بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم
بله هستش من خوندم داشتمش از همين سايت خودمون گرفته بودمش كه فكر كنم پاك كردمش يا پاك شده و اگه يكي از دوستان زحمتشو بكشه ممنون ميشم
واقعا اين داوري خيلي اذيت ميكنه ! يعني همين جوري تكل ميزنن اصلا انگار نه انگار ! خيلي صحنه هاي جالبي ديدم امشب ! 2 3 تا تكل پشت هم زدن هيچ كدوم رو خطا نگفت ! منم بازيكن ها كه بدون توپ ميشن رو جفت پا ميرم تو پاشون ميتركن حال ميده ! داور هم كه هيچي ! نميدونم چرا اينجوري شده اين بازي ! زد تو حالمون ! كلي اميد داشتم بهش ! بازي يه جورايي براي من fun شده ! سرعت پيشرفت اين بازي يك مقداري پايينه ! تا سال بعد ببينيم چي ميشه !
دوستان من دنبال اپشن فایل کامل میگردم ... یه چیزی که نقل انتقالات جدید توش باشه + تمام اسامی درست باشه توش ... داشتید برسونید ...
منظورتون orginal inestalerpes
من که امتحان نکردم ولی شاید بشه
بعد از نصب ویندوز پوشه img بازی رو(با پوشش ) بریزی توی این قسمت برنامه
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
بعد نصبش کنید
اینم لینکش 15 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
please help me!?
واسه من که بیش از اندازه خطا میگیره
توپو از بازیکن میگیرم خطا میگیره......
به قسمت Team Office > Negotiations > Player Search رفته و با استفاده از گزینه های این بخش, بازیکن مورد نظرتون رو پیدا و انتخاب کنید و سپس گزینه Negotiations و بعد Apply for Transfer Negotiations و در انتها Yes و Close. با این کار شما به باشگاه مورد نظر پیشنهاد دادید و باید منتظر جواب اونها بمونید, که بعدآ 2حالت بوجود میاد یا پیشنهاد شما رو رد میکنن یا شرایطشون رو برای انتقال میگن که در اینصورت تو بخش Negotiations > Ongoing Negotiations (در این قسمت اسامی بازیکنانی که برای خریدشون درخواست دادید یا از تیمهای دیگه برای خریدشون درخواست دادن و همینطور بازیکنانی که منتظر تمدید قرارداد هستند, قرار داره) بازیکن مورد نظر رو انتخاب و گزینه Negotiations و سپس اگر با شرایط موافقید گزینه Negotiations Successful و اگر با شرایط مخالفید و میخواید شرایط خودتون رو پیشنهاد کنید گزینه Change Negotiations Content و سپس شرایط خودتون رو تعیین کنید و پیشنهادتون رو باشگاه مورد نظر مورد بررسی قرار میده و... . گزینه Suspend Negotiations هم برای رد پیشنهاد یا رد درخواست هست.
بازیکنانی رو هم که مایلید بخرید ولی به هر دلیلی فعلآ امکانش نیست رو میتونید به Scout list اضافه کنید تا بعدآ نیازی به جستجو و... نباشه
Last edited by G.D.ragon.Ir; 29-10-2009 at 10:18.
من یه بار این مشکل رو داشتم رفتم
C:\Users\hesam\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_OPTION.bin
رو پاک کردم درست شد، فقط یه جا کپی اش کن محض احتیاط که اگه به هر دلیل خواستی بتونی برش گردونی به حالت قبل
قسمتی به عنوان تیم ساختن امسال در مسترلیگ نیست؛ بنابراین شما باید تیمتون را در قسمت ادیت بازی بسازید و بعد در قسمت مستر لیگ، تیمی را که ساختید انتخاب کنید.
اگر خواستید از بازیکنان پیش فرض مسترلیگ استفاده کنید، دکمه ی Y یا همون مثلث را بزنید.
اگر هم خواستید بازیکنان تیم های دیگه را به تیمی که ساختید منتقل کنید و با اونا بازی کنید، لینک زیر شما را راهنمایی میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یه آپدیت برای کسانی که Bundes Patch v0.2 را دانلود کردن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودشو بکشه به فیفا نمی رسه . نمی دونم بعضی از بچه ها اونو از فیفا سر تر میدونن . خداییش شما ها که اینکاره هستید با نسخه 2 سال پیش تغییر عمده ای کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)