تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 1024 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

بچه ها ادبیات2 کدوم سالا هماهنگ کشوری بوده؟؟ من دنبال نمونه سوال می گردم کمک کنین تو رو خدا
    كلا تو اين چند سال اخير كشوري نبوده آخرين بارم فكر كنم 83 بوده ! در مورد نمونه سوال هم گشتم نبود نگرد نيست !!! شايدم باشه ما نديديم

- اون گزينه دو رو هم ديدم سوالاش بدرد نميخورن چون فقط دوتاش كشورين كه يكيش كه انساني هست و كتابش با مال ما فرق مي كنه ماله تجربي ها هم اشتب زدن صفحه اول و دومش يكيه !!!!
    Last edited by dehtoday; 19-05-2010 at 09:21.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام بچه ها

یه سوال !!
    شما احساس نمیکنین که زمان داره میدووه؟؟؟؟؟
    من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!!
    انگار روزا دارن توی یه چشم به هم زدن تموم میشن
    من اینطوری نمیتونم درس بخونم .آرامش ندارم
    اگه زمان درس خوندنت در روز زیاد باشه این احساس رفع میشه ... در این روزها باید روزی 12 ساعت درس خوند و تست زد . حداقلش 8 ساعت . اگه کمتر باشه این احساس به آدم دست میده .

بعضی اوقات هم بخاطر استرس هست که نباید به روز کنکور فکر کنید . فکر کنید کنکور یه سال دیگست و تمرکز رو بزارید روی درسی که میخونید .

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

5. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دیروز تو امتحان دیفرانسیل انتگرالln اومده بود من تو هیچ تستی و کتاب های تستی ندیده بودم ، امکانش هست واسه کنکور هم بیاد؟

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

سلام
    دیروز تو امتحان دیفرانسیل انتگرالln اومده بود من تو هیچ تستی و کتاب های تستی ندیده بودم ، امکانش هست واسه کنکور هم بیاد؟

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

توی کتاب درسی که توضیح داده یعنی طراح مجازه که سوال طرح کنه. توی آزمون قبلی کانون هم من سوال دیدم. ولی نمی دونم چرا بیشتر معلما می گن نمیاد. یاد گرفتنش کاری نداره. یعنی به جا اینکه دنبال این باشی که سوال میاد یا نه همون رو یاد بگیر! شاید 3 دقیقه هم طول نکشه.

8. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر چي كه تو كتابمون باشه ممكنه كه تو كنكورم بياد...
    ln هم هست ديگه

10. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

منم چیز زیادی از درسایی که اول زیاد خوندم یادم نمیاد ولی تجربه پارسالم میگه توی دوران جمع بندی همش برمیگرده پس از الان تسلیم نشو
    کتاب تست شیمی پیش دانشگاهی2 بازرگان چند صفحه آخرش یه مطلب خیلی قشنگی نوشته . راجبه حال و روز الان شماست . یه دور بخونش

راستی بچه ها مگه قلم چی 24 اردیبهشت آزمون داشت؟! آخه توی سایتش قسمت دریافت کارنامه.کارنامه 24 اردیبهشت هم زده

یه مطلب دیگه . بچه ها از هفته دیگه دوران جمع بندی شروع میشه . برنامتون چیه؟من یکم فکرم آشفته است. برنامه دقیقی ندارم البته میخوام 3روز یه بار یه آزمون از خودم بگیرم ولی اینکه بعدش با چه شیوه ای سطح علمیم رو هفته به هفته بالا ببرم ندارم .اگه کسی برنامه خاصی داره بی زحمت راهنمایی کنه بخصوص بچه هایی که ترازاشون بالاست
    امیدوارم چیزایی که خوندم یادم بیاد ..

من دوران جمع بندی رو میخوام با کتاب دور دنیا در چهار روز به روزش 3 روز یه بار آزمون بدم ولی شنیدم بعضیا 2 روز یه بار ازمون میدن اینجوری تعداد بیشتری آزمون میتونیم بدیم دیگه ؟ ولی اگه اینجوری آزمون بدیم تو اون یه روز و نصف باقی مونده میتونیم کل کتابا رو بخونیم ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

قصد ضد حال زدن رو ندارم هاااااا! از اونجایی که فارغ التحصیل هم هستم آنچنان در جریان نیستم ، ولی از صحبت های سایر دوستان متوجه شدم که گویا امتحان 20 نمره ای بوده ................ لذاااااا.... خبری از 5 نمره نیست!
    نه عزيز اينجور كه شما ميگي نيست ! امتحان 20 نمره بود چون كه اين نمرات رو واسه كنكور سال آينده تاثير ميدن و بنابراين نميشه از 15 بگيرن . بعدشم شما تو هر دوراني كه درس خوندي حداقل چيزي به اسم نمره مستمر بوده و اگه اينجور باشه كه شما ميگي و خبري از نمره مستمر نيست خب يعني تو طول سال هر چي رفتي سر كلاس كـــــشــــــك !!!

13. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

294

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه عزيز اينجور كه شما ميگي نيست ! امتحان 20 نمره بود چون كه اين نمرات رو واسه كنكور سال آينده تاثير ميدن و بنابراين نميشه از 15 بگيرن . بعدشم شما تو هر دوراني كه درس خوندي حداقل چيزي به اسم نمره مستمر بوده و اگه اينجور باشه كه شما ميگي و خبري از نمره مستمر نيست خب يعني تو طول سال هر چي رفتي سر كلاس كـــــشــــــك !!!
    بله! کاملا حق باشماست ...
    ممنون که مرا از کویر! جهالت نجات دادید

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا از بیخ شانس نداریم نمیدونم چرا این متفاوت بودن همیشه برای ما رو میکنن

باور کن میدادن حالا اشکال نداره جدیدا تو سربازی شیر هم میدن اونجا میخوریم

والا به ما هم شیر نمیدادن ، فقط یادمه دوم ، سوم ابتدایی بمون فلوراید میدادن که قرقره کنیم!!!
    تازه تو سربازی هم که شیر نمیدن! آَش میدن!!!!!

دوستان من تا حالا لب به هندسه پایه نزدم !
    می خواستم اونایی که خوندن چندتا فصل جدا کنن به ترتیب سادگیش برام بنویسن ضمننا من این منابع رو دارم :
    1- هندسه گاج 1 و2
    2- هشت کتاب گاج
    3- هندسه 1 الگو
    4- کتاب درسی!
    5- جزوه نه چندان خوب
    6- جزوه های گام اول گزینه دو
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    قسمت دوم سوالم واسه تحلیلیه
    من تحلیلی رو ترم اول خوندم و روم به دیوار امتحان ترم بیست شدم منظورم اینه که خوب خونده بودم ولی الان چیز زیادی یادم نیست می خوام دوباره جزوه بخونم یه جزوه فوق العاده دارم می خواستم ولی زیاد وقت تست زنی ندارم کتاب تست هم :گ
    1- مبتکران ( تستاش زیاده )
    2- هشت کتاب گاج
    دارم می خواستم بدونم به نظر شما من اگه همون جزوه رو بخونم و تو امتحان های جامع گزینه دو و کانون و سنجش و کتاب سنجش آخر تست کار کنم کافیه اصالا تست خلاصه می شناسین ؟
    دوست عزیز شرایط تو دقیقا مشابه شرایط منه ! منم تا حالا هندسه پایه رو نگاه نکردم!
    و اتفاقا هندسه تحلیلی هم دقیقا مثه شما ترم اول 20 شدم ولی احساس میکردم چیزی یادم نیست !
    و اما پیشنهاد من به شما :

به نظر من کتابای الگو خیلی خوبه اگه فکر میکنی به درسنامه هم احتیاج داری کتاب هندسه تحلیلی الگو محمد حسن بیگی خوبه ولی اگه فکر میکنی فقط تست زدن واست کافیه کتاب تست الگو(جلد آبی) فقط تست هست(علی پور).
    من خودم درسنامه کتاب الگو رو خیلی سریع مرور کردم چون خب بالاخره از ترم اول مثال و تستهای زیادی که قبلا حل کردیم یه چیزایی یادمون هست و اونقدرا که احساس میکنی کاره سختی نیست! بعدش تست های هر مبحث رو به صورت ضریبی زدم :
    مثلا یکی در میون یا تست های مضرب 3 و به طور کامل توی هر مبحث تسلط پیدا کردم ، بعضی جاها که بیشتر ضعف داشتم بیشتر تست زدم ! زیاد هم طول نکشید...
    از حجم زیاد تست ها هم نترس چون اگه حدود 1000 تا تست هم داشته باشی وقتی مضارب 3 رو بزنی تقریبا میشه چیزی حدود 300 تا تست که کل مباحث رو در بر گرفته و چیزی که به نظر من خیلی مهمه اینه که توی این فرصت باقی مونده سعی کن خیلی با وسواس پیش نری! چون فرصت پیدا نمیکنی و استرس میگیری و مطمئن باش توی به عنوان مثال 700 تستی که نزدی چیزه خاصی نیست!(خیالت راحت)

موفق باشید....
    فــــــــــــــــرزاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •