همچنان از ابراز لطف و محبت همه شما شگفت زده شدم که شما چقدر با محبت و خوش قلب هستید که کاربران نه چندان قدیمی تر رو یادتون مونده
فقط می تونم ازتون تشکر کنم و براتون آرزو کنم که هر آنچه آرزوی داشتنش رو دارید رو خدا بهتون بده هر چند تو این مدت که نبودم خدا ازم عزیزانی رو گرفت که برای همیشه با خاطرات شیرین اونها زندگی کنم
امید به روزهای خوش آینده
برای اینکه فقط اسپم نداده باشم:
راستش دو مرتبه قصد صاحب شدن این هدفون رو داشتم اما هر دو بار قسمت نشد به همین خاطر نمی تونم نظر دقیق و واقعی درمورد اون بگم ولی این هدفون یک ارتقآء بسیار خوب برای مدل قبل از خودش یعنی 840 هست ارتقآء ی که بیس و مید اون فلت تر شده های با جزییات بیشتری به گوش می رسه کیفیت ساخت بهتر شده و از نظر ظاهری بسیار خوش استایل تر به نظر میرسه و برای درایو کردنش فکر می کنم نیاز به یک آمپ ساده باشه چون توان اغلب پلیرها برای راه اندازی اون کافی نیست.
یکی از هدفونهای مورد علاقه م بوده ولی جدیدآ از مدلهای بهتر بی خبرم
یک بار دیگه از محبت همه کاربران این بخش که در تلاش برای به اشتراک گذاشتن تجربه خودشون هستند تشکر ویژه میکنم و امیدوارم که به زودی همه با هم و در کنار هم هر آنچه که تجربه کردیم صمیمانه در اختیار هم قرار بدیم تا لذت بیشتری از این تفریح خوشایند ببریم
شما هم موفق باشید.