یکی نیست بگه مشکل ما چیه که وارد امور مشترکیم نمی تونیم شیم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یکی نیست بگه مشکل ما چیه که وارد امور مشترکیم نمی تونیم شیم
چند وقتی هست دانلود شبانه نداشتم . میخوام بدونم الان اوضاع سرعت شبانه درست شده یا نه ؟؟؟؟؟؟
مثلا دوستانی که چلچله دارن سرعت دانلود شبانشون با IDM چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد این نیم بها بودن با رایگان بودن تو سرعت دانلود شبانه تاثیر داره ؟؟؟؟؟ من تهران ساکن هستم . در ضمن امکان این هست که تو سایتش ریزمصرف رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 23-06-2012 at 21:45.
سرعت حداکثر 45 سرویس 512
خوب، خوشبختانه مرکز آزادی اهواز افت خیلی مشهودی نسبت به ماه پیش نداشته، دیشب تونستم اینقدر دانلود کنم.
![]()
دوستان تهرانی زیادن اینجا. ولی مثل اینکه یکی از مراکز تهران مثل این آزادی خودمونه، شبانه خوب میده. نمیدونم کدوم دقیقا.
بهتره یه ماه 1مگ بگیری، 28 تومن تست کنی، اگر سرعتت طرفای 85 به بالا بود، دو مگ بگیر.
آخه مراکزی که نمیتونن شبانه 1مگ رو ارائه بدن، 2مگ رو اصلا نمیتونن. مثلا ممکنه سرعتت 110 بشه یا کمتر.
با پشتیبانی تماس بگیرید زودتر جواب میگیریدیکی نیست بگه مشکل ما چیه که وارد امور مشترکیم نمی تونیم شیم
شما اگر از طریق نمایندگی ثبت نام کردید، حسابی ندارید تو امور مشترکین. در اصل زیرمجموعه ی حساب نمایندگی شدید. و حتی اگه حساب بسازید، هیچ کاری نمی تونید باش بکنید.
اگر میخوای ترافیک بخری یا تمدید کنی، باید از سیستم شارژ سریع بری.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشاهده ی ریز مصرف:
از صفحه ی باز شده به Reports برید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخوری هــــــــــــــــــی
من با سرعت 1 مگ دیشب 2 گیگ دانلود کردم
واسه شرکت از مخابرات سرویس 512 نا نحدود گرفتم 21 تومن
شب و روز با 64 دان می کنم
لینک کم آوردم
چی دانلود کنم؟
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)