تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 2606 اولاول ... 20860865869870470570670770870971071171271875880812081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
    من هم موندم که آخه چه ربط یا فرقی داره ...

رانژه یعنی چی ؟ منظور از دیر رانژه شدن چیه ؟
    وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.
    ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
    مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه

2. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.
    ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
    مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه
    تایید میشه
    برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
    واسه کانفینگ مودم از دفترچه راهنما می تونی استفاده کنی و اگرم سوالی پیش اومد بیا تو همین انجمن

4. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

9

اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی

Last edited by Saeed System; 18-05-2013 at 12:37. دليل: عکس جدید

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی

با یک مروگر دیگه امتحان کن
    دی ان اس ها رو عوض کن

7. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

۲۰/ارديبهشت/۱۳۹۲

آزادی اینترنت یا آزادی فیلترشکن ؟

فیلترینگ اینترنت به معنای از دست دادن دسترسی افراد به هر آنچه که می‌خواهند است. یک روزنامه‌نگار ایرانی از منظر حق کاربران ایرانی به این مسئله نگاه نکرده و از زاویه‌ی «ضرورت وجود فیلترینگ» به این چالش نگاه کرده است.

نویسنده‌ی این متن، شهرام شریف، معتقد است فیلترشکن‌ها در هر صورت ابزار مفیدی هستند.

شریف در ادامه مطلب خود در دنیای اقتصاد آورده: «کاربران ایرانی در مواجهه با اینترنت دچار محدودیت‌های فراوانی هستند که از سوی شرکت‌های آمریکایی و اروپایی و عموما به واسطه تحریم‌ها وضع شده است. کاربر ایرانی اجازه دانلود از مهم‌ترین فروشگاه‌های نرم‌افزاری یا تحقیق در بانک‌های اطلاعاتی و کتابخانه‌های دیجیتالی را ندارد، مجموع حقوقی كه توسط کمپانی‌ها و شرکت‌های خارجی از کاربر ایرانی سلب شده با هیچ کاربر دیگری در سراسر جهان قابل مقایسه نیست.»

او ادامه داده: «کاربران ایرانی تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند را با قیمت گزاف و بدون بهر‌ه‌گیری از خدمات پس از فروش واقعی تهیه می‌کنند، اما حتی برخی شرکت‌ها که در ایران نمایندگی فروش دارند هم دسترسی آنها به نرم‌افزارهایشان را مسدود می‌کنند. فیلترشکن‌ها در این سال‌ها بزرگ‌ترین کمک برای دور زدن تحریم‌ها و دسترسی به نرم‌افزارها و منابعی است که از کاربران ایرانی دریغ شده است. از طرف دیگر برخی سیاست‌های چندگانه در زمینه فیلترینگ و برخی‌ سخت‌گیری‌های بی‌مورد و اشتباهات متعدد سیستم فیلترینگ نیز در سوق دادن و عادت دادن مردم به فیلترشکن‌ها موثر بوده و سرانجام نکته مهم‌تر اینکه محدودیت‌ها تنها به فیلترشکن‌ها محدود نشده و بسیاری از پروتکل‌هایی که موارد استفاده فنی قابل توجهی دارند نیز از دسترس خارج شده است

منبع پنهان هست

ولی عجب گیری افتادیم هان بدبخت مردم ایران

9. 10 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با یک مروگر دیگه امتحان کن
    دی ان اس ها رو عوض کن
    بلد نیستم دی ان اس ها رو عو ض کنم تو هیچ موتور جست جویی هم نمیره که بزنم آموزش تغییر دئ ان اس

اینترنت اکسپلورر هم مثل کورمی هر جفتشون نمیرن...بعدش بازی ها هم خراب شدن...چه طوری میشه دی ان اس ها رو عو ض کرد؟ تغییر د یان اس روی بازیها هم تاثیر میزاره ( یاهو مسنجر و بازیها هم دست میشن؟) شاید مشکل از مخابرات نیست؟

Last edited by Saeed System; 18-05-2013 at 16:24. دليل: عکس دسترسی

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای منم چند بار اینجوری شده بود مودم رو ریست کنی درست میشه

12. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم چند بار اینجوری شده بود مودم رو ریست کنی درست میشه
    تشکر.. الان مودم رو ریست کردم کانکشن هم بریج کردم بازم درست نشد....تا ساعت 12 ظهر درست بود بعدش یهویی اینطوری شد... شاید از خود مخابراته مشکل..شاید فردا درست بشه

تست در بریج کانکشن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز دیگه اینترنت کلا پوکیده .

گوگل ، سایتهای خارجی غیر شیلتر ( همشون ) و حتی یه سری از سایتهای ایرانی هم باز نمیشه .

16. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

تشکر.. الان مودم رو ریست کردم کانکشن هم بریج کردم بازم درست نشد....تا ساعت 12 ظهر درست بود بعدش یهویی اینطوری شد... شاید از خود مخابراته مشکل..شاید فردا درست بشه

تست در بریج کانکشن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگن
    نتیجه رو اعلام کن

18. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •