آپدیت جدید اومده؟
نوشته 190 مگ!!!!؟
مگه همین چند روز پیش نبود آپدیت ؟
یا بازم لانچر من قاط کرده؟
![]()
آپدیت جدید اومده؟
نوشته 190 مگ!!!!؟
مگه همین چند روز پیش نبود آپدیت ؟
یا بازم لانچر من قاط کرده؟
![]()
لانچرت درسته آپدیت برای udyr skin هستش که خیلی چیزای باحالی با خودش آورده![]()
atrox شدیدا impossible ! مثل nanus خوب دوم میاره .......
اوههههههههههههههه اقا چقد صفحه اول لانچر خفن شدهمن فقط پشت سر هم اسپلای سمت راستو میزنم هی لانچر تغییر کنه مثل این ندید بدیدا
این spirit guard udyr هم خفن ,180 مگ حلالشون
![]()
Last edited by pancha73; 17-07-2013 at 18:53.
یکی دقیقا بکه وظایف کلی junglers چیه
بدجور حوس udyr کردم
بجز این چیز دیگه ای هم هست ؟
Playing as a Jungler – As a jungling champion, you should be able to quickly acquire epic monster buffs to accelerate your monster killing. Using these buffs, you may find that ganking (attacking enemies from behind, unannounced) enemy champions will be both easy and profitable.
Last edited by smohsen; 17-07-2013 at 20:53.
منم جو گیر شدم udyr رو خریدم.خیلی حال میده![]()
وظیفه اصلیش اینه که تو سرتاسر نقشه ول بگرده و هرچی گیرش اومد استفاده کنه : مثل buff هایی که از creep های جنگل می گیره (غول سنگی یا همون blue رو بکشی mana Regen و cooldown reduction میده و کشتن سوسمارها یا همون Red هم باعث میشه basic attack دشمن رو Slow کنه و کمی هم bonus damage بزنه)، مثل کمک کردن در کیل گرفتن از چمپ های دشمن ، مثل دفاع از turret های خودی و فارم کردن وقتی که صاحاب Lane اونجا نیست. udyr امروز هرچی بازی کردم تو هم شون بود ولی همیشه به طرز جالبی مدام دهنش سرویس میشد
![]()
Jungler شغل شریف و اگر درست انجام نشه کل تیم به نابودی رفته تو همین مسابقات میدیم
Jungler رسما رفته بود پیک نیک و یکبار دریق از یک گنگ تیم بدون Jungler رسما ر..د
کلا این Urdy امروز زیاد میرفتن هر کس میرفت گند میزد به بازی ما ................. فقط بخاطر یه skin میکشتن خودشون قیافشون مثل این![]()
Last edited by Fusi0n; 17-07-2013 at 22:32.
عین افرادی نوشتی که فارسی بلد نیستن بعد رفتن گوگل ترانزلیت ترجمه کردن به فارسی
شغل شریف و اگر درست انجام نشه کل تیم به نابودی رفته تو همین مسابقات میدیم
فقط بخاطر یه skin میکشتن خودشون قیافشون مثل این
![]()
من 3 روز بن شدم فقط دارم با لانچر حال میکنم.
راستی راهی هست که از بن در بیام مثلا با یه تیکت؟ چون به خاطر قطعی نت لیو شدم![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)