تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 905 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مشکل دیگه اینه که من هربار 10 لیتر میزنم امپرم باز هم چراغش روشنه چرا ؟؟
    سلام
    شاید با باکِ تقریباً خالی بنزین میزنید
    اگر با 11 یا 12 لیتر چراغ خاموش میشه پس ویژگی مفیدی هست و معنیش اینه که وقتی چراغ روشن میشه هنوز حدود 12 لیتر بنزین توی باک هست و فرصت کافی برای بنزین زدن دارید
    اگر شناور قبلاً باز شده پس ممکنه شناور دستکاری شده باشه و یا توی کارخونه بد تنظیم شده و درست نشون نمیده
    برای اطمینان از دستکاری نشدنش 2 راه هست
    1- وقتی چراغ روشن میشه , شناور باز بشه و کل بنزین با رعایت نکات ایمنی کشیده بشه تا ببینین چقدر توی باک هست . اگر از ده 12 لیتر بیشتره پس شناور کمی از حد استاندارد پائینتر هست . باید یک سانت بیاد بالا
    2- وقتی چراغ روشن میشه برید پمپ بنزین و باک رو پر کنین .
    باید بتونید حدود 10 لیتر کمتر از ظرفیت باک بنزین بزنید
    مثال:
    اگر باک 35L ظرفیت داره باید 25 لیتر بنزین بزنین تا پر بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-11-2015 at 16:00.

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقایون، 206 تیپ 3 مدل 85 با 68000 کارکرد دارم

چند تا مشکل هست لطفا دونه دونه توضیح بدید

1-امروز موقع استارت زدن وقتی سوییچ رو باز کردم صدای یه چیزی شبیه بوق اومد کمتر از یک ثانیه و رفت. ماشین بدون مشکلی داره کار میکنه ولی. این بوقه یعنی چی؟ صداش یه چیزی مثل "دااانگ"

2-وقتی هیمن جور وایسادم و یه جای ساکت باشه و موتور هم روشن باشه یه صدای (تق تق ) آروم و مداوم از موتور مشینوم... صدای چیه؟ ممکنه در اثر Knocking باشه؟

3-در سرعت ها و دور موتور پایین یعنی سرعت 40-60 کیلومتر در دنده 4 یه صدای زوزه ای شنیده میشه که از سرعا پایین شروع میشه و صداش نازک تر میشه هرچی سرعت بیشتر میشه و بعد از نزدیک 60 کیلومتر از بین میره. با دنده 5 همچین مشکلی نیست. به خاطر چیه؟

4-وقتی دور موتور خیلی پایینه (کمتر از 1600 دور اینا) در دنده های به جز 2 این صدایی که (نمیدونم چطوری بگم... خر خر؟ صدای زنجیر مانند؟) این به خاطر چیه؟

5-یه جورایی احساس میکنم دور موتور وقتی از 3000 رد میشه یه صدای زیاد تری میده، آزار دهنده نیست ها، ولی انکار غیر طبیعی زیاده قبلا در دور های بالا این قدر نبود، البته الانم زیاد نیست ولی زیاد تر شده. مشکل چیه؟

6- با یک باک کامل 515 کیلومتر توی شهر و بعضی مواقع ترافیک و بعضی مواقع پر گاز میشه باهاش برم، با بنزین معمولی، مصرف طبیعیه؟
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 04-11-2015 at 11:18.

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز دو سر مثبت و منفی باطری ماشین بنده مثل باطری قلمی کمی سولفید شده چیکارش باید کنم؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوستان عزیز دو سر مثبت و منفی باطری ماشین بنده مثل باطری قلمی کمی سولفید شده چیکارش باید کنم؟
    ابجوش بریزی روش با دستمال قشنگ تمیزش کنی
    اگه وضعیت خرابه سمباده هم بزن من 206 ام باطریش سولفاته میزنه هر چند وقت یبار تمیزش باس بکنم

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام بچه ها میشه یکم توضیح بدین تنظیم کردن کاربراتور پراید به چه صورتی هست؟اخه اون چیزی که من میدونم کاربراتور پراید شرکتی تنظیم هست و فقط احتمال گرفتگی یا خرابی ژیگلور‬‎ بنزین و هوای اون وجود داره و یامجاریش بسته بشهمن یه پراید مدل کاربراتوری دارم که هم دیر روشن میشه و استارت زیاد میخوره و هم بعداز روشن شدن وقتی سرگاز میدم ریپ میزنه و انگار میخواد خاموش یشه و اگه گاز رو ول نکنی کاربراتور به اصطلاح عطسه میکنه(از دریجه ی پشتی که فک کنم مربوط به بنزین باشه صدای عطسه میده و بنزین میپره بیرون)خودم کاربراتورو باز بسته کردم و با اسپری هم شستم ولی باز درست نشدهکویل هم عوض کردم و جرقه ی قوی دارهمکانیک خوب هم گیرم نیومده خیر سرشون همشون تعویض کارنو اینکه آیا احتمال داره از تایم باشه یا نهپولم ندارم ماشین عوض کنم اینو گفتم چون تو بعضی از تاپیک ها دوستان بجای کمک کردن ایراد گرفته بودنو ازین حرفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام دوستان
    واشر سر سیلندر پژو پارس سوخته ( به علت تعویض نشدن به موقع روغن موتور) میخواستم ببینم هزینه تعمیرش چقدر میشه حدودا؟ وسیله جدید چی باید بگیرم ؟ از فنی ماشین هیچی بلد نیستم. یه وقت پول الکی نگیرن. ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض هزینه تعمیر واشر سر سیلندر

سلام دوستان
    واشر سر سیلندر پژو پارس سوخته ( به علت تعویض نشدن به موقع روغن موتور) میخواستم ببینم هزینه تعمیرش چقدر میشه حدودا؟ وسیله جدید چی باید بگیرم ؟ از فنی ماشین هیچی بلد نیستم. یه وقت پول الکی نگیرن. ممنون

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام

معمول نیست که واشر بخاطر تعویض نکردن روغن بسوزه، مکانیک بشما گفته دلیلش عدم تعویض بموقع روغن بوده؟

هزینه ها شامل قیمت خود واشر، دستمزد مکانیک، هزینه تراشکاری سرسیلندر، ضد یخ، روغن موتور و ... میشه، اگر سرسیلندر تاب بدجور برنداشته باشه و نیاز به تعویض سرسیلندر نباشه، فکر کنم حدودای 600-700 میشه، که البته با توجه تفاوت های که در قیمت قطعات و دستمزد مکانیک و ... هست هزینه تعمیر میتونه کمتر یا بیشتر بشه

فقط حتما ماشین رو پیش کسی ببرید که هم وجدان داشته باشه و هم مسلط باشه، بستن سرسیلندر قلق داره، اگه درست بسته نشه بعد از چند مدت دوباره باید همین خرجا رو بکنید یا جایی دیگه عیب پیدا میکنه. برای پیدا کردن بهترین مکانیک و با کیفیت ترین قطعات تحقیق کنید، بازار پر از مکانیکای کم تجربه و قطعات بی کیفیت هست. دلیل سوختن واشر رو هم پیدا و برطرف کنید و گرنه ماشین دوباره واشر خواهد زد. مثلا شاید چون واتر پمپ ایراد پیدا کرده موتور داغ کرده و واشر زده که اگه این مشکل رو برطرف نکنید واشر جدید هم بعد از مدتی خواهد سوخت
    Last edited by AMHSIN; 13-11-2015 at 13:19.

10. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

معمول نیست که واشر بخاطر تعویض نکردن روغن بسوزه، مکانیک بشما گفته دلیلش عدم تعویض بموقع روغن بوده؟

هزینه ها شامل قیمت خود واشر، دستمزد مکانیک، هزینه تراشکاری سرسیلندر، ضد یخ، روغن موتور و ... میشه، اگر سرسیلندر تاب بدجور برنداشته باشه و نیاز به تعویض سرسیلندر نباشه، فکر کنم حدودای 600-700 میشه، که البته با توجه تفاوت های که در قیمت قطعات و دستمزد مکانیک و ... هست هزینه تعمیر میتونه کمتر یا بیشتر بشه

فقط حتما ماشین رو پیش کسی ببرید که هم وجدان داشته باشه و هم مسلط باشه، بستن سرسیلندر قلق داره، اگه درست بسته نشه بعد از چند مدت دوباره باید همین خرجا رو بکنید یا جایی دیگه عیب پیدا میکنه. برای پیدا کردن بهترین مکانیک و با کیفیت ترین قطعات تحقیق کنید، بازار پر از مکانیکای کم تجربه و قطعات بی کیفیت هست. دلیل سوختن واشر رو هم پیدا و برطرف کنید و گرنه ماشین دوباره واشر خواهد زد. مثلا شاید چون واتر پمپ ایراد پیدا کرده موتور داغ کرده و واشر زده که اگه این مشکل رو برطرف نکنید واشر جدید هم بعد از مدتی خواهد سوخت
    درود. من ندیدم ماشین بخاطر تعویض نکردن روغن واشر بسوزونه. یاتاقان میزنه ک در صورت یاتاقان زدن بسته به خسارت دیدن موتور از 700-800 تا دو میلیون هزینه داره.
    اما در مورد قطعات هم آگه تهران باشید داخل خیابون ملت پاساژ کاشانی زیر زمینش ی نمایندگی آیساکو هستش ک جنس اصلی با قیمت خیلی کمتر از بیرون میده.
    اما بازم به مکانیک دیگه نشون بدید. خیلی وقتا واشر میترسونه ک با ی درز گیر رادیاتور حل میشه. من از (توتال مایع) بطری قرمز رنگ مثل چسب استفاده کردم ک مشکل رو حل کرد.
    باز بیشتر تحقیق کنید.پیش دوتا مکانیک خوب نشون بدید ک خرج الکی رو دستتون نذاره.

- - - Updated - - -

سلام

درود. من ندیدم ماشین بخاطر تعویض نکردن روغن واشر بسوزونه. یاتاقان میزنه ک در صورت یاتاقان زدن بسته به خسارت دیدن موتور از 700-800 تا دو میلیون هزینه داره.
    اما در مورد قطعات هم آگه تهران باشید داخل خیابون ملت پاساژ کاشانی زیر زمینش ی نمایندگی آیساکو هستش ک جنس اصلی با قیمت خیلی کمتر از بیرون میده.
    اما بازم به مکانیک دیگه نشون بدید. خیلی وقتا واشر میترسونه ک با ی درز گیر رادیاتور حل میشه. من از (توتال مایع) بطری قرمز رنگ مثل چسب استفاده کردم ک مشکل رو حل کرد.

12. این کاربر از farzin.jm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام

سلام دوباره و ممنون از جوابتون
    ماشین 5 شنبه خراب شد. همون روز همه چی رو چک کرده بودم. آی رادیاتور نداشتم و اب معمولی ریختم توی رادیاتور. اما یادم رفته بود در رادیاتور رو ببندم !!! 400 کیلومتر رو رفتم و ماشین خراب شد. روز جمعه مکانیک اوردم گفت که ماشین روغن نداشته و سر سیلندر هم سوخته. همین حدود 600 تا 700 تومان رو قیمت داد
    واقعا بی ملاحضی کردم. خیلی شانس آورد
    پس فیمت رو عادلانه گفته آره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •