تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 4105 اولاول ... 20860865869870470570670770870971071171271875880812081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

پس با این اوصاف سپاه بازم حقوق سربازاش کمتر از ارگانهای دیگست.

داره خودمونی میشه ALI.CHAVOSHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام به همگی

واسه معافیت سوال داشتم:

من پدرم فوت کرده, یه برادر ناتنی دارم که خدمتش تموم شده و ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه و یه برادر تنی دارم که از معافیت کفالت استفاده کرده، اون هم الان ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه.

حالا با این اوصاف من نمیتونم یه جوری معاف بشم؟

راستی برای عرق کف دست هم معاف میکنن؟ نمی دونین باید شرایطش چی باشه که آدم معاف بشه؟

ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من پارسال کنکور دادم ولی قبول نشدم امسال دارم دوباره واسه کنکور می خونم یعنی الان معافیت تحصیلی ندارم
    حالا می خوام بدونم دقیقا از کی مشمول میشم از همون یک فروردین یا از اردیبهشت که تولدمه
    بعد برای اینکه از کنکور محروم نشم باید مدارکمو بفرستم درسته؟
    یه سوال دیگه از وقتی مدارکو بفرستم تا اعزام شم چقدر طول می کشه؟ می خوام ببنیم میشه دو ماه مونده تا کنکور درس بخونم یا باید برم خدمت مقدس سربازی؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش الان اومدی کمک کنی مثلا !؟! کدوم یکی از این سوالام رو تو دفترچه نوشته !!!!!!؟
    ...

از دوستان عزیزی که پاسخ هرکدوم از سوالاتم رو میدونن ممنون میشم کمک کنن !

1- از 20 بهمن به بعد مدارک رو ارسال کنم مشخص هست اعزامم حدودا چه تاریخی میفته ؟

2-من میتونم برگ معافیت از رزم رو بگیرم. این معاف از رزم اصلا چی هست ؟ به درد بخور هست ؟ به نظرتون ارزش داره بگیرم ؟

3-مدارک تک فرزندی رو از کجا باید بگیرم و تا کی باید آماده کنم و تحویل بدم ؟

4-مدارک کسر خدمت(سابقه جبهه پدر) رو از کجا باید بگیرم و تا کی باید آماده کنم و تحویل بدم ؟
    عرضم بحضورت که پارسال که من دفترچه گرفتم
    هم قوانین مربوط به هر کدوم جدا بود
    هم فرم ها مبوطه
    و همچنین سایر توضیحات

در ضمن

1. اعزام شما به طور مشخص اوایل معلوم نیست ولی بعد یک هفته از میدان سپاه می تونی استعلام کنی.
    2. معاف رزم3حالت A و B و AB داره و برای سربازا یکم مهم تره
    در ضمن در کارت پایان خدمت درج میشه که معاف از رزم برای بعضی شغلها هم مشکل ساز هست که مریضی ، علیلی و ....
    A معاف از رژه ، پیاده روی برد بلند، پیاده روی شب و عبور از موانع و همچنین در اردو نگهبان چادر هستند در بعضی پادگانها هم اردو نمیرند. ولی بهیچ وجه از بقیه کارها معاف نمیشن که هیچ تا بستگی به فرمانده گروهان داره که می تونه بقیه کارها رو هم ازشون بکشه.
    تقریبا یکسوم افراد توانایی اینکه معاف از رزم بشن رو دارن ولی خیلی هاشون نمیدونن چه جوری
    مثلا یک پنجم افراد پرولاپس قلبی دارن که با یک تست اکو معلوم میشه و می تونن معاف از رزم بگیرن
    ولی ارزششو نداره
    معمولن کار دفتری هم تو یگانشون بهشون می دن که اینم برا سربازا مهمه نه افسرا. توجه بشه که کارای دفتری خیلی لول پایین و عصاب خورد کن بهشون میدن. بایگانی، دبیرخونه، کپی، پیک و ....
    B معاف از تیر اندازی یا بخاطر چشم می دن یا دیوانگی و پاس با سلاح نمیدن و کلا کاری با اسلحه ندارن. اگه سرباز باشن تو یگان خدمتی از شر خیلی از پاس ها خلاصن
    AB هردو

3. مطمئن نیستم ولی فکر کنم اصل و کپی شناسنامه ها بود
    4. گواهی سابقه خدمت از یگان خدمتی پدر

و یه بار دیگه دفترچه رو نگاه کن
    Last edited by einollahia; 30-01-2012 at 01:38.

5. 2 کاربر از einollahia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

** بسیار مهم **
    لطفا سریع جواب بدید

چطور میشه خدمت رو یه دوره عقب انداخت ؟؟؟ برگ سبزم دیروز اومده زده 12/1

کجا باید برم و چند روز فرصت دارم ؟؟؟

Last edited by urumchi; 30-01-2012 at 03:09.

داره خودمونی میشه Raziel007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از دوستان کسی می دونه چطور میشه کمکی به این بنده خدا کرد؟
    با درود

یکی از آشناهامون که 26 سالشه سال 85 برای معافی پزشکی اقدام کرده بود و وقتی پرونده برای کمیسیون به نظام وظیفه آمده بود دکتر ها خواستار برگشت دوباره به بیمارستان و معاینه و آزمایش مجدد شده بودند که بخاطر وقت گیر بودن و هزینه های بالای آزمایش، پرونده را گرفته و دیگر پیگیر نشده است.
    در حال حاضر ایشان دارای یک پدر 67 ساله که یک کلیه خود را از دست داده و دیسک کمر نیز دارند و همچنین مادرشان که دچار آرترز شدید زانو هستند و توانایی راه رفتن درست و حسابی را ندارند و یک خواهر مجرد 30 ساله هستند و یک برادر بزرگتر که 37 ساله هستند خدمت رفته و متاهل و دارای یک فرزند 7 ساله هستند و جدا زندگی می کنند.
    ایشان چندین سال کار می کنند و کمک خرج خانه نیز هستند و اگر به سربازی بروند وضیعت زندگی خانواده شان فلج می شود. با توجه به شرایط ایشان آیا
    می توانند برای معافی کفالت اقدام کنند.
    اگر راهی برای معافی کفالت ایشان هست دوستان راهنمایی کنند چون واقعا خانوادشان بدجور نیاز مند کمک ایشان هستند.

با تشکر

8. این کاربر از Raziel007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

آیا این راسته که اگر 3 ماه سنواتیت بخشیده بشه و بعدش دچار بیش از 5 روز نهست بشی 3 ماه سنواتی رو باید بکشی؟
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با درود

یکی از آشناهامون که 26 سالشه سال 85 برای معافی پزشکی اقدام کرده بود و وقتی پرونده برای کمیسیون به نظام وظیفه آمده بود دکتر ها خواستار برگشت دوباره به بیمارستان و معاینه و آزمایش مجدد شده بودند که بخاطر وقت گیر بودن و هزینه های بالای آزمایش، پرونده را گرفته و دیگر پیگیر نشده است.
    در حال حاضر ایشان دارای یک پدر 67 ساله که یک کلیه خود را از دست داده و دیسک کمر نیز دارند و همچنین مادرشان که دچار آرترز شدید زانو هستند و توانایی راه رفتن درست و حسابی را ندارند و یک خواهر مجرد 30 ساله هستند و یک برادر بزرگتر که 37 ساله هستند خدمت رفته و متاهل و دارای یک فرزند 7 ساله هستند و جدا زندگی می کنند.
    ایشان چندین سال کار می کنند و کمک خرج خانه نیز هستند و اگر به سربازی بروند وضیعت زندگی خانواده شان فلج می شود. با توجه به شرایط ایشان آیا
    می توانند برای معافی کفالت اقدام کنند.
    اگر راهی برای معافی کفالت ایشان هست دوستان راهنمایی کنند چون واقعا خانوادشان بدجور نیاز مند کمک ایشان هستند.

با تشکر

سلام
    رفیق به نظرم معافیتش رو قبول نمیکنن چون از وقت خدمتش گذشته.
    ولی میتونه بره اقدام کنه بعد اگر معاف نشد و اعزام شد در حین خدمت اقدام کنه برای معافی که این جوری 100% معاف میشه. فکر میکنم 2/3 ماه هم بیشتر وقتشو نگیره.

11. 3 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

** بسیار مهم **
    لطفا سریع جواب بدید

چطور میشه خدمت رو یه دوره عقب انداخت ؟؟؟ برگ سبزم دیروز اومده زده 12/1

کجا باید برم و چند روز فرصت دارم ؟؟؟

شما باید اول بری پلیس +۱۰ و یه برگه درخواست تمدید تاریخ اعزام بگیری.بعد از اون باید بری مرکز نظام وظیفه مرکز استان.فکر کنم تا یک هفته قبل از اعزام فرصت دارین.زودتر برید دنبالش.
    البته یه مقدار تازگیها این به تعویق انداختن رو سختگیری میکنن و یه مقدار هم بستگی به شانس داره.
    من دوستام ۱۰/۱ اعزامشون بود و آخر بهمن کنکور داشتند توی نظام وظیفه سرهنگه کلی حرف بارشون کرده بود و آخر قبول کرد.یکی دیگه از دوستام هم رفت راحت براش تمدید کردند.

13. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برگ سبزم که اومد تاریخ اعزام زده بود 12/1

از طریق یکی از دوستام متوجه شدم افتادم نیروی انتظامی اراک

واسه همین میخوام اردیبهشت برم تا شاید بتونم یه جایی امریه بگیرم یا سرباز معلم برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •