میگم این CFW رو چجوری میشه از بین برد ؟ یعنی چجوری میشه برگشت به OFW ?
و اینکه وقتی از بین بردیمش میشه آپدیت کرد کنسول رو به فریمور های بالاتر و CFW های بعدی رو ریخت؟
تنکس![]()
میگم این CFW رو چجوری میشه از بین برد ؟ یعنی چجوری میشه برگشت به OFW ?
و اینکه وقتی از بین بردیمش میشه آپدیت کرد کنسول رو به فریمور های بالاتر و CFW های بعدی رو ریخت؟
تنکس![]()
شما تمام Home Brew هایی که نصب کردی رو پاک کن + بازی هایی که Image گرفتی
بعد به آخرین ورژن دستگاه رو آپدیت کن همه چی به حالت Official بر میگرده.
سلام . ببخشید من یکم زیادی آماتورم . یه چند تا سوال از خدمتتون داشتم .
Ps3 به این تلوزیون های قدیمی Slimfit TV سامسونگ متصل میشه ؟
مدلش هم » CS21E40
به مانیتور های CRT جطور ؟
الان روش -- جدیدی برای PS3 نیومده ؟ یعنی هنوز باید از بازی بک آپ بگیری بعد با یه دیسک اوریجینال بازی رو اجرا کنی ؟
سلام
تلوزیون اگه ورودی AV داشته باشه به راحتی میتونین بهش وصل کنید اگرم نداشت از تبدیل RF میتونین استفاده کنید.
به مانیتور CRT هم وصل میشه.
بک آپ گیری زمانی هست که شما دیسک اوریج دارین و می خواین بازی که بر روی دیسک قرار داره رو کامل بریزین روی هارد و با روش ه ک بازی رو بدون دیسک اجرا کنین! ولی بعد از ه ک شدن این کنسول از بازی های این کنسول دوستان محترمایمیج میگیرن و در محیط نت قرار میدن و فروشندگان هم بازی ها رو دادنلود کرده و بر روی DVD کپی کرده و میفروشن که شما به وسیله انتقال محتویات (که همون بازی ها هستن) بر روی هارد کنسول میتونین بازی هارو از روی هارد اجرا کنین.
چرا gt5 رو کنسول اجرا نمیشه....؟؟
ارور میده چیکار باید بکنم...؟؟؟![]()
محمد رضا جان Error اش چیه ؟
من بازی رو دارم هیچ مشکلی نداره.
بگو چه اروری میده شاید تونستم مشکلتو حل کنم ؟؟؟
من بازی رو دارم مشکلی نداره....
ریجن بازی تو بگو برات eboot و پجشو پیدا کنم شاید مشکلت حل شه؟
دوستان یه سوال می شه ، تصویر رو از hdmi گرفت و صدا رو از AV ؟!؟ دوستان اگه کسی با مانیتور بازی می کنه در این مورد ما رو راهنمایی کنه ...
تشکر . ولی یه مسئله ای یعنی وقتی کنسول -- شد میشه اون دی وی دی هایی رو که میفروشن رو کپی کرد رو هارد کنسول بعد همینجوری اجرا میشن ؟ یعنی یه دیسک اوریجینال نباید رو دستگاه باشه ؟ آخه من یه جا خوندم باید باشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)