تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 1049 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بستگی به قدرت سیگنال شما داره.اگر سیگنالتون ضعیف باشه امکان داره هنگامی که هوا بارونی هستش تصویر همراه با کمی خش باشه ولی اگر سیگنالتون قوی باشه هیچ تاثیری نداره.
    ما از آنتن هوایی استفاده میکنیم. مشکلی تا حالا نداشتیم. یعنی در باد و باران و طوفان و برف هم تصویر مشکلی نداشته.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    بنده یک گیرنده دیجیتال x vision 343 گرفتم تمام کانال ها خوب می گیره اما شبکه 3 صدا نداره! نمیدونم مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید.
    ضمنا اپدیت جدید گیرنده رو نتونستم از سایت خود مادیران بگیرم.!!!!!!!!!!
    برای مشکل اولتان یک بار دیگر کانالها را جستجو کنید.

برای آپدیت هم به لینک زیر بروید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد در قسمت نرم افزارهای ویژه روی XDVB-343 Special Software V 1.30 کلیک کنید.

یا از این لینک بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فیلم wrath of the titan رو نسخه 3D دیدم.از نظر تصویر 3D معمولی بود ولی صدای خوبی داشت.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

سلام
    من گيرنده ي ديجيتال کاليوز دارم(ميدونم اسمش عجيبه و البته نامعروف)
    يه مسئله اي که جديدا پيدا کرده اينه که شبکه هاي 1 تا5 و خبر و اموزش را اصلا نميتونه نشون بده و هي قطعيه سيگنال ميده
    ولي براي بقيه ي شبکه ها مثل ورزش اصفهان . . . مشکلي نداره به نظرتون مشکلش چيه؟
    اين را هم بگم من يک گيرنده usb هم براي کامپيوتر دارم که با هيچ کدوم از شبکه ها مشکلي نداره

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    يه مسئله اي که جديدا پيدا کرده اينه که شبکه هاي 1 تا5 و خبر و اموزش را اصلا نميتونه نشون بده و هي قطعيه سيگنال ميده
    اين را هم بگم من يک گيرنده usb هم براي کامپيوتر دارم که با هيچ کدوم از شبکه ها مشکلي نداره
    برند CALLUSE بیشتر تو زمینه ایفون تصویری فعاله - یه چندوقتیه گیرنده دیجیتالم تولید کرده . احتمالا ایراد از آنتن هست . همین آنتن به گیرنده USB وصل کنید وببینید همه شبکه هارو دریافت میکنه یا نه.

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من اولین باره مبخوام گبرنده دیجیتا بخرم...تا حالا فقط عکسش رو دیدم و هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم....
    1-این گیرندها آنتن و این چیزا که نمیخواد؟
    2-کیفیت برنامه هایی که پخش میشه از تلویزیون 480 هست؟؟؟ پس گیرنده ی دیجیتال full hd به چه درد میخوره؟؟؟
    3-با چه کابلی به تلویزون وصل میشه؟؟؟ با rgb با vga یا hdmi???
    4-چند تا شبکه داره؟؟؟
    5-یه مدلی بهم معرفی کنید تا حدود 70 تومن که کیفیتش خوب باشه و قابلیت ضبط برنامه رو هم داشته باشه فلش بخوره....ممنون....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام نظرتون راجع به ایستر چیه ؟ فقط میشه از طریق اینترنت خرید تا از اصفهان پست کنند . به نظر شما قابل اطمینان هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی ، این همه گیرنده دیجیتال با اسم ها و گارانتی شرکت های معتبر هست ، بعد شما رفتید کالیزور خریدید.
    در مورد مشکل اولتون، شما حتما از یک انتن بوستر دار (تقویت کننده ) استفاده کنید ، که سیگنال قوی تری رو بتونید دریافت کنید و مطمئن باش که مشکل از گیرنده دیجیتال نیست چون شما میتونید کانال های استانی رو بگیرید. فقط لطفا میگید گیرنده دیجیتال رو چند خریدیش.

12. این کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام . آیا گیرنده ایکس ویژن مدل 353 همه نوع فرمت زیر نویس رو پشتیبانی می کنه ؟برد کنترلش چطوره ؟ یه جای دیگه از گیرنده ایستر خیلی تعریف شده بود اما خریدش فقط اینترنتی هست از سایت پرشیا دیجیتال مشخصاتش رو که خوندم خیلی خوشم اومده ولی نمی دونم قابل اطمینان هست یا نه ؟ در ضمن این ایکس ویژن 353 از لحاظ پخش فرمت های ویدویی چطوره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام عزیزان . من کاربر جدیدم . از این که می بینم این تاپیک به قوت خودش باقیه خوشحالم . دوستان اگر کسی از شما با گیرنده X.Vision 353 کار کرده خواهشا بگه این گیرنده از لحاظ مدیا پلیر چطوره ؟ چند نوع فرمت زیر نویس رو پشتیبانی می کنه بین (SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA) ؟ قدرت دریافت سیگنالش چطوره ؟ و از همه مهم تر این که قدرت برد ریموتش خوبه یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •