من نمی فهمم برا چی 3 روزه ساعت 11 صبح به بعد هی تایم اوت میده بعدشم کلا چراغ مودم قرمز میشه!! دقیقا سر یه ساعت مشخص... هیچ کس هم پاسخگو نیس...
پی نوشت: شرق تهرانم
من نمی فهمم برا چی 3 روزه ساعت 11 صبح به بعد هی تایم اوت میده بعدشم کلا چراغ مودم قرمز میشه!! دقیقا سر یه ساعت مشخص... هیچ کس هم پاسخگو نیس...
پی نوشت: شرق تهرانم
مرکز تهران هم در حال حاضر مشکل داره
ظاهرا" مجددا" مشکل GPS پیش اومده چون GPS هم قطع شده
سلام دوستان از دو هفته پیش انتن مودم یهو قطع شده از مودم مشکلی نیست چون منطقه دیگه ای تست کردم بدون مشکل کار کرد
الان چند باره دارم با پشتیبانی انلاین ایرنسل در این مورد صحبت میکنم همش الکی هی میگن مودم رو ریتارت کن در صورتی که مشکلی تو مودم نیست اعصابم و بهم ریخته میترسمم برگردم adsl که سرعتش اغنامون نکنه چنین مشکلی دوستان داشتن؟
یعنی چطوری GPS قطع میشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
همون داستانی که میگفتن امواج مزاحمی که روی GPS اختلال ایجاد کرده ....
ویز هم نمیتونه GPS رو پیدا کنه
عجب بی شرف هایی
اینقدر قوی
بعید هم نیست مثلاً روی رفتار پرندگان و جهت یابی موجودات هم اثر بذاره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلام ببخشید میشه بفرمایید منظور از مودم انلاک شده چیه؟ یعنی میشه مثلا سیم کارت ی اپراتور دیگه رو داخل ی مودم اپراتور دیگه گذاشت؟ من مودم z6000td lte ایرانسل دارم میخوام ببینم میشه آنلاکش کنم که بتونم سیم کارت معمولی داخلش بزارم و از نت استفاده کنم؟
سلامدوستان td ترکیده اصلا هیچ رقمه یک هفته ای هست اصلا کامل قطع وصله سرعت زیر 100kb رسیده اصلا وضعیه !! هر چی زنگ میزنم پشتیبانی نیم ساعت تو صف بعدا میگن تهران مشکل پیدا کرده خبر مرکشون چه غلطی دارن میکنن !حیف خطوط مخابراتی pcm هست یه نت نداریم جایگزینش کنیم !
به سپ اه اعتراض کنید که بدون توجه به سلامت مردم، کیلو کیلو پارازیت رو روانه آسمون و خونه هامون میکنه و دارن روی مختل کردن سیگنالای GPS کار میکنن که اگه چیزی اومد سمتشون به هدف نخوره...
کلا حجم td lte ایرانسلم که تموم شد انداختمش تو کمد
قطعی ها و افت پینگ و تک کانکشن که دیگه عادی شده بود
وقتی طرحای نامحدود صد گیگشو برداشت من دیگه بیخیالش شدم
ضمنا من ستارخان تهرانم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)