مودم همه جای دنیا کارش اینه که اینترنت رو با کیفیت بهتر در اختیار کاربر بزاره
مگر اینکه اصلا اینترنت با کیفیتی وجود نداشته با هزاران فیلتر براش گذاشته باشن
مودم همه جای دنیا کارش اینه که اینترنت رو با کیفیت بهتر در اختیار کاربر بزاره
مگر اینکه اصلا اینترنت با کیفیتی وجود نداشته با هزاران فیلتر براش گذاشته باشن
سلام.
دوستان من طرح یک ماهه ی همراه اول فعال دارم. میتونم همزمان از این طرح های شبانه 2 تا 7 رایگان هم استفاده کنم؟
اگر ممکنه روش این کار رو میفرمایین؟
بله میتونید. کار خاصی نمیخواد انجام بدید اولویت مصرف با طرح های ساعتی و شبانه هست. یعنی اگه هر دو طرح رو فعال کنید از ساعت دو تا هفت از طرح ساعتی نامحدود حساب میکنه باهاتون.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نا محدود یک ماهه همراه اول . هر ماه 29 هزار تومان - از ساعت یک تا یازده صبح . در برابر ADSL مفت مفت هست . هر گیگ برای من کمتر از 13 تومان می افتد .
صبح تا شب هم بیرون م . فقط به پیام های متن ی تلگرام جواب میدم . نهایت ش یک ماه با تعرفه ازاد میشه هفت هزار تومان . به پیام های تصویری ویدیویی چرت پرتی تلگرامی مردم نگاه نمی کنم . فوق العاده اعصاب م میزان شده . و راحت م . لعنت بر ADSl هشتصد کیلو به زور از شرکت ها ی مختلف می گرفتم .
سرعت با مودم بین 2.5 تا 2.7 مگابایت با کابل لن وصل میشم . نه گیگ در هر سایت پر میشه حداقل . یک ماه قبل . دو نیم ترا بایت دانلود م بود . دیشب هشتاد و هشت گیگ دانلود زدم
با ایرانسل که بعد از ساعت شش سرعت به هشت مگابایت میرسد ان قدر قطع وصل داشت که فایل ها ده درصد خرابی داشتند .
بی خیال شدم با 3G همراه اول خیلی راضی م .
Last edited by farzad2020; 17-04-2017 at 20:18.
ی سوالی ک ذهنم شدید درگیر کرده این همه فایل رو میخواید چکار !!
من دیشب 3 4 گیگ دانلود داشتم سرعت هم خیلی خوب بود adm میانگین زده بود 1.2 مگابایت
سرعت امشب شبانه افتضاحه رو 150کیلوبایت!!
از من خوب بود
بیرون 1.5 مگابایت تو خونه 1 1.1
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
برین تو other تایپ کنین
- - - Updated - - -
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
برین تو other تایپ کنین
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)