تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 2605 اولاول ... 20760765769770370470570670770870971071171775780712071707 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

نه عمو جون! تمام پهنای باند خارجی محدود میشه حداقل برای من که اینطوره و فرقی نداره سرورهای قدرتمند گوگل باشه یا یک آپلود سنتر متوسط این سرورهای speedtest هم همگی بی مشکل هستند من چون تو اون ساعات تست کردم همه جا هر سروری باشه درست نشون میده حالا 10 kb تفاوت که مهم نیست یه سرور رو چند بار تست بگیری نتایج مختلف میده همینهایی که خودت گذاشتی هر 3 سرور خارجی حدود نصفه بله برای دانلود چند کانکشن IDM مشکلی نداری!هر ارتباطی که تک کانکشن باشه سرعت خیلی کمی داره توضیح کافی داده شده قبلا...

اینم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سرور و .. نیست!همون سرورها با پروکـسی :

فازت چیه دایی ؟

دیگه قسمت اینه فعلا با سرعت پایین دانلود کنی ...

صلوات بفرست حل میشه
    در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
    حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .

محتوای مخفی: . 
    لپ تاپ و گوشیت تو حلقم از dv6 داشتنت راضی ام اما از اون یکی نه !
    Last edited by Persian-swag; 17-05-2013 at 19:41.

2. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

قبلا بدترم بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فازت چیه دایی ؟

دیگه قسمت اینه فعلا با سرعت پایین دانلود کنی ...

صلوات بفرست حل میشه
    در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
    حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .

محتوای مخفی: . 
    لپ تاپ و گوشیت تو حلقم از dv6 داشتنت راضی ام اما از اون یکی نه !
    اگه با صلوات و دعا حل میشد خوب بود که... فاصله جغرافیایی که مهم نیست مهم مسیر اینترنتی هست که از اون به سرور مقصد دسترسی پیدا میکنی ممکنه پینگ و سرعت با سرورهای عراق و قطر خیلی بدتر از مسکو و لندن باشه!بله همه نتایج دقیقا یکسان نیستن اما یه حداقل مثلا 100 هست برای 1 مگ نه اینکه تهران 130 باشه بغداد 30!شما با IDM حدود 120-130 همه 1 مگ ها دانلود میکنن اما با مرورگرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین سرعتت چقدره ... شاید محدودیت نداری اصلا!

آب هویج بستنی قیمت پ.خ کن ...

5. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

این فایل که آخرین ورژن گوگل کروم هست ( DEV ) رو با همین ورژن کروم دان می کنم با 16 دان می کنه اما با IDM با 130 ...
    آخه دایی این که مسیر زیاد مهم نیست درست ولی مثلا من با سرور Viena و Rome تقریبا اختلاف زیادی دارم اینکه تو اون تایم که داره تست می گیره Packet چحوری بره مهمه
    چون پینگ بالاست تا میاد پر کنه زود تست تموم میشه و نمی تونه کل پهنای باندن رو چک کنه !
    ضمنا من 2مگ نامحدود داشتم کردمش 1 مگ نامحدود !

اوه اوه فازت بدجور بالاست حالا بازی می خوای ؟
    چی ؟

بفرمیو دایی جون :

محتوای مخفی: بستنی آبگوشت  

ضمنا نسخه های جدیدترین برنامه ها به خصوص کروم ( خیلی دوسش دارم ) رو همیشه از اینجا بگیر نرو از سرور خودش که بد دان می کنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Persian-swag; 17-05-2013 at 21:13.

7. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این فایل که آخرین ورژن گوگل کروم هست ( DEV ) رو با همین ورژن کروم دان می کنم با 16 دان می کنه اما با IDM با 130 ...
    آخه دایی این که مسیر زیاد مهم نیست درست ولی مثلا من با سرور Viena و Rome تقریبا اختلاف زیادی دارم اینکه تو اون تایم که داره تست می گیره Packet چحوری بره مهمه
    چون پینگ بالاست تا میاد پر کنه زود تست تموم میشه و نمی تونه کل پهنای باندن رو چک کنه !

چی ؟

بفرمیو دایی جون :

خسته نباشید!
    با 16 تا کانکشن دایل آپ از این بیشتر پر میکنه. مهم سرعت دانلود با 1 کانکشنه. IDM رو با یک کانکشن بزار ببینیم سرعتت چه جوریه واسه من که به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
    اینم سرویس مثلا 1 مگابیت ما:

9. 4 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

من سرعت تک کانکشنم تو فایلی غیر از کروم 50 هست که با نت آشغال ایران خیلی عالیه !
    دکی جون با این نت پر از محدودیت Ip و ....مسلما تک کانکشن سرعت خیلی میاد پایین انتظار داری انفجاره نور بشه !

11. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من سرعت تک کانکشنم تو فایلی غیر از کروم 50 هست که با نت آشغال ایران خیلی عالیه !
    دکی جون با این نت پر از محدودیت Ip و ....مسلما تک کانکشن سرعت خیلی میاد پایین انتظار داری انفجاره نور بشه !
    مهندس جان چرا این نت پر از محدودیت نصف شبها و صبحها سرعت تک کانکشن انفجار نوره ولی بعد از ظهر ها انفجار گ**!!!

13. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چی ؟

بفرمیو دایی جون :

محتوای مخفی: بستنی آبگوشت  

ضمنا نسخه های جدیدترین برنامه ها به خصوص کروم ( خیلی دوسش دارم ) رو همیشه از اینجا بگیر نرو از سرور خودش که بد دان می کنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب بحث ما هم همینه دیگه تک کانکشن سرعت چطوره من تا زمانی که 512 هم داشتم تمام روز همه سرورها سرعت ثابت بود کف 60!گفتم که مساله پینگ بالا هم نیست شما تستهای صفحه قبل رو ببینی با پینگ 300-400 حداکثر پهنای باند رو تست کرده در هر صورت ... این محدودیت رو باید از مخابرات پرسید چیه!
    عمو جون اون کروم رو هم مثال زدم برات(تازه همون لینک رو s رو برداری کمی سرعتت بهتر میشه!) وگرنه محدودیت از طرف سرور رو خیلی راحت میشه دور زد(سرعت محدود-تعداد کانکشن پایین-تحریم ip ایران-فیلترینگ وپروتکلهای امن کند و ...)من همه چیز رو fetch میکنم مشکلی نیست leecher (رایگان) یا سرورهای الترناتیو دیگه هم که خیلی زیاده + پروکـسی!ولی یه سری استفاده ها دانلود نیست که با IDM کار راه بیوفته مشکل اینه!
    کلا هرچی داری با قیمتش لیست پ.خ کن

گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم
    چی کار کردی درست شد؟

16. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه .چه ربطی داره.
    من قبل از اینکه اینترنت مخابرات تو منطقمون بیاد مودم خریدم اتفاقا سود هم کردم من خریدم 40000تومن الان شده 70000.
    هیچ فرقی نداره چون این مارک به تمام شرکتا میخوره دیلینک
    شاید به خاطر این گفته که شاید دیر رانژه شه
    نمی دونم منظورش چی بوده
    مگه چه فرقی داره؟

برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
    من هم موندم که آخه چه ربط یا فرقی داره ...

رانژه یعنی چی ؟ منظور از دیر رانژه شدن چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •