خیلی عالیه که مگه مشکل چهارشون حل شده؟ به بچه ها بگم برگردن اندیشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی عالیه که مگه مشکل چهارشون حل شده؟ به بچه ها بگم برگردن اندیشه![]()
Last edited by darkman.p; 28-09-2010 at 14:59.
والله من که به عینه دیدم همچنان یکی از دوستان مشکل داشت،پیج بالا نمیومد.
اگر برای پرداخت اینترنتی می خواهید.
اگر از طریق ورود به جادوگر ADSL Quick Task پرداخت کنید به صورت انلاین تائید میشه.
اگر از طریق ورود مشترکین پرداخت کنید. اگر هم از زمان کاری گذشته باشد هر چند ساعت یک بار حساب ها را چک میکنند وان را تائید میکنند.
چون من پنجشنبه از طریق ورود به مشترکین برای دوستم را تغییر سرویس دادم در 8 شب پول را واریز کردم ساعت 9 امدم چک کردم دیدم تائید شده.
با تشکر.
هادی
خارج شهرا رو خیلی گشاد بازی در میارن... میبینی یه کوچه ای رو کابل کشیدن بعد 10 تا کوچه رو بیسیم دادن برن ملت حال کنن...! همتشون از فرط مضاعفیت زده از اونور بیرون...
گفتیم که اگه کسی اینجا تلفن بیسیم واسش بستن راه حلی سراغ داره واسه ـش بگه...
فکر کنم باید برم مخابرات یه دعوایی بکنم شاید یه سیمی بهمون چسبوندن....![]()
نه عزیز شما بری مخابرات حتما اصلاح میکنن. اگرم موقع ثبت نام بری میگن که باید خطتون توسط مخابرات بررسی بشه که میشه پورت بدن یا نه؟
من چند روزه که میشکل خاصی تو پینک ندارم (یزنم به تخته)
کلا اندیشه بعضی وقتا حال اساسی میده بعضی وقتا هم ضد حال میزه!ولی در کل من راضیم و با این پینک بلا مشکل بازی میکنم (امیدوارم اندیشه همیشه اینجوری سرویس(پینک) بده دیگه کی میره جای دیگه
من معمولا وقتی پینک خراب شه حتما اطلاع رسانی می کنم (پست های منو ببینید)البته الان دو هفتست صبح تا غروب نیستم منزل تا تست بزارم
دوستان شاتل خط 4 گزاشتن تست پینک و سرعت 5 دقیقه هم وقت نمیگیره،لااقل دو سه روز یکبار تست بزارید تا حساب دست همه بیاد که مثلا کسی خواست سرویس عوض کنه سردرگم نشه
اینم تست مجدد :
![]()
حالا من به جای بر و بچ شاتل به نمایندگی از پارس آفلاین منطقه 4 تست میزارم.
Last edited by excessive; 28-09-2010 at 21:23.
سلام دوستان
اینم وضعیت من تو مرکز 7 شاتل
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)