روا اصلا خودروی خوبی نیست و دردسر هاش از پیکان هم بیشتره. بهتره پرایدتون رو نگه دارید.
روا اصلا خودروی خوبی نیست و دردسر هاش از پیکان هم بیشتره. بهتره پرایدتون رو نگه دارید.
یه چند مورد دیگه هم در برتری 206 V9 نسبت به پارس اینه:
مصرف سوخت مناسب.
خودروی به روز و با کیفیت تر
یکی از بزرگترین عیب های پارس قیمت ناعادلانش هست
همچنین امکانات ابتدایی.
جديدترين جلسه كميته قيمتگذاري خودرو به دليل به حد نصاب نرسيدن اعضا لغو و به زمان ديگري موكول شد.
به گزارش ايسنا، يكشنبه هفته گذشته قرار بود جديدترين جلسه كميته قيمتگذاري خودرو برگزار شود. بررسي درخواست افزايش قيمت برخي خودروسازان داخلي از جمله موارد مورد بحث در اين جلسه بود كه به دليل به حد نصاب نرسيدن اعضا برگزار نشد.
نمايندگان معاونت اقتصادي و معاونت بازرگاني داخلي وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان ملي استاندارد ايران، سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرفكنندگان، ايدرو، انجمن حمايت از مصرفكنندگان خودرو و انجمن خودروسازان هفت عضو داراي حق راي كميته قيمتگذاري خودرو هستد.
جلسه قبلي كميته قيمتگذاري خودرو حدود يك ماه پيش برگزار شد و افزايش قيمت برخي محصولات شركت زامياد در آن به تصويب رسيده بود.
در يك سال اخير خودروسازان مختلف داخلي درخواست افزايش قيمت خود را به كميته قيمتگذاري خودرو ارائه كردهاند. البته رشد شديد نرخ ارز در چند ماهه اخير موجب شده تا خودروسازان درخواست افزايش قيمت خود را با شدت بيشتري پيگيري كنند كه البته هنوز به سرانجامي نرسيده است.
طبق جديدترين اطلاعات به دست آمده، جلسه بعدي كميته قيمتگذاري خودرو ظرف دو هفته آينده برگزار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یه مقایسه ای بین 206 تیپ 2 و تندر L90 داشته باشید ....
البته مقایسه های زیادی تو اینترنت خوندم ... تو خود ایران خودرو هم ویژگیهاشون رو با هم مقایسه کردم ....
چیزی که برام مهمه اول امنیت سرنشین ، دوم موتور ماشین و بعد خرج روتین ماشین هست ، میشه از این جهات هم این دو ماشین رو مقایسه کنید ....
با تشکر
Last edited by Simaaa; 24-01-2012 at 13:43.
سلام.
من تندر 90 فول رو با تیپ 2 مقایسه میکنم.
تندر 90 رو از هر نظر میشه نسبت به تیپ 2 برتر دوسنت به دلایل زیر:
فنی :
تندر 90 دارای موتور 1600 CC با 16 سوپاپ که بسیار پرقدرت و مصرف سوخت بهینه ای داره.
تیپ 2 موتور 1400 CC با 8 سوپاپ.
اینجا به راحتی تندر نمره برتر رو میگیره.
امکانات :
مواردی که تندر 90 داره و تیپ 2 نداره :
بلندگو های عقب
شیشه های عقب برقی
رینگ اسپرت
سیستم کامپیوتر سفری
ایمنی :
هردو دارای 2 ایربگ و سیستم ترمز ABS هستن که عملکرد ترمز 206 بهتر بوده.
اما تندر هم کم نمیاره.
فضای سرنشین :
تندر 90 فضای بیشتری رو در اختیار سرنشین میزاره
206 با مشکل فضای سرنشین عقب مواجه هست خصوصا فضای جلوی پا
تندر 90 صندوق عقب رو داره که خودش یه مزیت مهم هست برای خانواده ها.
پایداری و هندلینگ:
هردو شبیه به هم هستن با این تفاوت که هندلینگ تندر 90 رو میشه با پایین اوردن ارتفاع
بهتر کرد.
از نظر کیفیت :
به مراتب میشه گفت 206 کیفیت بهتری داره.
نمای ظاهری:
این مورد سلیقه ای هست اما آمار نشون داده بیشتر مردم از نمای ظاهری تندر خوششون نیومده.
206 جوون پسند تر و چهره ای زیباتر داره.
انتخاب با شما
موفق باشی
سلام دوستان با 30 میلیون چه ماشینی میشه خرید. مزایا و معایب هر گزینه رو ذکر کنید لطفا. با تشکر
با این بودجه ماشین های زیر رو میشه انتخاب کرد فقط باید
ملاک هاتون رو ذکر کنید تا زودتر به جواب برسید.
مگان 1600
ماکسیما مدل 84
تویوتا یاریس
هیوندای اوانته
هیوندای ورنا
با سلام
درمورد مقایسه ای که انجام دادین من چنتا سوال داشتم.
1-بین 206 تیپ 5 با تندر فول آیا بازم تندر نمره بالاتری میاره؟
2-اینکه گفتین کیفیت 206 بالاتره نسبت به ال90 آیا حقیقت داره؟چون مدلهای جدید 206 کیفیتشون پایین اومده.
3-با 12-13 تومن چه مدلهایی را میشه خریدبین دو ماشین 206 تیچ 5 و تندر فول؟وآیا شما پیشنهاد میدین با این بوجه 206 تیپ5 بخریم یا تو خرج میندازه آدمو؟میخوام چندسالی راحت باشم.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
Last edited by ashekofeh; 27-01-2012 at 14:03.
سلام من تک تک جواب میدم.
1.در مورد 206 تیپ 5 نسبت به تندر 90 کمی قضیه از نظر فنی فرق داره.
به مراتب شتاب تیپ 5 بهتره و مصرف سوختش در حد کمی از تندر کمتره.
2.در مورد افت کیفیت باید بگم شامل تمام محصولات هست اما به طور دقیق
باید بگم 206 جوانب حفظ کیفیت نسبت به تندر 90 درش بیشتر رعایت شده.
3.اگر بودجه شما رو 13 میلیون تومن در نظر بگیریم میتونید:
پژو 206 تیپ 5 مدل 85 رو به راحتی میتونی بخری اما اینکه اذیت بکنه یا نه رو باید خیلی دقت کنی
که از نظر فنی مشکلی نداشته باشه.چون شما نمیدونی قبلا ماشین دست چه کسی بوده و چطوری ازش استفاده شده.
تندر 90 E2 مدل 87 هم میتونی انتخاب کنی که به نظر من تمیزش زودتر از تیپ 5 گیر میاد.
در مورد تندر هم باید دقت کنی که مشکلی نداشته باشه.
برای خرید ماشین کارکرده باید وقت بزاری تا خوبش رو پیدا کنی.
سپاس از شما
حالا من که میرم از نمایشگاه های اتومبیل واسه خرید206 چجوری باید بفهمم از نظر فنی سالمه؟البته میدونم که باید نشون مکانیک دادولی نمیدونم همین کافیه یا باید روش خاصی رادنبال کرد؟البته من شهرستانم.اینکه ماشین را وصل دستگاه میکنن تا عیب یابی کنه کافیه یا نه؟یه راهنمایی هم دراین زمینه بدین ممنون میشم.در ضمن کارکرد کیلومتر چقدر باید باشه؟روالش واسه هرسال که میگذره چندکیلومتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)