تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 3195 اولاول ... 20860865869870470570670770870971071171271875880812081708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من اینه که اصلا نمیتونم با 360 به انترنت وصل بشم.این صفحه ای که شما دادین کار های بعد از وصل شدن به اینترنت رو توضیح داده
    اگه ADSL داری يه سر كابل Ethernet رو به مودم بزن يه سر ديگش رو به ايكس باكس بعدش اول مودم رو روشن كن بعدش ايكس باكس رو
    حالا يه تست كانكشن بكن اگه وصل شد كه خدارو شكر ( مثل من خوش شانسی ) اگه وصل نشد تنظيم IP ميخواد كه اينجا كامل توضيح داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد

2. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من اینه که اصلا نمیتونم با 360 به انترنت وصل بشم.این صفحه ای که شما دادین کار های بعد از وصل شدن به اینترنت رو توضیح داده
    فکر کنم جواب شما رو تو پست 7051 دادم !!!
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه
    کسی میدونه کِی الیت با برد جاسپر وارد ایران میشه؟ ، اگه خیلی طول می کشه که من برم پرمیوم با برد جاسپر رو بگیرم :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام خدمت همه
    کسی میدونه کِی الیت با برد جاسپر وارد ایران میشه؟ ، اگه خیلی طول می کشه که من برم پرمیوم با برد جاسپر رو بگیرم :(
    سلام، الايت جاسپر ايران اومده، nextgen يه مدت داشت كه مي داد 400000 تومن (اگه تو توپ خونه بگردي احتمالا ميتوني پيدا كني!)
    فتحي كه هنوز نياورده، تو مي توني يه پرميوم جاسپر بگيري، هاردش كه 60 و مي توني تا 5 تا بازي روش بريزي و يه كابل hdmi هم براش بگيري كه فكر كنم 12000 تومن باشه. اينجوري به صرفه كه پرميوم بگيري!!!

7. این کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض صدای دالبی 5.1 کاناله

سلام.
    یه سئوال دارم در مورد صدای دالبی 5.1 کاناله. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات درست و کاملی داره جواب بده :
    مقدمه :
    از اونجایی که سینمای خانگی ورودی HDMI نداره اگر بخوایم از HDMI استفاده کنیم باید به TV وصلش کنیم.
    با این تفاسیر صدای 5.1 و تصویر رو با هم به تلویزیون انتقال دادیم ، تلویزیون که نمیتونه 5.1 پخش کنه. باید صدا رو از تلویزیون با کابل استریو به AUX سینمای خانگی انتقال بدیم! که در اینصورت صدای استریو دو کاناله خواهیم داشت نه دالبی 5.1 !
    سئوال :
    صدای دالبی رو چطور بگیرم ؟

9. این کاربر از اسپارتان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام خدمت همه
    سلام ...
    از شما و بقیه دوستان یه خواهش دارم!
    لطفا قبل از اینکه سوالی رو مطرح کنید، یه سری به 3/2 صفحه قبل بزنید یا تاپیک رو جستجو کنید ...
    اگه شما صفحه قبل رو خونده بودید، جواب سوالتون داده شده بود!
    اخرین قیمت هایی که من داشتم از توپخونه این ها بود :

Arcade
    falcon : 220
    jasper : 245

premium
    falcon : 290
    jasper : 335

elite
    falcon : 340
    jasper : 400
    اینا آخرین قیمتهایی هستن که تو صفحه قبل (pedram_sad) عزیز زحمت کشیدن و گذاشتن ...
    البته میدونم شما تازه وارد هستید و ممکنه با قوانین خیلی آشنا نباشید!
    با این حال، مــمــنون ...

11. 2 کاربر از X-Volt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

فتحی گفته که شنبه جنساش می رسه!!انشاالله که درست گفته باشه و ما هم به جمع شما بیایم!

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    یه سئوال دارم در مورد صدای دالبی 5.1 کاناله. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعات درست و کاملی داره جواب بده :
    مقدمه :
    از اونجایی که سینمای خانگی ورودی HDMI نداره اگر بخوایم از HDMI استفاده کنیم باید به TV وصلش کنیم.
    با این تفاسیر صدای 5.1 و تصویر رو با هم به تلویزیون انتقال دادیم ، تلویزیون که نمیتونه 5.1 پخش کنه. باید صدا رو از تلویزیون با کابل استریو به AUX سینمای خانگی انتقال بدیم! که در اینصورت صدای استریو دو کاناله خواهیم داشت نه دالبی 5.1 !
    سئوال :
    صدای دالبی رو چطور بگیرم ؟
    سلام
    اگر سینمای خانگی شما ورودی HDMI نداره میتونید برای گرفتن صدا دالبی از روش زیر برید.

xbox را با کابل HDMI یه tv وصل کنید.(برای تصویر)

سپس تبدیل زیر را تهیه کنید.

بعد کابل اپتیکال زیر را تهیه کنید.

و این کابل را به خروجی صدا اپتیکال (کابل اول که عکسش گذاشتم) وصل کنید و سر دیگه هم به ورودی اپتیکال سینمای خانوادگی.(در این صورت باید سینمای خانوادگی شما ورودی اپتیکال داشته باشه.

اگه این ورودی را هم نداره من که دیگه چیزی به دهنم نمیرسه.در این صورت بهتره دستگاه اصلی سینمای خانوادگی خودتون را با یک مدل جدید تر عوض کنید.
    Last edited by choory; 22-06-2009 at 15:29.

14. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    اگر سینمای خانوادگی شما ورودی HDMI نداره میتونید برای گرفتن صدا دالبی از روش زیر برید.

xbox را با کابل HDMI یه tv وصل کنید.(برای تصویر)

سپس تبدیل زیر را تهیه کنید.

بعد کابل اپتیکال زیر را تهیه کنید.

و این کابل را به خروجی صدا اپتیکال (کابل اول که عکسش گذاشتم) وصل کنید و سر دیگه هم به ورودی اپتیکال سینمای خانوادگی.(در این صورت باید سینمای خانوادگی شما ورودی اپتیکال داشته باشه.

اگه این ورودی را هم نداره من که دیگه چیزی به دهنم نمیرسه.در این صورت بهتره دستگاه اصلی سینمای خانوادگی خودتون را با یک مدل جدید تر عوض کنید.
    ازت سپاسگزارم.
    مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تمام سینماهای خانگی فقط خروجی HDMI داشته باشند .البته یک مدل سونی دیدم که ورودی داشت اونم به این دلیل بود که RECORDER بود نه سینمای خانگی!
    در مورد کابل نوری هم یه سری اطلاعات کاملتر اگه بهم بدی ممنون می شم چون مدلهای مختلف با قابلیتای مختلف هست.مخصوصا نوع کانکتور؟
    بازم ممنونم.
    Last edited by اسپارتان; 22-06-2009 at 13:51. دليل: اضافه کردن مطلب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

پدرام جان قیمت ها رفته بالا یا کشیده پایین تو این چند روز درگیریها و بسته شدن همون توپ خونه روزه 4 شنبه و 5 شنبه؟؟؟

17. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •