بچه هایی که 06 بودن میگن آدم درستی نبوده ولی !
بچه هایی که 06 بودن میگن آدم درستی نبوده ولی !
1- 40تومن شاید اختلافش 2سه تومن باشه.البته ما که سپاه بودیم اونایی که غیر بومی بودن دوبرابر بومیا حقوق میگرفتن البته ماههای آخر خدمتونم حقوق غیر بومیا عین بومیا شد.
2- در حین آموزشی میشه معاف دایم هم گرفت البته بایدن بند پ ت خیلی قوی باشه.
فوق دیپلم نزدیک 45.000ه ! لیسانس بیشتره !40تومن شاید اختلافش 2سه تومن باشه
برداشت ها متفاوت هست ، شاید چون آخرین دوره با ما بود خوش برخورد شده بودهبچه هایی که 06 بودن میگن آدم درستی نبوده ولی !
این آخرین عکسی هست که ازش در دسترس هست ! مال تحلیف دوره خودم
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
حقوق من 64 هزار تومن هست که یخورده کسری میخوره بهش میشه 44 تومن حدودا1- حقوق لیسانس ها چقدره ؟ آیا حقوق سربازها با مدرک یکسان در ارگانهای مختلف با هم فرق داره ؟ مثلا حقوق سرباز لیسانس ناجا با حقوق سرباز لیسانس نزاجا فرق داره ؟
روزی 64 تومن یا ماهی ؟
ببخشید اشتباه شد .
منظورم داروهایی بود که لازم میشه و باید ببریم .
اگه میشه جواب باقیش هم بدید .
امروز رفتم پلیس +10 و المثنی برگه سفیدم رو گرفتم و بر اساس پیگیری هایی که داشتم مشخص شد که هنوز برگه سفیدم به دست پست نرسیده .
و در برگه ای که گرفتم نوشته بود مرکز آموزشی ولیعصر آباده شیراز و نیروی به کار گیرنده هم نوشته .
حالا کسی از دوستان درباره وضعیت اونجا خبری داره که چه طوری هست ؟
و آموزشی اونایی که اونجا هست و اعزامی 18 / 11 پ . خ کنن به من که با هم بریم عشق و حال .
ماهی هست
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
من هم 11/18 هستم فقط کرمان
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
اگر تا سال دیگه دانشگاه نری سال 91 مشمولی
درسته اما کسوراتش را حساب کن من خالصش را گفتم.بازنشستگی ،بیمه
خسته نباشید ماهی 40 تومن یعنی روزی هزار و 300 تومن
بندازن صندوق صدقه صوابش هم بیشتره![]()
خالص پرداختی که من به من میدن 43.000ه ! با مدرک فوق دیپلم ! ماه های اول 33.000 بود ! بعد میزد توش 10.000 بابت قسط کم میشه :| ! ولی بعدش شد 43.000 !
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)