تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 708 از 870 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دایی بگذار بیاد مشهد یک حالی ازش بگیریم که نگو و نپرس

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

خب الان برای کارای خیر دیگه یاابولفضل میگه مهم نفس عمل که معنوی بوده.....

مهم اینه پای مادیات در میون نیست...

مگه اینکه ابولفضل به داد مردم ایران برسه...!

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

فکر کردم رضا زاده فرد خاصی هست نگو حسین رضا زاده ...
    فوتبال و وزنه برداری!! خوب همین شده که تو هیچ کدوم هیچی نیستیم!!!!!!

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض مطمئنید دل شیر دارید آقای قطبی؟

خبر آنلاین: « پدرم می گفت اگر کسی در گوشت زد ، تو باز هم رویش را ببوس و مهربانی اش کن.»

آن روزها شاید این تنها جمله ای بود که افشین قطبی می توانست به سادگی تکلمش کند.

او تازه پس از سی سال به ایران برگشته بود و ادبیاتش متمایز از همه مربیان ایرانی بود. او این قدر جذابیت داشت که خیلی زود در همه این فوتبال شلوغ ، او تنها تک ستاره باشد.
    آن روزها اما چه زود گذشته اند .

روزی که امیر حاج رضایی درباره قطبی می گفت:«او تا زمانی موفق می ماند که گفتمانش متفاوت از هم سلفانش باشد اما می ترسم هم در این محیط زنگار بگیرد ...» که انگار خیلی زودتر از آنچه می شد انتظار داشت ، او همرنگ محیط اطرافش شده .

« من با تیم های بزرگ بازی می کنم. مدام وقتی آمدم در گوشم می خواندند با تیم های کوچک بازی کنم که نبازم. » این آخرین گفته قطبی در جدیدترین مصاحبه مطبوعاتی اش است. آن هم فقط یک روز پس از پاسخ تندش به سرمربی تیم ملی فوتسال که گفته بود نباید تفاوت مربی فوتبالی که تیمش به جام جهانی نمی رسد با تیم ملی فوتسالی که یکی از پنج تیم برتر می شود چنین شکافی داشته باشد.

اینکه حسین شمس را نمی شناسد و اصلا به کسی ربطی ندارد که او چقدر می گیرد . گرچه به نظر می رسید روی سخن شمس نه قطبی که دایی بوده است اما افشین فریاد می زند:« من تیم ملی را حذف نکردم. من فقط تیم ملی را در سه بازی رهبری کردم.»
    او چه زود همه چیز را از یاد برده است.

از یاد برده روزی را که پس از انتصاب به سمت سرمربی تیم ملی گفت:« اگر صعود نکردیم ، نمی گویم تیم حذف شده را در اختیار گرفته ام.»

این پاسخ قطبی بود به منتقدانی چون پرویز مظلومی ، حشمت مهاجرانی و بسیاری دیگر از مربیان لیگ برتر که اعتقاد داشتند قطبی با در اختیار گرفتن تیم ملی برنده است حتی اگر تیمش به جام جهانی نرود.

فوتبالی ها ایمان داشتند که او با شکست ، گناه یقوط را به گردن مربی قبلی می اندازد و ما دوستداران قطبی سعی می کردیم آنها را بدبینانی تنگ نظر بنامیم که نمی خواهند موفقیت مردی از جنس مردم و منطبق با سلایق مردم را ببینند.

از آن روز هنوز 6 ماه هم نگذشته که قطبی همان ادبیاتی را در گفتارش استفاده می کند که آنها پیش بینی کرده بودند. قطبی که شیردلش می نامیدیم ، سه ماه است مدام از این می گوید که با تیم های بزرگ بازی می کند. از اینکه منتقدانش کورکورانه چشم بر بازی های بزرگی را که تیم ملی با او سپری کرده زیر سوال می برد. به پیروزی برابر بوسنی می نازد بی آنکه باور داشته باشد تیم او با همه لژیونرهایش در نیمه اول دو گل از این تیم عقب بود و سه گلش را وقتی زد که 7 بازیکن اصلی تیم میروسلاو بلاژویچ از زمین بیرون آمده بودند.

یا شاید منظورش از بازی بزرگ ، بازی های مایوس کننده برابر بحرین و ازبکستان هستند و البته به این فهرست اضافه کنید بازی های مایوس کننده برابر مقدونیه و ایسلند و سرآخر شکست تلخ برابر اردن و قطر ،بی شک بسیاری از این بازی های تدارکاتی که نتایج نباید در آنها اهمیتی داشته باشد ، می توانستند فرصتی باشند برای تمرین بهتر شدن . روندی که ختم شد به بازی تلخ اردن که فارغ از نتیجه شکست تیم ملی ، آنچه قبل از نتیجه باعث رنجش می شد بازی ترسوی شاگردان قطبی بود.

حال اینکه او به کدامیک از این مسابقات ، لقب بازی های بین المللی می دهد ، سوالی است که همه منتظر شنیدن جوابی برایش هستند

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

حیف عابد زاده ! من که خیلی دوسش دارم ! چند وقت پیش هم که کتکش زدن !

داره خودمونی میشه ghanari_ghermez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    توي آسمون آبي

پيش فرض

فوتبال ایران کلا سیاسی شده ، واقعا حیفه بازیکن به این محبوبی رو اینجوری بهش بی احترامی کرد ، کلا دایی برای این جور کارا شگرد داره
    عقاب آسیا هر جا باشه جاش تو قلب پرسپولیسس ها ماندگاره

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خب الان برای کارای خیر دیگه یاابولفضل میگه مهم نفس عمل که معنوی بوده.....

مهم اینه پای مادیات در میون نیست...

مگه اینکه ابولفضل به داد مردم ایران برسه...!
    آره میگن قرص ابالفضل میداده به اعضای تیم ملی وزنه برداری

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

8 قطبی رکورددار شکست های پیاپی با تیم ملی

ورزش > فوتبال داخلی - قطبی با شکست مقابل تیم ملی مالی صاحب رکورد بیشترین شکست متوالی شد.
    ایران در سه بازی آخر خود به ترتیب مقابل اردن، قطر و مالی شکست خورده است، در حالی که طی دو دهه اخیر سابقه نداشته است که تیم ملی در 3 بازی متوالی با شکست زمین را ترک کند. آخرین بار در سال 1368 بود که ایران در 3 بازی متوالی مقابل کویت (صفر-1) و دو بازی دوستانه با لهستان با نتایج 1- صفر و 2- صفر شکست خورده بود. ایران در سال 1351 هم در سه بازی ملی متوالی مقابل شیلی(1-2) مجارستان(صفر-5) دانمارک(صفر-4) متحمل شکست شده بود. بازی با شیلی در جام استقلال برزیل و بازی با دانمارک و مجارستان در المپیک مونیخ بود.

khabaronline.ir

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

رضا زاده تو واژگان فارسی هم دستی برده و از این به بعد به جای واژه منحوس داروهای نیروزا از واژه مبارک
    قرص ابالفضل استفاده میکنه

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

رضا زاده مگه چه كسي است كه براي پرسپوليس عزيز تصميم مي گيرد به نظر من شايعه است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •