تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 973 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

در آغاز فعالیت V.i.RG.i.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

پيش فرض

سام علیک.این اولین پست منه و یه جورایی میخوام باتون قاطی شم.من تازه میخوام بازیو شرو کنم اونم به خاطر سیل عظیم مشکلات که بازیو زهرمون کرد.یکی از مشکلام که خداییش ته خندس و با این حال منو چند هفته عقب انداخت اینکه بعد نصب و همه ی کارا وقتی اتو رانش میومد اون ماسماسکشو پایین نمیدادم تا گزینه ی I Accept تش فعال شه و فک میکردم مشکل تو نصب! جون واریوخت مسخره نکن خدایی 9 سال PC بازم ولی انصافا تاحا هیچ بازی ای اینقد حرصمو در نیاورده بود آقا خدایی ارزش داره بری اصلشو سفارش بدی.خلاصه اینکه بلاخره داااشتون اجراش کرد همه چیم میزون فقط حالا چنتا مشکل ریز مونده.

1.با هندلینگ ماشیناش هیچ رقمه حال نمیکنمو اگه راهی واسه درست کردنش نباشه میزارم کنار...ولی یه فایلایی با عنوان هندلینگ یابیدم که باس تو فولدر دیتا بریزم ولی وقتی میریزم بازی باز نمیشه...!

2.چطو میتونم چندتا فایل هندلینگو بریزم...مثلا یکی نوشته رانندگیه آروم با همون عنوانو همون فرمت...یکی دیگه هس که میتونی با ماشینه بوفالو پرواز کنی یا خون ماشینو 2 برابر میکنه اما عنوانو فرمتشیون یکیه ینی جایگزین میشه...حالا اگه ما همشو باهم بخوایم چی باس کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3.این زیاد مهم نی!

4.وقتی با ماشین میپیچم دوربینه 1سال بعد میپیچه و حداقال باس خسارت یه 10 20تا ماشینو بدم ولی تو سرعت و گرافیک بازی مشکل پشکل یوخ ینی نیس...

پلیز هٍلپ می!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه behz@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    هلند

14

این قلب داخل مجسمه رو چه طور باید آزاد کرد خلاصه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سام علیک.این اولین پست منه و یه جورایی میخوام باتون قاطی شم.من تازه میخوام بازیو شرو کنم اونم به خاطر سیل عظیم مشکلات که بازیو زهرمون کرد.یکی از مشکلام که خداییش ته خندس و با این حال منو چند هفته عقب انداخت اینکه بعد نصب و همه ی کارا وقتی اتو رانش میومد اون ماسماسکشو پایین نمیدادم تا گزینه ی I Accept تش فعال شه و فک میکردم مشکل تو نصب! جون واریوخت مسخره نکن خدایی 9 سال PC بازم ولی انصافا تاحا هیچ بازی ای اینقد حرصمو در نیاورده بود آقا خدایی ارزش داره بری اصلشو سفارش بدی.خلاصه اینکه بلاخره داااشتون اجراش کرد همه چیم میزون فقط حالا چنتا مشکل ریز مونده.

1.با هندلینگ ماشیناش هیچ رقمه حال نمیکنمو اگه راهی واسه درست کردنش نباشه میزارم کنار...ولی یه فایلایی با عنوان هندلینگ یابیدم که باس تو فولدر دیتا بریزم ولی وقتی میریزم بازی باز نمیشه...!

2.چطو میتونم چندتا فایل هندلینگو بریزم...مثلا یکی نوشته رانندگیه آروم با همون عنوانو همون فرمت...یکی دیگه هس که میتونی با ماشینه بوفالو پرواز کنی یا خون ماشینو 2 برابر میکنه اما عنوانو فرمتشیون یکیه ینی جایگزین میشه...حالا اگه ما همشو باهم بخوایم چی باس کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3.این زیاد مهم نی!

4.وقتی با ماشین میپیچم دوربینه 1سال بعد میپیچه و حداقال باس خسارت یه 10 20تا ماشینو بدم ولی تو سرعت و گرافیک بازی مشکل پشکل یوخ ینی نیس...

پلیز هٍلپ می!!!
    شما او سوال هایی که مربوط به ادیت میشه رو بینید اینجا میتونید جوابشو پیدا کنید (اگه نبود همونجا مطرح کنید) :
    ادیت و پچ برای gta iv
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال 4 هم دوربینش اینجوری هست بهتره وقت حرکت دوربین رو خودتون با موس کنترل کنید اگه هم راحت نیست سر هر پیچ یه بار دکمه c رو بزنید تا دوربین تنظیم بشه

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اون قلبه رو که نمیشه انداخت اون یک Ester Egg هستش!!
    شما اینو خودتون باید پیدا میکردین جزو چیزای مخفیه بازی هستش!....

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض تايي ميشه

سام علیک.این اولین پست منه و یه جورایی میخوام باتون قاطی شم.من تازه میخوام بازیو شرو کنم اونم به خاطر سیل عظیم مشکلات که بازیو زهرمون کرد.یکی از مشکلام که خداییش ته خندس و با این حال منو چند هفته عقب انداخت اینکه بعد نصب و همه ی کارا وقتی اتو رانش میومد اون ماسماسکشو پایین نمیدادم تا گزینه ی i accept تش فعال شه و فک میکردم مشکل تو نصب! جون واریوخت مسخره نکن خدایی 9 سال pc بازم ولی انصافا تاحا هیچ بازی ای اینقد حرصمو در نیاورده بود آقا خدایی ارزش داره بری اصلشو سفارش بدی.خلاصه اینکه بلاخره داااشتون اجراش کرد همه چیم میزون فقط حالا چنتا مشکل ریز مونده.

3.این زیاد مهم نی!

4.وقتی با ماشین میپیچم دوربینه 1سال بعد میپیچه و حداقال باس خسارت یه 10 20تا ماشینو بدم

پلیز هٍلپ می!!!
    بزرگترين مشکل بازي همينه که دوربين با موس ميچرخه و بايد يه دستت رو گاز و يکي رو موس باشه که اين دقت رانندگي رو صفر ميکنه چرا دوربينش اتوماتيک نميچرخه؟ راه حلي براش هست؟

6. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behz@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    هلند

پيش فرض

اون قلبه رو که نمیشه انداخت اون یک Ester Egg هستش!!
    شما اینو خودتون باید پیدا میکردین جزو چیزای مخفیه بازی هستش!....
    پس چرا زنجیر شده؟ حالا که پیدا کردیم چی باید کرد؟

8. این کاربر از behz@d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت V.i.RG.i.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    انزلی،رشت،لاهیجان!!!

6 Gta iv خود واقعیت!!!

با بعضی صحنه های IV خیلی حال میکنمو بعضیاشم واقعا نا آدمو از راک استار نا امید میکنه...
    راسش میتونیم امیدوار باشیم به خودمون! گیر الکیه پلیس فقط تو جامعه ی ما نیس تو GTA ام این معذل وجود داره...باور ندارین؟؟؟من مدرک دارم! شما عکس و ببینیدو بگید کجای پوشش این خانوم ایراد داره؟؟بیچاره تو شهر غربتم یه رقمایی حجابشو رعایت کرده!!!

2تا عکس دیگه ام دارم که نشون میده پلیس اونجام عین پلیسای واقعی اشتب زیاد دارن!!! آخه یه بد بخت دیگرو به جای نیکو گرفتنو دارن مستقیم میبرنش قبرستون!!! اونم فقط بخاطر شباهتش!!!(عجیب خوش شانسیه این نیکو)

10. 3 کاربر از V.i.RG.i.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بزرگترين مشکل بازي همينه که دوربين با موس ميچرخه و بايد يه دستت رو گاز و يکي رو موس باشه که اين دقت رانندگي رو صفر ميکنه چرا دوربينش اتوماتيک نميچرخه؟ راه حلي براش هست؟
    مشکلتون را اگه تو تاپیکی که دوستان معرفی کرده بودن مطرح میکردین و یا جستجو میکردین پیدا میکردین
    برای حل مشکل میبایستی از آپدیتهای موجود استفاده کنید
    تا کنون 3 آپدیت برای بازی اومده که باید هر3 را نصب کنید
    مجموع حجم اپدیتها چیزی حدود 110 مگ خواهد شد

بچه‌ها یه بار دیگه دارم بازی رو از اول انجام میدم
    الان تقریبا رسیدم به جایی که باید بین پلی بوی و دویان یکی رو انتخاب کنم

دلیل اینکه شروع کردم از اول بازی کنم چند دلیل داشت
    اولش این بود که میخواستم اون یکی پایان رو ببینم
    دوم اینکه تاثیر تصمیماتم رو در بازی ببینم (مثلا کشتن فلانی یا اون یکی)

حالا چنتا سوال داشتم که هنوز به جوابش نرسیدم ینی نفهمیدم چرا اینطوری شد:

1. اصلا چی شد که رابطه دیمیتری با نیکو بد شد؟(تقریبا میدونم که دیمیتری به نیکو میگه برو میکاییل(یا همون میخاییل) رو بکش (چراش رو نفهمیدم اگه میشه بگین)) بهدش یه جا با جیکوب میریم که دعوا میشه(چرا نفهمیدم) و دیمیتری فرار میکنه) وبعد نیکو میفهمه که نباید فاسیتن رو میکشته...

2. چی میشه که رابطه بین پلی بوی و دواین بهم میخوره و هرکدومشون میگن اون یکی رو بکش؟؟؟؟

3. یکی از بچه‌ها قرار بود داستان کل بازی رو برامون بزاره که هنوز نزاشته

12. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوربین در مواقعی از بازی شروع به تکون خوردن می کنه عین اینکه عین گهواره دارن تکون تکون میدن این باعث میشه کلا ماشین دیگه حرکت نکنه ولی آدم میشه پیاده شد رفت این ور اونور مشکل چیه چطوری باید مشکل زلزله دوربین رو حل کنم؟
    Last edited by N.O.M.A.D; 13-04-2009 at 08:47.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

دوست من از کرک razor‏ باید استفاده کنه که صفحه اول گذاشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •