ممنون سایبر جان
بوش چطوره؟ یه توصیفی بکن
در کل به قیمتش میرزه به نظرتون؟
ممنون سایبر جان
بوش چطوره؟ یه توصیفی بکن
در کل به قیمتش میرزه به نظرتون؟
من سالها پیش این لانوین رو داشتم کیفیتش خیلی خوب بود و بسیار بوی مطبوعی داشت فقط یادمه از نظر
موندگاری ضعیف بود و بوش زودی میپرید اما از لحاظ خوشبو بودن خیلی خوبه
راستی دوستان یه سوال داشتم...شما اگه دو تا کار City tower و Arabian nights از بوگارت رو تست کرده باشید کدوم به نظرتون کار بهتریه؟از نظر خودم عربین نایتس بهتره و سیتی تاور خیلی به نظرم شبیه به همون وان من شو میزد.
حالا باز دلم میخواست نظر شمارو هم بدونم.
راستی بچه ها این عطر جدید Bling از اجمل چیه چجوریه انقد خودشو کشته داره هی هر روز تبلیغشو میکنه؟ چند وقته تو فیسبوک کلی گیر داده به این عطر بلینگ ولم نمیکنه..کلی مسابقه گذاشته و جایزه میده به خریداراش...کنجکاو شدم بدونم اگه کسی تستش کرده یه توضیحی راجع بهش بده مام بدونیم چطوریاس؟
با سلام خدمت آقای arsenal_mmm
غرض از مزاحمت - آقا ما بعد از مدتها اوستا گری تو خرید ادکلن پیش اون رفیقت رفتیم (پیرمرد اسباب بازی فروش تو اسکندری) و تو اون ریخت وپاش ویترین یه ادکلن اصل فرانسه به اسم black stripe گیر آوردم .بوش شیرینه و ادویه ای نیمه تند. در کل کلاسیک و باحاله.قیمتو بگو چند ؟ همش 10 چوب . تو اینترنتم سرچیدم دیدم اصله .دمش گرم و دمت گرم.
جون من باحال بود نه؟![]()
با سلام خدمت آقای arsenal_mmm
غرض از مزاحمت - آقا ما بعد از مدتها اوستا گری تو خرید ادکلن پیش اون رفیقت رفتیم (پیرمرد اسباب بازی فروش تو اسکندری) و تو اون ریخت وپاش ویترین یه ادکلن اصل فرانسه به اسم black stripe گیر آوردم .بوش شیرینه و ادویه ای نیمه تند. در کل کلاسیک و باحاله.قیمتو بگو چند ؟ همش 10 چوب . تو اینترنتم سرچیدم دیدم اصله .دمش گرم و دمت گرم.
جون من باحال بود نه؟![]()
1-نمیدونم.میتونی از perfumeshoping.ir یا kishperfume.com زنگ بزنی بپرسی
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فکر کنم همون برند دانهیل باشه . کدومش ؟
سایت عطرافشان هم ، این ها رو نمیدونم ولی چندتا عطرو از وزرا پرسیدم قیمتهاشون تقریبا یکی بود
هیچ کدوم هم تست نکردم بدونم چه طورن .
یه بوی چوبی داره که یه جورایی گسه.یکم حس گرما هم توش حس کردم و زیاد خودم خوشم نیامد ولی خیلی طرفدار داره.
موندگاری هم بد نیست.
نسبت به ادکلن ها دیگه که همه گرون شدن باز تو اون رنج خوبه.
حتما قبل خرید تست کنید.خوشبختانه اکثرا دارن این مدل رو.
این سیتی تاور یجورایی منو یاده آزارو ویزیت میندازه.
دوتاشون کارهای خوبی هستن .
سلامامروز کوچه مروی بودم . رفتم مغازه گل سنگ xs نداشت . ادکلنهاش هم گرونتر از مغازه های دیگه بود در حالی که بعضا همون جنس بود ( مثل لالیک جوهر سیاه )رفتم یه مغازه دیگه چند تا ادکلن آورد و آخرش ungaro 3 خریدم .70 تومن . بوش هم بدک نیست . یه کم قدیمیه ولی باز هم خوبه . نظرتون در مورد این ادکلن چیه ؟ راستی کسی ادکلن سیگار اصل سراغ داره ؟ من خیلی از بوی این ادکلن خوشم میومد ولی دیگه نیستش .![]()
Last edited by boros; 25-07-2012 at 20:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)