منم smart movie رو استفاده میکنم..
همین خوبه..
Expired certification مال تاریخ گوشی هست و نه مال ساین..
شما میتونید تاریخ گوشیت رو کنی 2008 بعد از نصب به 2010 برگردونی...
منم smart movie رو استفاده میکنم..
همین خوبه..
Expired certification مال تاریخ گوشی هست و نه مال ساین..
شما میتونید تاریخ گوشیت رو کنی 2008 بعد از نصب به 2010 برگردونی...
آره من خودم هم همین کار رو میکردم ولی پیغام میداد که تاریخ گوشیتون مشکل داره.ولی با ساین کردن درست شد.![]()
سلام. من جدیدا یه مشکلی با این گوشی پیدا کردم اونم اینکه مثلا صبح ساعت 4 صبح که می خوابم گوشیم شارژش پره ولی مثلا ساعت 11 که بیدار می شم میبینم شارژش تموم شده و خاموشه! چند بار این اتفاق واسم افتاده! خیلی سریع و ناگهانی شارژ خالی میکنه ولی نه همیشه چون اگه همیشه بود مطمئن بودم که مشکل از باطریه!
منم همچین مشکلی رو داشتم . فکر کنم اشکال از یک نرم افزار باشه که باطری رو خالی میکنه.ولی من پیداش نکردم
من هم همچین حدسی میزنم و به نرم افزار power mp3 مشکوکم شما چی؟
سلام
من گوشیم خیلی مشکل داره، هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه و داخل قسمت installed files نمیره...
رمش رو ویروس یابی کردم و همه ویروس هاشو پاک کردم ولی مشکل حل نشد، فکر کنم ویروس توی phone memory ـه. چطوری باید phone memory رو اسکن کنم؟ چون اصلاً توی مای کامپیوتر نمیشه phone memory رو دید.
عجیبه
من فقط دیشب که GPRS گزاشتم یه مقدار خورد و پورد جات دانلود کنه زود خالی کرد باطری رو وگرنه مصرفه اونطوری نداره
power mp3 اگه باز نباشه که کاری نداره ولی اگه باز باشه آره تو همین حدود باطری رو تموم میکنه
شما قبل از اینکه حمله کنی به درایو C اش اول یه فرمت کامل مموری کارتت رو بکن و اصلا یه بار بدونه مموری کارت گوشیت رو بالا بیار که مطمئن شی مشکل از اون نیست
حالا بعدا یه فکری به حاله اون درایوه C اش میکنی
بچه ها دیروز با GPRS ایرانسل تو کمتر از 12 ساعت 600 مگی دانلود کردمسرعتش تا 30 کیلوبایت بر ثانیه هم میرفت ظهرش
برم یه گوشی خسته بگیرم برایا این کارا بی خیاله ADSL شم
-----------------------
این گوشی که ویروسی نمی شه!!!
مگه اینکه گوشیت را -- کرده باشی
ولی ما بنا را بر این می گیریم که ویروسی شده و می خوای فون مموری را پاک کنی.
تنها راه اینه که از روی Contact و sms و Notes توسط Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite بکاپ تهیه کنی و بعد گوشیت را توسط کد #7370#* مستر ریست کنی و در مرحله بعد عدد 12345 را وارد کنی و وقتی گوشیت بالا اومد ساعت و تاریخ و کشور را تنظیم کنی
مرحله آخر بکاپی که تهیه کردی را توسط همون برنامه Restore کنی
موفق باشی
من از توی منو factory setting رو زدم و ریستش کردم و درست نشد. این ریستی که شما میگین هم دقیقا همون پیغام رو میده، این کارو بکنم فرقی داره؟
بچه ها اینجا رو یه نگاه بندازید ببینید سر در میارید از اینا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)