اهواز الان 3-4 روزه خیلی افتضاح شده.سرعت دانلود 1 مگم از 130 رسیده به 30-40
2 ماهه هم در کل ضعیف شده![]()
اهواز الان 3-4 روزه خیلی افتضاح شده.سرعت دانلود 1 مگم از 130 رسیده به 30-40
2 ماهه هم در کل ضعیف شده![]()
شما باید مقدار Default gateway رو تعیین کنید تا بتونید وارد پنل مودم بشید.
چرا نمیگذارید خودش آی پی بگیره ؟! به احتمال 192.168.0.10 یا 192.168.0.1 باشه.
سوال اول کابل شبکه Cat5e اگر استاندارد باشه تا حداکثر 350 متر مشکلی نداره Cat6 که تا 550 متر هم جواب میده.
آداپتور هم با مولتی متر باید آمپراژ و ولتاژش رو چک کنید و با اونی که روش نوشته مطابقت بدید ولی کمک پیش میاد اگر مشکل پیدا کنه مودم روشن نمیشه.
دوستان یه سوال فنی
من مودم رو میزی رو چطور میتونم تو ماشین روشن کنم : دی
در واقع یه فکری دارم از این مبدل ها که برق باتری ماشین رو به 220 تبدیل می کنه میگیرم بعد آداپتور رو بهش وصل میکنم ولی میخوام بدونم راه دیگه ای هم داره
مودم های جیبی بردشون خیلی کمتر ازرو میزیاست واسه همین میخوام اینکارو بکنم
عزیز چه فایده داره؟ وایمکس که نمیشه در حین حرکت استفاده کرد....!!! به نظرم همون جیبی ها خوبه برای زمانی که جایی وایستادی میخوای از اینترنت استفاده کنی!!
با سلام در حال حرکت که نمیتونید استفاده کنید ولی اگر بخواهید در حالت توقف استفاده کنید این بهترین راهه فقط یه وقت از فندکی استفاده نکنی و مستقیم مودم رو به فندکی بزنی که منفجر میشه...
احتمالا یه نوعی هست که فندکی رو تبدیل کنه به ولتاژ مورد نظرمون ؟ مثلا 19 ولت ؟
سلام
سرعت دانلود سرویس 128 وایمکس چنده؟(روزانه و شبانه)
دوستان من میخوام روز اول عید دیگه شارژ نکنم الان واریز کنم به حسابم میمونه برای ماه دیگه؟??
الان با چنتا موبایل میخوام وصل بشم میگه رمز اشتباههه ولی تو سایت میرم مشکلی نداره مال جی هست؟
آداپتور رو نشون دادم 1 آپر 12 ولت بود از همون نوع یه فندکی بهم داد ماشین وصل کردم جواب داد حتی در حال حرکت![]()
15 کی در ثانیه / روز و شب فرقی با هم نداره. شبها بهتره تغریبا. در کل 15 میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)