سلام.ببخشید سوالم رو اینجا پرسیدم.
وقتی تو IDM اینونوشت و مثلا نصف فایل دانلود شده باشه دیگه راهی واسه برگردودنش نیست؟یعنی باید از اول بزاریم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.ببخشید سوالم رو اینجا پرسیدم.
وقتی تو IDM اینونوشت و مثلا نصف فایل دانلود شده باشه دیگه راهی واسه برگردودنش نیست؟یعنی باید از اول بزاریم؟
میتونی روش راست کلیک کنی بعد refresh download link بزنی بعد دوباره آدرس تازه بدی به Idm تا سرور که فایل ازش میگیری دوباره به i-----p شما اجازه ادامه بده که اینم واسه آپلود سنتر های مشهور جواب نمیده یعنی جلو شو گرفتن. وای واسه اونایی که زیاد مشهور نیستن یا تازه کارن میتونی استفاده کنی.
اگه خود IDM تونست لینک رو آپدیت بکنه که ادامه میده.
ولی اگه نتونست می یاد ازت میخواد که بری به صفحه ی لینک مورد نظر ودوباره دانلود کنی.
حالا اگه اون سایت اجازه بده می تونی دانلودتو از اونجا که مونده ادامه بدی و گرنه که باید از اول شروع کنی![]()
شما گفتی "پشتیبانی همارا خیلی خیلی بهتر از ماکس بود" ولی نظر ایشون مخالف شما بود یعنی تو پست دومشون منظور شما رو گرفته و قصدش مخالفت با نظر شما بوده
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
تبریک می گم . حداقل در این مورد عقب نیستیم . راستی هنوز دیسکاوری رو فعال نکردن . بعد از ظهر میرم نمایندگی بازم صحبت کنم که اونا باز هم میگن فردا با بخش فروش تماس می گیریم .
بله ! مکسنتی که داره واسه v6 دادو بیداد میکنه خودش فعلا پشتیبانی نمیکنه
عجب گیری کردیم تو این مملکت کوفتی
مرده شور همارا رو هم ببرن
اینبار میگن شنبه..................................
... هامیسین
برای من یک روز طول نکشید.ساعت ۳ بعد از ظهر ثبت نام کرده بودم ساعت ۱۱ صبح روز بعد وصل کردن.
شاید مرکزتون خیلی شلوغه.![]()
دارم با این سرعت کوفتی افسرده میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکس نت 128 : پینگ 600 - سرعت دانلود 30 کیلوشبانه !
مدیر بی عرضه مکس نت ، اگه اینو میبینی بهتره یه فکر به حال شرکتت بکنی ، چون با این کارت به خودت ضربه میزنی ، من و همه کسایی که مکس نت دارن دیگه تمدید نمیکنن . من این ماهم تموم شه با دایل آپ هم شده بیام دیگه تمدید نمیکنم ! حاظر نیستم 1 تومان هم به کلابردار جماعت بدم . حالا خود دانی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)