دوستان این صفحه رو ببینید:
یعنی این سرویس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pol-128-2g
با
pol-256-2g هیچ تفاوتی نداره ؟
اگر داره چرا قیمتش فرق نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان این صفحه رو ببینید:
یعنی این سرویس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pol-128-2g
با
pol-256-2g هیچ تفاوتی نداره ؟
اگر داره چرا قیمتش فرق نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش از این قضیه مطمئنی؟![]()
در مورد این ترفند یکی یه توضیح کامل میده؟من الان کانکشن رو bridge کردم
حالا یکی توضیح کامل بده که قضیه اش چیه...باید بعد 7 دیسکانکت کرد؟نباید کرد؟اگه پارس کرد چی؟اگه نکرد چی؟
و.......
دوستان سلام
من دو شبه که سرعت دانلود شبانم کم شده و بیشتر از 500 مگ دانلود نکردم در صورتی که قبلا تا 1.6 گیگ دانلود داشتم
آیا برای شما هم همینطور شده؟
آره رفیقوماله من دیشب اینجوری شده.200 مگ گرفتم و بهدش کلا هیچی نگرفته تا صبح.قبلا زیر 2 گیگ دانلود نداشتم
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
من قبلا از 12:30 میذاشتم واسه دانلود تا 6:57.این وسط اگر دی سی هم بشی مشکلی نیست.فقط قبل 7 باید حتما دی سی بش.ما بین 12:30 تا 1 هم نباید دی سی بشی.رگرم خود پارس دی سی کنه که عنده نامردیه
میشه!
فکر کن ترافیک منظقه خوب و شهر تهران حالا یه میانگینی به من بده!
بعدشم مگه این سرویس 8 تومن نیست؟
من که دیشب با سرویس 256 نزدیک 4 گیگ دانلود کردم
همچین چیزی بی نظیره با 256 یه همچین دانلودی
خداییش من خیلیییییییییییی راضیم
رکورد سرعت دانلود توی این 5 ماهی که از پارس دارم رو دیشب زدم
اصلا از زمانی که تاحالا adsl گرفته بودم (2ساله)هیچ وقت تو یه شب این قدر دانلود نکرده بودم
[QUOTE=M€HRAN;6127480]من نزدیک یک ماهی هست که از 12:30 تا 6.59 دارم دانلود میکنم تا بحال از ترافیکم کم نشده مگر
خودم اشتباه کرده باشم بعد از ساعت 7 دیسکانت کردم
خوش شانسی ارزانترین سرویس رو گرفتم 128 9گیگ با مالیات 38 تومان 1500 تومان گرونتر شد نکنه واسه همین محدود میشیم شایدم فهمیدند جیره بندی میکنند
اره داداش 3 روز قطع 1 روز باز اونم متغییر 10 روز که اینجوری شده یک نفر تو همین تاپیک میگفت 5 دقیقه قطعه 1دقیقه بازه کلا از یک تا 7 400 یا 500 مگابایت بیشتر نمیشه گرفت روز به روز کمتر میشه مراحل جیره بندی رو داریم سپری میکنیم
اینجا کسی 512 پارس آنلاین داره؟لطفا از down streamesh یک عکس بندازه میخوام ببینم اگه به صرفه تره بیام 10 گیگ 512 رو بگیرم این ا مگ خیلی کمه تو 1 رووز 1 گیگم رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)