تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 1211 اولاول ... 2086086586987047057067077087097107117127187588081208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مگه چنین فابلی هم هست؟
    اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .
    بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان من دنبال اپشن فایل کامل میگردم ... یه چیزی که نقل انتقالات جدید توش باشه + تمام اسامی درست باشه توش ... داشتید برسونید ...

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

مگه چنین فابلی هم هست؟
    اگه هست بزاریدچون من از نصب کردن بازی خشم نمیاد حوصلم رو سر میبره . فردا پس فردا باید ویندوزم رو عوض کنم دیگه دوباره بازیو نصب نکنم .
    بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم
    منظورتون orginal inestalerpes
    من که امتحان نکردم ولی شاید بشه
    بعد از نصب ویندوز پوشه img بازی رو(با پوشش ) بریزی توی این قسمت برنامه
    program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
    بعد نصبش کنید
    اینم لینکش 15 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من زیاد وارد نیستم
    تو مستر لیگ چطوری میشه خرید و فروش بازیکن انجام داد؟؟؟
    please help me!?

واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !
    واسه من که بیش از اندازه خطا میگیره
    توپو از بازیکن میگیرم خطا میگیره......

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من زیاد وارد نیستم
    تو مستر لیگ چطوری میشه خرید و فروش بازیکن انجام داد؟؟؟
    به قسمت Team Office > Negotiations > Player Search رفته و با استفاده از گزینه های این بخش, بازیکن مورد نظرتون رو پیدا و انتخاب کنید و سپس گزینه Negotiations و بعد Apply for Transfer Negotiations و در انتها Yes و Close. با این کار شما به باشگاه مورد نظر پیشنهاد دادید و باید منتظر جواب اونها بمونید, که بعدآ 2حالت بوجود میاد یا پیشنهاد شما رو رد میکنن یا شرایطشون رو برای انتقال میگن که در اینصورت تو بخش Negotiations > Ongoing Negotiations (در این قسمت اسامی بازیکنانی که برای خریدشون درخواست دادید یا از تیمهای دیگه برای خریدشون درخواست دادن و همینطور بازیکنانی که منتظر تمدید قرارداد هستند, قرار داره) بازیکن مورد نظر رو انتخاب و گزینه Negotiations و سپس اگر با شرایط موافقید گزینه Negotiations Successful و اگر با شرایط مخالفید و میخواید شرایط خودتون رو پیشنهاد کنید گزینه Change Negotiations Content و سپس شرایط خودتون رو تعیین کنید و پیشنهادتون رو باشگاه مورد نظر مورد بررسی قرار میده و... . گزینه Suspend Negotiations هم برای رد پیشنهاد یا رد درخواست هست.

بازیکنانی رو هم که مایلید بخرید ولی به هر دلیلی فعلآ امکانش نیست رو میتونید به Scout list اضافه کنید تا بعدآ نیازی به جستجو و... نباشه
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 29-10-2009 at 10:18.

7. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا تو که دل مارو بردی خواهشا زودتر بگو چطوری اینکارو میکنی ما بی صبرانه منتظریم
    حق با شماست ولی چه میشه کرد ای کاش میشد این حرفارو به گوش کونامی رسوند

دوستان من وقتی وارد leage cup میشم و لیگ اسپانیارو انتخاب میکنم ویندوز بازیرو میبنده کسی میدونه مشکل کجاست
    ویندوز7 دارم
    من یه بار این مشکل رو داشتم رفتم
    C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_OPTION.bin
    رو پاک کردم درست شد، فقط یه جا کپی اش کن محض احتیاط که اگه به هر دلیل خواستی بتونی برش گردونی به حالت قبل

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال برام پیش اومه !؟
    نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
    قسمتی به عنوان تیم ساختن امسال در مسترلیگ نیست؛ بنابراین شما باید تیمتون را در قسمت ادیت بازی بسازید و بعد در قسمت مستر لیگ، تیمی را که ساختید انتخاب کنید.
    اگر خواستید از بازیکنان پیش فرض مسترلیگ استفاده کنید، دکمه ی Y یا همون مثلث را بزنید.
    اگر هم خواستید بازیکنان تیم های دیگه را به تیمی که ساختید منتقل کنید و با اونا بازی کنید، لینک زیر شما را راهنمایی میکنه:
    کد:

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض All transfer for Bundes Patch v0.2

این هم یه آپدیت برای کسانی که Bundes Patch v0.2 را دانلود کردن:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه mahmoud_bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •