منظورتون از ( برندهای با کیفیت و دوام بهتر ) چیه ؟؟؟
یعنی این برند کیفیت مطلوبی نداره
منظورتون از ( برندهای با کیفیت و دوام بهتر ) چیه ؟؟؟
یعنی این برند کیفیت مطلوبی نداره
دوست عزیز من برند الجی رو مثلا" برای مانیتور خیلی هم قبول دارم ولی راستش توی بحث tv معتقدم پنلهای خیلی بهتر و بادوام تری الان توی بازار موجوده مثلا" توی خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک خوبه و توی خرید تلویزیون 3D الان با توجه به هدایایی که شارپ گذاشته خرید 3D شارپ به صرفه هست . کلا"من دوام و کیفیت تصویر سونی و شارپ رو غیرقابل قیاس با برندهای موجود میدونم .
مگه غیر ایرانی هم جنس داریم ؟!! الان اکثر شرکتا تولیداتشون تو ایرانه مثل الجی سامسونگ و ...
تا چه قیمتی میخوایی بخری ؟
22 پارس : 235000
22 ایکس ویژن ( LED) : ا235000
23 ال ای دی صنام : 360000
26 پارس : 320000
من طبق برسی هایی که کردم اگر قرار باشه تلوزیون 3d بخره باید passive باشه واین تکنولولژی رو فقط الجی داره
فقط بحث میمونه سر دو بعدی که بازم فکر می کنم با توجه به مشخصاتی بالایی (مثل : کنتراست و هرتز ) که الجی نسبت به قیمتش داره خیلی متفاوت با مشخصاتی است که یک تلوزیون شارپ یا سونی یا پاناسونیک با همین قیمت داره
نظر شما چیه !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این صنام 23 اینچ
اگه اطلاع دارین میشه بگین چند هرتزه ؟
کنتراستش چنده ؟
راستی یادم رفت بگم میخام گیرنده دیجیتال داشته باشه حتما
پارس بهتره یا ایکس ویژن ؟
مرسی
Last edited by babialex; 17-01-2012 at 20:38.
خیلی ممنون از شما دوستان، فکر کنم سونی امکاناتش بیشتره، اینترنت و ... پس بین سونی و شارپ یکی رو انتخاب میکنم.
درسته انطباق 100 داره.
ولی با 1تومن دیگه بهتر از این نمیشه دیگه (از لحاظ 100Hz بودن)
50 هرتزه . گیرنده دیجیتال داره و full hd هستش.2تا hdmi هم میخوره. کنتراستش هم باید از نزدیک ببینی.![]()
22 پارس گیرنده نداره . x.vision هم فکر کنم نداره ولی 26 پارس هم بعضی مدلاش داره و بعضی نداره . ولی 23 صنام گیرنده داره که برات ضبطم میکنه
من خودم بین led صنام و lcd 32 پارس موندم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)