من هم اکو 512 هستم و راضی هستم دیشب یه یک ساعتی بیشتر از دانلود عقب موندیم ولی باز هم نزدیک 1100 مگابایت دانلود داشتیم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم اکو 512 هستم و راضی هستم دیشب یه یک ساعتی بیشتر از دانلود عقب موندیم ولی باز هم نزدیک 1100 مگابایت دانلود داشتیم
صفحات نصفيش باز نصفيش بعد از 30 ثانيه باز ميشه؟
اگه اينه زنگ بزن 23089 بگو ميخوام IP ست كنم يا همون پشتيباني آنلاين هم ميتوني بگي. شرط ميبندم مشكلت درست ميشه چون منم با حدود %30 سايت ها مشكل دير باز شدن داشتم پشتيباني كمك كرد حل شد صفحه ها مثل هلو باز ميشه.![]()
دو سه نمونه از این سایتا رو مثال میزنی برم
الان 2، 3 روزه که نوسان دار شده، یه دفعه سرعت میره روی 15 بعد دوباره میره بالا. دیشب هم که دیگه اوجش بود.
برا من تا حالا مشکل نداشته توی این سه ماه، الان اینجوری شده، دیشب بهم گفتن مشکل داره و در حال پیگیری هست. حداقل خوبه قبول میکنن.
آخريش رو خوب يادمه كه سرش جوش اوردم زنگ زدم پشتيباني اين بود:
اين يكي هم فكر كنم بود ولي مطمئن نيستم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي از سايت هاي نرم افزار خارجي كه سبكي شبيه به download.com دارن (نه خود download.com) هم اين مشكل بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه این هم آمار این تاپیک تا این لحظه: دی
رتبه های اول تا سومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ahriman323 با 771 پست در رتبه اول
mehdi_vsgh با 629 پست در رتبه دوم
blackhero با 457 پست در رتبه سوم
خودم هم در رتبه یازدهم![]()
Last edited by choory; 22-05-2009 at 00:28.
سلام به دوستان شاتلی...
به به میبینم که اولم
البته لینک را اشتباهی دادید!
حیف که چندین هفته ای هست که خودم نبودم و نیستم وگرنه امار خیلی بیش تر از این بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که شاتل همچنان پرچمش بالا باشه...
اشتباه شد ویرایش شد...
(دیگه ویرایش کردن هم یادم رفته)
بله
الان متوجه شدم
لينك ماله درخواست مستقیم کردن لینک های رپیدشیر و 4Shares و مگاآپلود و تورنتو... فقط در این تاپیک(قوانین در پست اول) بود choory جان !!!
136 امين!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)