توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
اخه چرا
راستی عکس گذاشتم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا
توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
اخه چرا
راستی عکس گذاشتم
منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا
میشه خودتون هم توی سایت ها چک کنید
خیلی ممنون
راستی منتظر نظراتتون راجع به هارد اکسترنال هستم
همچنین هارد لپ تاپ
Last edited by mehrabooni; 08-08-2014 at 21:05.
مدل هارد رو جست و جو کنید به نتیجه میرسید.
برای هارد لپ تاپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه AIDA64 Extreme Edition هم تست کردید ؟ حداقل در مورد هارد دیسک لپتاپتان ، مشخصات ریپورت شده با Crystal Disk Info یکسان بود (در صورت امکان عکس بگذارید) ؟ صرفاً برای آگاهی خودم هست که برنامه Crystal Disk Info درست گزارش میکند یا خیر ...
منظورتان از سرعت بالا ، RPM هست ؟ بر چه اساسی انتظار داشتید که 7200RPM باشد ؟ من سایت ADATA را مجدداً بررسی کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جایی هم نگفته که هارد داخلی بکار رفته در آن 7200RPM هست . در مورد لپتاپتان هم اگر برخلاف گفته فروشنده بوده میتونید پس بدید .]اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !
حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیزهمانطوریکه مشخص هست هارد دیسک بکار رفته WD Green هست و SMART Statusـهای این هارد هم OK هست . این هارد دیسکها به کم صدائی و Cool بودن معروف هست . واقعاً مطمئنید که صدای هارد دیسک آزاردهنده بوده !؟تا الان که صدای هارد ازار دهنده بوده
من 12 عدد WD my book دارم که از همین سری استفاده شده و واقعاً کم صدا هست و کاملا راضی هستم ...
این عکسها با ایدا64اکسترم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
لپتاپها یا کانفیگهای مختلفی دارند و یا اینکه تعویض شده است . کانفیگ لپتاپ بنده حتی با مشخصات اعلام شده در سایت اصلی هم متفاوت هست .
نکته جالب اینجاست که اگر به قسمت Specifications همین مدل لپتاپتان بروید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حجم هارد دیسک را 750GB نوشته ولی برای شما یک ترابایتی هست .
پس برنامه Crystal Disk Info درست ریپورت کرده .
خیلی ممنون راستش نیاز به قابلیت های اون مثل بکاپ گیری و به اشتراک گذاری فایل ها ندارم ظاهرش هم زیاد مهم نیست. به غیر از اینها برتری دیگه ای نسبت به مدل expansion داره؟ مثلا خنک تر هست؟
در ضمن گفتین میتونید از فن جهت خنک سازی استفاده کنید. میخواستم بدونم از چه فنی و چجوری استفاده کنم؟ اصلا مگه میشه روی اینها فن نصب کرد؟ یا خنک کننده مخصوصی دارند؟
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه هیچ مدلی از وسترن نیست که از هارد های سری گرین استفاده کرده باشه ولی رمزگذاری سخت افزاری نداشته باشه؟ یا مثلا میشه خودمون یه هارد اینترنال گرین بگیریم و با تبدیل ساتا به یو اس بی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنیم؟
به جزء شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود ، فرقی باهم ندارند و حتی فکر نمیکنم نوع و مدل هارد دیسک بکار رفته هم متفاوت باشد . اگر تفاوت قیمت زیاد نباشد من توصیه میکنم مدلهای Backup plus را بخرید .
باید درست کنید . بطور خیلی ساده یک فن 8 سانتی میخرید (مخصوص کیس) و با استفاده از آداپتور 12 ولتی روشنش میکنید و مقابل هارد اکسترنال قرار میدهید . دقت کنید که نباید به هارد اکسترنال تکیه بدهید.
مدلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمزگذاری سخت افزاری ندارند .
اگه برنامه درست ریپورت کرده پس چرا میگن هارد ها rpm 7200 هست اما میبینیم که rpm 5400 فروختن دادا
یه راهنمایی کن الان چکارکنم به نظرت هارد رو ببرم پس بدم
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام.دوست عزیز هاردتون همونrpm 5400 هست.میتونی با برنامهSpeccy هم نگاه کنی مشخصات کامل کل سیستمت رو نشون میده.پرتابلش هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)