تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 1421 اولاول ... 2086086586987047057067077087097107117127187588081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

اینا همشون از یه قوم هستن یارو داره میبینه پهنای باندش مشکل داره جواب گوی همین ترافیک نیست میره باز سرویس میفروشه اونم زیر ساخت گفته ؟ که همین طور بفروشی ؟.........

اخرم اینه جواب مشتری رفتم مخابرات یارو میگفت به ما گفتن روزی 20 تا بایستی بفروشی دیگه خودتون حساب کنید .......بدبختی ما از اون موقع که تو این لکنده به دنیا اومده بودیم استارت خورده بود

2. 2 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

این جوابیه که به من دادن:
    بزار دولت جدید بیاد همه چی درست میشه

4. این کاربر از ALIWARNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بهتره isp و تغییر بدید

6. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. امروز من هم پیام دادم بهشون. همین رو پاسخ دادن !

8. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان اینم متن شکایت من ی خورده توهین هم توش هست

سلام خسته نباشید
    نمیدونم واقعا چیجوریه دیگه واقعا انصاف رو لوله کردین رفت :(
    هر روز کلی قعطی داره زنگ میزنیم میگنین نویز دارین الان اصلا دو روزه صفحه نمیشه باز کرد هر 1 ساعت قعطی هم داریم الانم دارم با اینترنت موبایل بهتون پیام میدم
    دیگه تقریبا عادت کردیم هر روز ی داستان داشته باشیم
    نمیدونم فیلترینگ هم قاطی کرده یبار میزنی سایت باز میشه یهو میبینی برای چندین بار فیلتره :(
    میشه بگین موضوع جدید چیه ؟؟

حالا منتظر جواب مسخره تر از سوالمم

10. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان غصه نخورین درست میشه فقط یه خورده صبر داشته باشین ما از این بازی ها تو مخابرات زیاد دیدیم یادتونه یه مدت ترافیک ها رو 2 گیگ کرده بودن همه می خواستیم بریم ولی صبر کردیم و درست شد یادتونه سرعت ها رو واقعی کرده بودن ولی صبر کردیم درست شد یادتونه رو سرعت ها محدودیت زمانی گذاشته بودن ما دورشون زدیم حالشونو گرفتیم بازم صبر کردیم درست شد حالا هم صبر کنید درست میشه مخصوصا اینکه الان اواخر دولت قبلیه همه چی خر تو خره به قول یارو که سگ صاحبشو نمیشناسه بهتون قول میدم تا اخر همین ماه همه چی درست میشه الان مشکل مخابرات کمبود شدید پهنای باند هست به محض عوض شدن دولت از بالا به پایین تمام مدیر ها عوض میشن و بهتون قول می دم مشکل پهنای باند هم حل میشه

12. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

دوستان اینم متن شکایت من ی خورده توهین هم توش هست

سلام خسته نباشید
    نمیدونم واقعا چیجوریه دیگه واقعا انصاف رو لوله کردین رفت :(
    هر روز کلی قعطی داره زنگ میزنیم میگنین نویز دارین الان اصلا دو روزه صفحه نمیشه باز کرد هر 1 ساعت قعطی هم داریم الانم دارم با اینترنت موبایل بهتون پیام میدم
    دیگه تقریبا عادت کردیم هر روز ی داستان داشته باشیم
    نمیدونم فیلترینگ هم قاطی کرده یبار میزنی سایت باز میشه یهو میبینی برای چندین بار فیلتره :(
    میشه بگین موضوع جدید چیه ؟؟

حالا منتظر جواب مسخره تر از سوالمم
    داداش تو که میتونی پیام بزنی،من تازه دوماهه از مخابرات سرویس گرفتم ، ایمیل من رو اشتباه وارد کردن! باز خوبه ایمیل ،اسمو فامیل خودمه ها! یارو موقع تایپ کردن همشو قروقاطی نوشته تا الان هم موفق نشدم حتی یکبار با 2020 تماس برقرار کنم! نوبت اول میشم ولی دووووووووووو ساااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااال بعد هم کسی جواب نمیده! حضوری هم میرم مخابرات ولی جز دعوا کاری نمیشه کرد! اینا حتی نیومدن جعبه تقسیم سرکوچه رو عوض کنن! همینجور افتاده بالای دیوار و بارون میخوره! چندماه دنبالشو گرفتم تهش شد دعوا و فحش کاری! سیمبان هم اومد مثل مهندسای آی تی نظر داد گفت لازم نیست جعبه تقسیم دست بخوره! (البته بگما سیمبان رو خودم خفت کردم آوردم سر کوچه مون،جای دیگه بودش) هرچی بهش گفتم داداش حداقل روی دیوار زیر سقفی بذارش فیکس کن ، گفتش تو چیکاره ای؟ اگه بلدی خودت بکن! خاک تو سر مخابرات اینجا که توی اختلاس بسیار بسیار معروفه! یه سرچ بزنین میفهمین چی میگم!

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

دوستان غصه نخورین درست میشه فقط یه خورده صبر داشته باشین ما از این بازی ها تو مخابرات زیاد دیدیم یادتونه یه مدت ترافیک ها رو 2 گیگ کرده بودن همه می خواستیم بریم ولی صبر کردیم و درست شد یادتونه سرعت ها رو واقعی کرده بودن ولی صبر کردیم درست شد یادتونه رو سرعت ها محدودیت زمانی گذاشته بودن ما دورشون زدیم حالشونو گرفتیم بازم صبر کردیم درست شد حالا هم صبر کنید درست میشه مخصوصا اینکه الان اواخر دولت قبلیه همه چی خر تو خره به قول یارو که سگ صاحبشو نمیشناسه بهتون قول میدم تا اخر همین ماه همه چی درست میشه الان مشکل مخابرات کمبود شدید پهنای باند هست به محض عوض شدن دولت از بالا به پایین تمام مدیر ها عوض میشن و بهتون قول می دم مشکل پهنای باند هم حل میشه
    داداش مطمئنی؟ من مطمئنم تو بابل ، این محمدپور عوض نمیشه ها! حتی حاضر نشد یه سیمبان بفرسته برام!

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

داداش تو که میتونی پیام بزنی،من تازه دوماهه از مخابرات سرویس گرفتم ، ایمیل من رو اشتباه وارد کردن! باز خوبه ایمیل ،اسمو فامیل خودمه ها! یارو موقع تایپ کردن همشو قروقاطی نوشته تا الان هم موفق نشدم حتی یکبار با 2020 تماس برقرار کنم! نوبت اول میشم ولی دووووووووووو ساااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااال بعد هم کسی جواب نمیده! حضوری هم میرم مخابرات ولی جز دعوا کاری نمیشه کرد! اینا حتی نیومدن جعبه تقسیم سرکوچه رو عوض کنن! همینجور افتاده بالای دیوار و بارون میخوره! چندماه دنبالشو گرفتم تهش شد دعوا و فحش کاری! سیمبان هم اومد مثل مهندسای آی تی نظر داد گفت لازم نیست جعبه تقسیم دست بخوره! (البته بگما سیمبان رو خودم خفت کردم آوردم سر کوچه مون،جای دیگه بودش) هرچی بهش گفتم داداش حداقل روی دیوار زیر سقفی بذارش فیکس کن ، گفتش تو چیکاره ای؟ اگه بلدی خودت بکن! خاک تو سر مخابرات اینجا که توی اختلاس بسیار بسیار معروفه! یه سرچ بزنین میفهمین چی میگم!
    پس هنوز سختی نکشیدی منو بگو زدم 2020 حدود 3 ساعت پشت خط بود دیگه کار به اینجا رسید که نوبت ما نشد امدم ببینم اینترنتم چی شده دیدم وصل شده خیالمون راحت شد ولی خوب تو حسرت مومدیم یبار کار داشته باشیم گوشی رو بگیرن
    خلاصه گفتم هر روز یه داستان داریم
    موفق باشی

16. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه قرار بود درست بشه از پاییز تا الان درست می شد که هر ماه هم بدتر می شه،بهترین کار اینه که کاربرا از یک شرکت دیگه بگیرن تا اینا سرویساشونو درست کنن،مثل اینکه maskot جان خیلی وفادار هستش،فکر کنم سرعت دانلودش 1 کیلوبایت هم بشه می گه صبر کنیم درست بشه،من 1 روزم همچین نتیو تحمل نمی کنم،شما با اینترنت مخابرات برای باز کردن fb باید 1 ساعت منتظر لودینگ باشی اما شرکتا سریع باز می کنن،اینترنتی که timeout داشته باشه باید دورشو خط کشید گذاشت کنار،شما فقط به این راضی هستی که با این کیفیت چند تا لینک سرور داخلی با هم بزارید دانلود شه،اسم این سرویس اینترنت نیست.حتی مجانیش

18. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •