تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 708 از 1759 اولاول ... 20860865869870470570670770870971071171271875880812081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام یه مشکلی واسم پیش اومده می خواستم سریعا منو راهنمایی کنید!!!
    من یه مودم Linksys WAG120n خریدم, ولی نمی تونم به اینترنت وصل بشم.
    از طرق مرورگر آدرس ای پی(192.168.1.1) رو که وارد می کنم هیچ صفحهای باز نمی شه!!!(the page can`t be displayed)
    با یوزر و پسوردی که شرکت به من داده از طریق کانکشن (Broudband) نیز وصل نمیشه!!
    لطفا راهنمایی کنید و نکات مهم تو کانفیگ کردن مودم رو بگید بی زحمت!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا isp ها فقط از یه مدل خاص پشتیبانی می کنند ؟ یعنی همه مودمهای linksys/asus/smc/cnet و.. رو پشتیبانی نمی کنند ؟ این چه مسخره بازیه ؟ اگر یه isp بگه شما باید حتما مودم asus بگیرید ولی ما dlink بگیریم کار نمی کنه ؟
    چرا آقا خیالت راحت کار میکنه

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام، من یه tp-linke 8811 چند وقت پیش گرفتم، حالا به وایرلس احتیاج دارم و نمی خوام زیادم هزینه کنم، می تونم به قیمتی که گرفتم ردش کنم و یه tp-linke W8101G بگیرم، به نظر شما این مدل خوبه ؟
    یکی هم گفت اکسس پوینت بگیر که فکر کنم مودم بهتر باشه درسته ؟
    [COLOR="Silver"]

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چرا isp ها فقط از یه مدل خاص پشتیبانی می کنند ؟ یعنی همه مودمهای linksys/asus/smc/cnet و.. رو پشتیبانی نمی کنند ؟ این چه مسخره بازیه ؟ اگر یه isp بگه شما باید حتما مودم asus بگیرید ولی ما dlink بگیریم کار نمی کنه ؟
    بخاطر اینکه باید به پشتیبانیشون نحوه تنظیم مودمها را یاد بدن و نمی تونن برای همه مدلها و مارکها این کارو بکنن پس می گن شما یه چیزایی را بخرین که خودشون بلدن. والا تقریبا همه مارکها روی همه isp ها کار می کنه.

سلام
    یه سوال داشتم می خواستم ببینم چجوری مشه رو وایارلس دیلینک پسورد گذاشت که هر کسی نتونه ازش استفاده کنه
    توی web config مودمتون که برین یه قسمت wireless security داره که باید گزینه wpa را انخاب کنین و یه رمز بهش بدین.

سلام، من یه tp-linke 8811 چند وقت پیش گرفتم، حالا به وایرلس احتیاج دارم و نمی خوام زیادم هزینه کنم، می تونم به قیمتی که گرفتم ردش کنم و یه tp-linke W8101G بگیرم، به نظر شما این مدل خوبه ؟
    یکی هم گفت اکسس پوینت بگیر که فکر کنم مودم بهتر باشه درسته ؟[COLOR="Silver"]
    اگه پولت می رسه بهتره TD-W8910G بگیری. وگر نه، اگه مودمت اذیت نمی کنه همونو نگه دار یه روتر وایرلس مثل tplink TL-WR541G بخر وصل کن بهش.

5. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

آخه پشتیبانی شرکت که همگان نیست، اینا قراره مردمو راهنمایی کنن نه این که اطلاعات غلط بدن. اینا خودشون باید بیان اینجا شبکه یاد بگیرن

این نویز گیر که شما می گین، توی بازار پیدا می شه؟ ربطی به میکروفیلتر داره؟ به همین اسم نویز گیر می شناسن؟قیمتش چنده؟
    شما اول ببین اصلا رو خطت نویز داری یا نه.مودم رو از خط تلفن جدا کن بعدش تلفن رو وردار ببین نویز داره یا نه.

شما اسپلیتر داری یا نه؟

میکروفیلتر یعنی این که اسپلیترت دو تا خروجی داشته باشه.یکی برای تلفن و یکی برای مودم.اگه اسپلیتر میکروفیلتر نداشته باشه نمیتونی با تلفن صحبت کنی.(فقط یه خروجی داره.)

البته همه اسپلیترهای دارای 2 خروجی میکروفیلتر هم دارن.

نميخوام دوباره سر اين نوع بحث ها رو باز كنم ،ولي چند سوال برام پيش اومد: ميشه بگيد نويز چطوري به وجود مياد؟؟
    و نويزگير چيكار ميكنه؟

فقط پستتون رو نفهميدم و برام سوال شد ،ممنون ميشم اگه شما جواب بدين

ضمنا پشتيباني كه متخصص نيست ، يه شخصيه مثل من و شما كه وظيفه پيچوندن ملت رو داره
    خيلي لطف كنن يه كارشناس شبكه ميذارن
    نویز گیر بیشتر برای صدا به کار میره و روی دیتا تاثیر چندانی نداره.

نویز بیشتر به علت کهنه بودن سیم کنده شدن روکش سیم و در اکثر موارد علتش آب رفتن تو سیم تلفن هست(معمولا بعد از این که بارون میاد اگه سیم تلفن تو کوچه یه جاییش لخت باشه برای مدتی روی خط خش خش میفته تا وقتی که آب تبخیر شه.)

کجاش رو نفهمیدین بگین توضیح بدم.

7. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نویز گیر بیشتر برای صدا به کار میره و روی دیتا تاثیر چندانی نداره.

نویز بیشتر به علت کهنه بودن سیم کنده شدن روکش سیم و در اکثر موارد علتش آب رفتن تو سیم تلفن هست(معمولا بعد از این که بارون میاد اگه سیم تلفن تو کوچه یه جاییش لخت باشه برای مدتی روی خط خش خش میفته تا وقتی که آب تبخیر شه.)

کجاش رو نفهمیدین بگین توضیح بدم.
    اینجاش رو:
    اسپلیتر برای جدا کردن سیگنال ای دی اس ال و تلفن هست.نویز گیر هم برای کم کردن نویز خطه.اصلا به هم ربطی ندارن
    نویز چه عملی روی سیگنال انجام میده ؟
    بعد فکر میکنید دیتا نمیتونه به صدا تبدیل بشه و ایجاد نویز کنه؟
    چرا سیگنال ها باید جدا بشن؟
    ضمنا جواب اینو هم ندادین که : نویز گیر چکار میکنه که نویز خط کم میشه؟
    چون گفتین ربطی به هم ندارن ، سوال کردم
    میکروفیلتر یعنی این که اسپلیترت دو تا خروجی داشته باشه.یکی برای تلفن و یکی برای مودم.اگه اسپلیتر میکروفیلتر نداشته باشه نمیتونی با تلفن صحبت کنی.(فقط یه خروجی داره.)
    چند صفحه پیش یه بحثی با دوستان کردیم که آخرش یکی از دوستان از مدار اسپلیتر عکس گذاشت که مشخص میکرد که مودم مستقیم به تلفن وصله!
    نتیجه اون بحث هم فکر میکنم این شد که اگه روی خط ، گوشی تلفن وجود نداشته باشه و فقط مودم به خط وصل باشه ، به هیچ وسیله ای اعم از اسپلیتر یا میکرو ف-لتر نیازی نیست ، ولی این حرف شما این رو میرسونه که در صورت نبود گوشی روی خط ، باید از اسپلیتری بدون میکرو ف-لتر استفاده کرد ، درست نمیگم؟
    ولی این رو باید بگم که در صورت نبود گوشی ، نویزی روی خط نمیفته ، اصولا نویز رو گوشی تلفن که دریافت کننده سیگنال صدا هست ، روی خط میندازه یا برعکسش!
    ضمنا ، یعنی شما فکر میکنید که میکروف-لتر نویزگیره و اسپلیتر جدا کننده و این دو تا دو مقوله جدا از هم هستن؟؟؟
    Last edited by Mahdi.p30; 11-04-2010 at 16:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

مودم های ایسوز گارانتی اصلیشون چیه؟ تو بازار رضا گیر میاد ؟

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان بداد برسید که کلافه شدم ...من مودم linksys 120n دارم و adsl از لایزر .... از هر دو هم راضی هستم ولی یه مشکلی که دارم اینه که سایت های که با https شروع میشوند رو نمی تونم باز کنم چیکار کنم ؟؟
    مودم رو کاملا چک کردم .... حتی فریم ویرشو update کردم با لایزری ها هم تماس گرفتم گویا مشکل از اونا نیست .
    هر بروزری رو بگید هم تست کردم ... 2 تا نوت بوک با دو تا سیستم عامل مختلف رو هم داریم که هیچ کدوم وصل نمیشه
    آیا تنظیم خاصی تو مودم داره؟؟؟
    آیا مخابرات منطقه ما میتونه این وسط مقصر باشه؟؟
    ممنون
    خیلی جالبه در حالت bridge اون سایت ها رو باز میکنه ولی در حالت pppoe باز نمی کنه !!!!!!!!
    ما دو تا نوت بوک داریم که باید همزمان وصل یاشند وگرنه میرفتم رو bridge .... مشکل از کجاست؟؟؟ فکر می کنید باید چیکار کنم ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مودم من D-Link 2640U هست و حدودا 10 روزی میشه که هر چند ساعت(یا گاهی دقیقه) یکبار خود به خود ری استارت میشه.
    وقتی هم که بخوام از طریق Network یا Homegroup (توی ویندوز 7) فایل از PC به لپتاپ بفرستم هنوز چند مگابایت نگذشته ری استارت میشه.
    در ضمن وقتهایی که فقط خودم(با PC) از اینترنت استفاده میکنم خیلی کمتر ری استارت میشه.
    لطفا راهنمایی کنید, آیا مودم خراب شده؟
    ممنون

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان بداد برسید که کلافه شدم ...من مودم linksys 120n دارم و adsl از لایزر .... از هر دو هم راضی هستم ولی یه مشکلی که دارم اینه که سایت های که با https شروع میشوند رو نمی تونم باز کنم چیکار کنم ؟؟
    مودم رو کاملا چک کردم .... حتی فریم ویرشو update کردم با لایزری ها هم تماس گرفتم گویا مشکل از اونا نیست .
    هر بروزری رو بگید هم تست کردم ... 2 تا نوت بوک با دو تا سیستم عامل مختلف رو هم داریم که هیچ کدوم وصل نمیشه
    آیا تنظیم خاصی تو مودم داره؟؟؟
    آیا مخابرات منطقه ما میتونه این وسط مقصر باشه؟؟
    ممنون
    خیلی جالبه در حالت bridge اون سایت ها رو باز میکنه ولی در حالت pppoe باز نمی کنه !!!!!!!!
    ما دو تا نوت بوک داریم که باید همزمان و بدون کابل وصل یاشند وگرنه میرفتم رو bridge .... مشکل از کجاست؟؟؟ فکر می کنید باید چیکار کنم ؟؟

( میبخشید پست بالا رو پاک کنید )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •