تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 752 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان هدفون باز گفتم شاید براتون جالب باشه و بخواید با هزینه بسیار کم یه آمپلی فایر هایبرید (لامپ + ماسفت) برای هدفون بسازید و این تجربه هیجان انگیزی باشه براتون
    به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید

2. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با سلام
    2 تا پیشنهاد دیگه هم هست که البته نمیشه گفت از مدلهایی که انتخاب کردین بهتره یعنی تقریبا تو یه سطح هستن.panasonic hje300 و sennheiser mx365
    اگه دو مدل قبلی رو نتونستین پیدا کنین میتونین اینها رو انتخاب کنین.
    موفق باشین
    ممنونم دوست من .
    الان دلم می خواد به اوضاع داخلی این کشور عزیز همیشه سر افراز ، هر چی از دهنم در می آد بگم .
    بیشتر از 20 تا سونی سنتر توی تهران رو گشتم ، هیچ کدوم مدل 60 رو نداشتن ، داشتند ، نمی فروختند ، برام جالب بود ، می گفت این ها رو گذاشتیم ملت ببیند ، بگذریم .
    از قید 60 سونی که گذشتم ، گفتم برم 830 کریتیو رو بگیرم ، اول که یارو باز داشت کلی خوشحال شدم ، تست که کردم ، صداش که در نمی اومد ، توی گوشم هم که اصلا گیر نداشت ، جعبه اش رو هم که دیدم ، دیدم فیک بود . هر چی که به یک عدد 630 با گارانتی ، 30 چوق رضایت دادم ، که مردم از بی هدفونی تو این دو هفته ...
    از لطف همه دوستان ممنونم .
    کاش یه روزی برسه من هم بتونم بدون نگرانی از اصل و تقلبی بودن و غیره و غیره ، تو آمازون سفارش بدم و راحت از دیوایسم لذت ببرم

همه دوستان موفق باشند و پیروز

4. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

همچنان از ابراز لطف و محبت همه شما شگفت زده شدم که شما چقدر با محبت و خوش قلب هستید که کاربران نه چندان قدیمی تر رو یادتون مونده

فقط می تونم ازتون تشکر کنم و براتون آرزو کنم که هر آنچه آرزوی داشتنش رو دارید رو خدا بهتون بده هر چند تو این مدت که نبودم خدا ازم عزیزانی رو گرفت که برای همیشه با خاطرات شیرین اونها زندگی کنم

امید به روزهای خوش آینده

برای اینکه فقط اسپم نداده باشم:
    راستش دو مرتبه قصد صاحب شدن این هدفون رو داشتم اما هر دو بار قسمت نشد به همین خاطر نمی تونم نظر دقیق و واقعی درمورد اون بگم ولی این هدفون یک ارتقآء بسیار خوب برای مدل قبل از خودش یعنی 840 هست ارتقآء ی که بیس و مید اون فلت تر شده های با جزییات بیشتری به گوش می رسه کیفیت ساخت بهتر شده و از نظر ظاهری بسیار خوش استایل تر به نظر میرسه و برای درایو کردنش فکر می کنم نیاز به یک آمپ ساده باشه چون توان اغلب پلیرها برای راه اندازی اون کافی نیست.

یکی از هدفونهای مورد علاقه م بوده ولی جدیدآ از مدلهای بهتر بی خبرم

یک بار دیگه از محبت همه کاربران این بخش که در تلاش برای به اشتراک گذاشتن تجربه خودشون هستند تشکر ویژه میکنم و امیدوارم که به زودی همه با هم و در کنار هم هر آنچه که تجربه کردیم صمیمانه در اختیار هم قرار بدیم تا لذت بیشتری از این تفریح خوشایند ببریم

شما هم موفق باشید.
    تسلیت میگم رضا جان
    ببین چه حرفهایی که پشتت نزدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام
    این مدل pioneer وایرلس رو من کلا تو بازار ایران ندیدم البته یه مدل دیگه وایرلسش رو تو جمهوری دیده بودم که بهمراه تلوزیون میفروختن ولی سیستم دالبی نداشت.
    شاید نمایندگیش داشته باشه ولی اگه نتونستین پیدا کنین پیشنهاد میکنم از سونی مدل mdr-ds3000 ویا از سنهایزر مدل pc163d و pc333d رو انتخاب کنین که داخل ایران هم موجود هستن و سیستم دالبی مورد نظرتون رو هم دارند.
    موفق باشین
    میشه لطف کنید قیمت این سه مدل رو بفرمایین؟ خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال...میگم شما از eq استفاده میکنین؟اگه میکنین واسه همه سبک ها از یه نوع استفاده میکنین؟

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از دوستان تهراني كسي m50 داره قبل از اينكه بخوام بخرمش تست كنم ي مقايسه اي حضثري با 280 خودم كنم
    ممنون ميشم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

میشه لطف کنید قیمت این سه مدل رو بفرمایین؟ خودتون کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟
    با سلام
    متاسفانه قیمت سونی رو نمیدونم ولی تو سایت 300 دلار هست که ایران رهجو تقریبا حدود 400 تومان باید موجود کرده باشه و سنهایزر pc333d حدود 350 هزار تومان هست .
    هر دو مدل سونی و سنهایزر رو پیشنهاد میکنیم.هر دو شرکت سازنده بهترین هدفونهای حال حاضر دنیا هستن.
    Last edited by salar_221; 07-05-2012 at 12:12.

11. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال...میگم شما از eq استفاده میکنین؟اگه میکنین واسه همه سبک ها از یه نوع استفاده میکنین؟
    با سلام
    قبل از هر چیز این توضیحات اکولایزر رو rezaomido مطالعه بفرمایین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و بعد از اون که خود اقا رضا توضیحات تکمیلی رو بهتون میدن.
    بله ما هم از اکولایزر استفاده میکنیم.البته بیشتر همون پیش فرض های خود پلیر ها و اکثرا هم روی حالت فلت .

13. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.sennheiser mx365 نصبت به creative اون panasonic hje300 ارجحیت دارد؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.sennheiser mx365 نصبت به creative اون panasonic hje300 ارجحیت دارد؟؟
    ممنون
    نسبت به کدوم مدل کریتیو؟
    در مقایسه با hje300 بیس ضعیفتری داره ولی از لحاظ مید و های تقریبا مساوی هستن .hje 300 صدای گرمتر و موزیکالیته تری داره.

16. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •