سلام دوستان.
از دیروز تا الان سرعت خیلی افتضاح شده . انجمن رو به سختی باز میکنه ! با یک وضعی تونستم بیام اینجا ! سرعت دانلود هم خیلی افت کرده ! مشکل از چیه ؟ برطرف میشه ؟
ممنون
سلام دوستان.
از دیروز تا الان سرعت خیلی افتضاح شده . انجمن رو به سختی باز میکنه ! با یک وضعی تونستم بیام اینجا ! سرعت دانلود هم خیلی افت کرده ! مشکل از چیه ؟ برطرف میشه ؟
ممنون
داداش منم همین مشکلو از دیروز دارم! سرعتم روی ده کیلو بایت هم نیستش! نمیدونم چه مرگشونه! اینورا بارون که میزنه اینجوری میشه انگارالانم با وایمکس دارم پست میدم!
![]()
برای من امروز صبح خوب بود تا ساعت 10
یدفعه خرب شد یه غلطی دارن میکنن یا محدود میکنن یا آزاد ممکنه که پهنا دارن اضافه میکنن
من که شاید برم یه جای دیگه
ولی نمیتونم برم چون قیمتهای مخابرات زیادی ارزونه
من تا مهلت سرویسم 14 روز مونده اگه درست شد که میمونم اگه بخواد همینطوری بشه دیگه شارژش نمیکنم
سلام دوست عزيز![]()
متاسفانه اينترنت مخابرات روز به روز پسرفت داشته، و ما کاربرها هر روز اميدوارتر از ديروز، ميگفتيم اين ماه نه، ماه بعد و... درست ميشه
متاسفانه الان ديگه قابل تحمّل نيست
7 تا لينک همزمان از سرور راسخون با هم گذاشتم، مجموع سرعتش در اين لحظه به 40 کيلوبيت نميرسه، پينگ و باز کردن وبسايتها که افتضاح!!!
کاش سرويس با دانلود نامحدود ارائه نميدادند، ولي سرعت تک لينک 480-500 ثابت باقي مي موند، مثل روزهاي اوجش(2 مگابايت نخواستيم)
يادش بخير دانلود رايگان شبانه تو 5 ساعت 6-8 گيگ دانلود ميکرديم، الان همين مقدار رو بايد تو 24 ساعت دانلود کنيم
(هرچند که خيلي وقته دانلود نميکنم)
سلام .
یکی از دوستانم با شماره 2020 تماس گرفته . گفتن که یه اختلالی در شبکه پیش اومده. قول دادن تا 2 یا 3 روز آینده برطرف میشه !![]()
Last edited by ALI . R; 27-07-2013 at 14:01.
بله،پارسال تابستون یادتون هست،512 با 16 گیگ و 6 ساعت دانلود شبانه چه سرویسی بود،الان بدترین مخابرات بین استانا مازندران شده،یک زمانی هیچ isp مثل مخابرات مازندران نبود![]()
آخ آخ آخ یادم نیار که همون موقع بود میخواستم این سرویس رو بگیرمو از دست شاتل دزد خلاص شم ولی یهویی تو مخابرات مازندران زلزله اومد ! همه چی بهم ریخت![]()
این جوابیه که به من دادن:
با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است عليرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)