سرعتشون فک نکنم فرق داشته باشه
تا اونجایی که من میدونم نمیشه دیگه گلخونه رو از اون بزرگ تر کرد![]()
سرعتشون فک نکنم فرق داشته باشه
تا اونجایی که من میدونم نمیشه دیگه گلخونه رو از اون بزرگ تر کرد![]()
به چند نکته جالب برخوردم...
با کد گیم شارک تونستم که پاکت استیشن و توت فرنگی قدرتی و کندو عسل بیارم ولی نتونستم از هیچکدوم استفاده کنم.
پس با این کار ثابت شد که پاکت استیشن وجود داره و دروغ نیست و چون طبق برنامه پیش نرفتیم نتونستیم بگیریمش.
مثلا اگه گل نمی کاشتی تا آخر عمرت هم بازی میکردی نمی تونستی عسل بدست بیاری.
یا همین توت فرنگیا باید کار خاصی انجام بدی و مسابقاتو برنده شی تا بگیرنشون پاکت استیشن هم مثل همیناست و باید راه بدست آوردنشو پیدا کنیم.
گل Cow Reins هم واقعیت داره چون من با کد تونستم سوار گاوشم پس این گل واقعیت داره.
به نظر من برای بدست آوردن این گل ها ، پاکت استیشن و بقیه نکاتی که هنوز نشد پیداشون کنیم باید بیشتر از 3سال بازی کنیم به نظر شما سازنده گان این بازی باید تمام نکاتو تو سه سال اول بزارن اگه این کارو میکردن دیگه بازی تموم میشد و کسی ادامشو نمیرفت و دیگه ادامه بازی بی معنی میشد و اگه کسی خواست بره دیگه بازی تکراری و بدون هیچ اتفاقی میشه ...................اتفاقا من هر کسی رو که سراغ دارم که این بازیو میکرد نهایتا تا 4 سالشو میرفت و میدید شهر نمیره ولش میکرد در مورد سوار شدن روی گاو هم تو اینترنت عکسی پیدا نمیکنین دلیل نمیشه که نشه سوارش شد شاید هم شهر وجود داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!
عکس ادامه دمو تو میدان اصلی داری بذاری ؟ ... فکر کنم من ندیدم :(
من هیچ وقت نتونستم این ماهی رو بگیرم ... رمز زدید یا خودتون گرفتید ؟ ... چطوری؟
بچه ها ... مطلباتونو خوندم
خوشحال شدم چند نفرتون باز شروع کردید به بازی کردن
pcsoft این دوستمون از با تجربه های بازیه ... بازی بلده ... خوشم اومد
اگه بتونید بفهمید بذر گل گاو و مرغارو چطور میشه بدست اورد کمک خیلی بزرگی کرید
من بازی رو خیلی یادم رفته ... امیدوارم یه چیزایی از بازی بفهمید
سلام
والا الان اون قسمت رو رد کردم. ولی یه چیزایی یادمه از دمو میگم. دقیقا وقتی ماری میاد توی مزرعه(آخرین قسمت دمو چهار روزه) و میبینه Gray هم اونجاست و ابزار پتک اش شکسته. Gray بهش میگه داشتی یواشکی نگاه میکردی؟ اونم میگه آره.
بعدش که بری توی میدان اصلی. ماری به Gray میگه یادته یه کتاب بهت دادم درباره اون مردی که میخواست تصمیم بگیره یه چیز جدید بسازه. و بعدش گری میگه آره. ولی اون مرده آخرش نتونست و شکست خورد.(یکم افسرده هم میشه و میگه دیگه نمیخوای با هم زندگی کنیم؟) بعد ماری میگه نه. منظورم این نیست. منظورم اینه که من فکر میکنم ادامه اون داستان اینه که اون مرده دوباره تلاشش رو شروع میکنه و ادامه میده تا موفق بشه. بنابراین تو هم باید همین کار رو بکنی.
و بعد هم Gray میگه باشه. پس بزار برم از رضا معذرت خواهی کنم که براش دردسر شدم. بعدشم میاد پیشت و میگه همه چیز رو فهمیدی؟ اوکی. ممنون بابت کمکت.
Last edited by pcsoft; 02-03-2013 at 00:22.
واقعا دموی قشنگی بود
این قسمت اخرشو من ندیدم ... خوشحال شدم که تو تونستی کاملترشو ببینی
کاش عکس میگرفتی ...
كل زمينو شخم زدم توت فرنگي پيدا نكردم...![]()
kas midoone man chetori beram party ann?
behem emil konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
این هم عکس این دموی زیبا. سیوش رو پیدا کردم
عکس بعدی:
![]()
Last edited by pcsoft; 02-03-2013 at 09:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)