اویل خیلی خوشحال شدم ...
دیگه باید بیاد رئال ! :دي
اویل خیلی خوشحال شدم ...
دیگه باید بیاد رئال ! :دي
اتفاقا دیگه نباید بیاد! چون به احتمال زیاد مثل رونالدینیو میشه! جفتشون هم که در دختر بازی شهره ی خاص و عام هستند!
در واقع دیگه رونالدو اشباء شده!!! دیگه نمیتونه انگیزه ی قبلی رو داشته باشه، مگر اینکه طرز فکری چون زیدان داشته باشه!!!!
Last edited by kasra_khan2003; 13-01-2009 at 22:47.
نه اتفاقا اگه به صوبتاش گوش کرده باشی :دي گفته می خوام تاریخ ساز فوتبال باشم پس هنوز اشباع نشده ...اطفاقا دیگه نباید بیاد! چون به احتمال زیاد مثل رونالدینیو میشه! جفتشون هم که در دختر بازی شهره ی خاص و عام هستند!
در واقع دیگه رونالدو اشباء شده!!! دیگه نمیتونه انگیزه ی قبلی رو داشته باشه، مگر اینکه طرز فکری چون زیدان داشته باشه!!!!
بعد الان ممکنه تو منچستر مثل قبل نباشه ولی وقتی بیاد رئال و درک کنه داره تو بهترین تیم جهان بازی میکنه اونوقت قضیه فرق میکنه
اخه شایعه زیاده ولی به نظرتون رونالدو میاد رئال بالاخره یا نه ؟
اون صحبتش رو من هم گوش دادم! اما رونالدو حرف زیاد میزنه!!!! از حرف تا عمل خیلی فاصله هست...
بازم میگم: آمدن رونالدو به رئال، اشتباه هست!!!
من که میگم نیاد بهتره ما همون روبینهو رو نگه میداشتیم خیلی بهتر از رونالدو بود من که اصلا از بازیش خوشم نمیاد
من هنوزم طرفدار کاکا هستم
چه جیگره ! :دي :دي
ماركا اسناد تصويري از تقلب كالدرون افشا كرد
روزنامه ورزشي ماركا چاپ اسپانيا مدارك جديدي در تاييد ادعاهاي خود مبني بر تقلب رامون كالدرون در رايگيري براي رياست باشگاه فوتبال رئال مادريد در مجمع عمومي اين باشگاه افشا كرد. روزنامه ماركا، دسامبر سال گذشته ميلادي گزارش داد كه كالدرون با تقلب در مجمع عمومي باشگاه رئال مادريد، براي رياست دوباره خود راي جمع كرده است و اكنون با ارايه شواهد تصويري در اين زمينه، بر ادعاي خود تاكيد كرد.
اين روزنامه در شمار اخير خود تصاويري را از ۱۰نفري كه هيچ رابطهاي با باشگاه رئال مادريد ندارند اما با شركت در رايگيري به برنامههاي پيشنهادي كالدرون به مجمع عمومي از جمله بودجه باشگاه راي مثبت داده اند، به چاپ رسانده است.
بنابراين گزارش، لوييس بارسنا مسوول هواداران، اعضا و شركاي رسمي باشگاه رئال پيش از اين با بيان اينكه اين افراد با اجازه او در مجمع عمومي شركت كرده اند، از كالدرون حمايت كرده است.
براي يك فصل ديگر
كاناوارو قرارداد خود را با رئال مادريد تمديد مي كند
خبرگزاري فارس: مدافع ملي پوش رئال مادريد براي تمديد قرارداد خود آماده مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فابيو كاناوارو بهترين بازيكن جهان در سال 2005 ميلادي قصد دارد قرارداد خود را براي يك فصل ديگر با رئال مادريد تمديد كند.
اين درحالي است كه كاناوارو بارها در سخنان خود از بازگشت به ايتاليا گفته ولي اكنون به نظر مي رسد قصد ماندن در رئال مادريد را داشته باشد.
چه بد !!!!! این کاناوارو دیگه به درد نمی خوره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)