسبت به استودیو‌های بازی‌‌سازی غربی از دست داده است، البته بعد از خلق شاهکاری‌هایی همچون نسخه‌ی جدید بایونیک‌کماندو و دارک‌وید این امر آنچنان دور از ذهن نبود. مسوولان کپ‌کام بحدی نسبت به بازی‌سازان غربی بد بین شده‌اند که رسما اعلام کردند از این پس پروژه‌ی ساخت و تولید عناوین جدید خود را به آن‌ها نخواهند سپرد. البته کپ‌کام با ساخت دنباله‌ی مجموعه بازی‌های مطرح این کمپانی به دست استودیوهای بازی‌سازی غربی مشکلی ندارد.

پیش از این اخباری مبنی بر ساخت دنباله‌ی مجموعه بازی‌های دویل‌می‌کرای توسط استودیو بازی‌سازی انگلیسی نینجا تئوری بگوش می‌رسید و حال با اطلاعاتی که از آخرین پادکست کپ‌کام به بیرون درز کرده است، این احتمال بیش از پیش قوت گرفته است.
    اگر در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی خبر ساخت قسمت پنجم از مجموعه بازی‌های دویل‌می‌کرای توسط خالقان Heavenly Sword تایید شود، حدس می‌زنید موج حاصل از این انفجار چند متر شما رو به بالا پرتاب خواهد کرد
    منبع:
    کد:
    پ.ن:یکی به من آب قند بده دارم از حال میرم...
    الان دیگه فقط E3 ارزشش به این بازیه....

الهی که خوش خبر باشی پسر . دیگه خبر از این بهتر نمیشه .
    شایعست که تو این قسمت دوباره ورجیل بر میگرده . خدا کنه اینطور باشه ...

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی تاپیک منو بسته این‌جا باند بازیه انگار! یعنی چی 5 روز قبل از نمایشگاه طبق کدوم قانون تاپیک منو بستین طبق کدوم قاونو من نمی‌تونم در مورد E3 تاپیک بزنم؟
    من کلی زحمت کشیدم زمان گذاشتم، با یه جمله کوتاه و 4 کلیک باید زحمت‌های من به سخره گرفته بشه! من می‌خوام ببینم با کدوم توازن همچین نیرویی به یه فرد داده میشه که انقدر ساده تاپیک منو ببنده. مگه من الافم زمان بزارم؟

11. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

هومان جان تاپیک های E3 های گذشته رو نشون رفیق مون بده تا متوجه بشن چرا بسته شده!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البرز جون این که تو قانون نیومده این بنده خدا ببینه !! (درسته همیشه 5 روز قبل میزدن دوستان )
    این همه زحمت کشیدن !! بعد با دوستانه دیگه راجع به هدایت تاپیک صحبت شده ؟؟؟ !!!
    البته به من مربوط نمیشه چون از این مسائل اینجا زیاد دیدم ! در کل گفتم واس متن اخر جمله دوستی که تاپیک رو بسته بود .

ویرایش : این محمد بودا من نبودم

ویرایش توسط محمد : بهداد یکبار دیگه ویرایش ها من رو پاک کنی دیگه لالایی واسط نمیخونما
    Last edited by P A N Z E R; 20-05-2010 at 22:09.

14. 2 کاربر از P A N Z E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هومان جان تاپیک های E3 های گذشته رو نشون رفیق مون بده تا متوجه بشن چرا بسته شده!
    وقتی تو یه بخشی فقط قرار باشه 6-5 نفر بتونن تاپیک بزنن و بقیه رو پشمم هم حساب نکن معلومه نتیجش چی میشه. یعنی چی اصلاً این حرف شما؟
    من که برای بازی تاپیک نزدم که لازم باشه اطلاعات ریز قرار بدم همینطورم داشتم بروز می‌کردم تاپیک رو، دیگران هم مشکلی نداشتن منتظر بودن ببین تاپیک با مزاج مدیر سازگاره تا همراهی کنن!
    متأسفانه اون چیزی که مسئولان این بخش درک نمی‌کنن اینه که هدف فرومم همینه که کاربرا زمان بزارن این‌جا نه این‌که کاری بکنی که رونده بشن!
    خوبه من بهت بگم هر هفته بلندشو بیا خونه ما مهمونی ولی هر موقع اومدی با اوردنگی بندازمت بیرون، چند هفته میای؟!
    Last edited by Guts; 20-05-2010 at 21:58.

16. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

guts حالا این مسائل به این تاپیک ربط نداره شما میتونین برین قسمت انتقادات اونجا بگین که هم اخطار نگیرین هم درگیری ایجاد نشه
    البته شما هم حق داری داداش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •