تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 707 از 827 اولاول ... 207607657697703704705706707708709710711717757807 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,061 به 7,070 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
    اخه چرا

راستی عکس گذاشتم
    منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میشه خودتون هم توی سایت ها چک کنید
    خیلی ممنون

راستی منتظر نظراتتون راجع به هارد اکسترنال هستم
    همچنین هارد لپ تاپ
    Last edited by mehrabooni; 08-08-2014 at 21:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیز

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    با برنامه AIDA64 Extreme Edition هم تست کردید ؟ حداقل در مورد هارد دیسک لپتاپتان ، مشخصات ریپورت شده با Crystal Disk Info یکسان بود (در صورت امکان عکس بگذارید) ؟ صرفاً برای آگاهی خودم هست که برنامه Crystal Disk Info درست گزارش میکند یا خیر ...

]اخه جفت هارد ها سرعت بالا هستن عطا جان !چرا این نرم افزار هاردا رو سرعت پایین نشون داده !
    منظورتان از سرعت بالا ، RPM هست ؟ بر چه اساسی انتظار داشتید که 7200RPM باشد ؟ من سایت ADATA را مجدداً بررسی کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و جایی هم نگفته که هارد داخلی بکار رفته در آن 7200RPM هست . در مورد لپتاپتان هم اگر برخلاف گفته فروشنده بوده میتونید پس بدید .

حالا با توجه به مشخصات نظرت راجع به هارد اکسترنال چیه عزیز
    تا الان که صدای هارد ازار دهنده بوده
    همانطوریکه مشخص هست هارد دیسک بکار رفته WD Green هست و SMART Statusـهای این هارد هم OK هست . این هارد دیسکها به کم صدائی و Cool بودن معروف هست . واقعاً مطمئنید که صدای هارد دیسک آزاردهنده بوده !؟

من 12 عدد WD my book دارم که از همین سری استفاده شده و واقعاً کم صدا هست و کاملا راضی هستم ...

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این عکسها با ایدا64اکسترم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی سایت های خارجی ایرانی که نگاه کنی میبینی واسه هارد لپتاپم نوشته 7200 ولی این نرم افزار ها 5400 نشون میدن
    اخه چرا

راستی عکس گذاشتم
    منتظر نظرات کارشناسانه ی شما راجع به هارد هایم هستم اقا عطا
    لپتاپها یا کانفیگهای مختلفی دارند و یا اینکه تعویض شده است . کانفیگ لپتاپ بنده حتی با مشخصات اعلام شده در سایت اصلی هم متفاوت هست .

نکته جالب اینجاست که اگر به قسمت Specifications همین مدل لپتاپتان بروید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حجم هارد دیسک را 750GB نوشته ولی برای شما یک ترابایتی هست .

این عکسها با ایدا64اکسترم

پس برنامه Crystal Disk Info درست ریپورت کرده .

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام .

میتونید مدلهای جدید Seagate Backup plus Desktop drive را بخرید که بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرند و از نظر شکل ظاهری هم زیباتر از مدلهای Expansion هست . برای گرم نشدن بیش از حد هم میتونید از فن جهت کمک به تهویه بهتر آن استفاده کنید .
    خیلی ممنون راستش نیاز به قابلیت های اون مثل بکاپ گیری و به اشتراک گذاری فایل ها ندارم ظاهرش هم زیاد مهم نیست. به غیر از اینها برتری دیگه ای نسبت به مدل expansion داره؟ مثلا خنک تر هست؟
    در ضمن گفتین میتونید از فن جهت خنک سازی استفاده کنید. میخواستم بدونم از چه فنی و چجوری استفاده کنم؟ اصلا مگه میشه روی اینها فن نصب کرد؟ یا خنک کننده مخصوصی دارند؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه هیچ مدلی از وسترن نیست که از هارد های سری گرین استفاده کرده باشه ولی رمزگذاری سخت افزاری نداشته باشه؟ یا مثلا میشه خودمون یه هارد اینترنال گرین بگیریم و با تبدیل ساتا به یو اس بی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون راستش نیاز به قابلیت های اون مثل بکاپ گیری و به اشتراک گذاری فایل ها ندارم ظاهرش هم زیاد مهم نیست. به غیر از اینها برتری دیگه ای نسبت به مدل expansion داره؟ مثلا خنک تر هست؟
    به جزء شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود ، فرقی باهم ندارند و حتی فکر نمیکنم نوع و مدل هارد دیسک بکار رفته هم متفاوت باشد . اگر تفاوت قیمت زیاد نباشد من توصیه میکنم مدلهای Backup plus را بخرید .

در ضمن گفتین میتونید از فن جهت خنک سازی استفاده کنید. میخواستم بدونم از چه فنی و چجوری استفاده کنم؟ اصلا مگه میشه روی اینها فن نصب کرد؟ یا خنک کننده مخصوصی دارند؟
    باید درست کنید . بطور خیلی ساده یک فن 8 سانتی میخرید (مخصوص کیس) و با استفاده از آداپتور 12 ولتی روشنش میکنید و مقابل هارد اکسترنال قرار میدهید . دقت کنید که نباید به هارد اکسترنال تکیه بدهید.

یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه هیچ مدلی از وسترن نیست که از هارد های سری گرین استفاده کرده باشه ولی رمزگذاری سخت افزاری نداشته باشه؟ یا مثلا میشه خودمون یه هارد اینترنال گرین بگیریم و با تبدیل ساتا به یو اس بی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنیم؟
    مدلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمزگذاری سخت افزاری ندارند .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لپتاپها یا کانفیگهای مختلفی دارند و یا اینکه تعویض شده است . کانفیگ لپتاپ بنده حتی با مشخصات اعلام شده در سایت اصلی هم متفاوت هست .

نکته جالب اینجاست که اگر به قسمت Specifications همین مدل لپتاپتان بروید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حجم هارد دیسک را 750GB نوشته ولی برای شما یک ترابایتی هست .

پس برنامه Crystal Disk Info درست ریپورت کرده .
    اگه برنامه درست ریپورت کرده پس چرا میگن هارد ها rpm 7200 هست اما میبینیم که rpm 5400 فروختن دادا

یه راهنمایی کن الان چکارکنم به نظرت هارد رو ببرم پس بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.دوست عزیز هاردتون همون
    rpm 5400 هست.میتونی با برنامه
    Speccy هم نگاه کنی مشخصات کامل کل سیستمت رو نشون میده.پرتابلش هم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •